Отговори
# 90
 Тони за партито от 17-ти защото Гера се връща на 16-ти в София и иска да дойде, но цялата седмица е удобна от 17 до 21, примерно 19 сряда от 13 до 15 какво ще кажете?

# 91
  • София
ЗА! Peace
А и моля за по бързо решение къде ще е поне Peace за да се действа!

# 92
sladkish4e ,сууупер ,ще си направим една мини среща в Плевен ,по Коледа!  Hands Clap
Нели Диева ,4естити бебоци на приятелката ти! Hug 4удесни мерки!Наистина е майка-героиня!  bouquet
Леле ,днес си направихме една 2-часова разходка с малкия в големия студ и откакто сме се върнали в 2ч. все спи.Навън също спа. newsm78 Май го хвана ме4ешкия сън. Laughing Нали знаете ,4е бебетата имат кафява мазнина като при ме4ките и при ниски температури изпадат в летаргия- не измръзват ,а просто заспиват! Simple Smile Добре ,4е хапна в 2ч. Mr. Green

# 93
  • София
Ухааа, колко Плевенчанки имало сред нас  Joy- и аз съм от Плевен. А на Коледа ще сме там Hug - трябва задължително да се видим, много ще се радвам Grinning.

# 94
 Мисля, че се обединихме около Приказка без край(поне нямаше възражения) 5лв. на човек вход и който каквото си поръча(5 лв. са два часа, 7лв. три).

# 95
Благодаря ви момичета ,че ме разбирате Hug  bouquet Значи се заформяме една дружна дружинка,която ще захранва по интернет след 6 месец или около него smile3532
Крокодилке,радвам се ,че се завърна в пространството на форума,точно се бяхме зачудили защо аджеба мамите се покриват baby_neutral
А,да ви питам вчера купих на беб мустела лосиона за тяло и днес като му гледам кожата май се бели newsm78

# 96
  • София
Mи супер! PartyХайде и списък да се нарави и в петък,събота най късно да се капарира а...  bowuu
Аххх.... ние как сладко папаме пюре от круша Mr. GreenЛюбимо му е Heart Eyes
Много добре се справяме с лъжичка направо ме очудва! Flutter

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 18:12 от Димяни

# 97
Toни къде са тези Приказки???

# 98
# 99
  • София
Аз също съм за, да си направим среща.
Аз ще водя Лазар на Коледно парти на априлчетата родени 2005г, в Приказка без край, на 09.12. Доста хубаво било там, аз лично не съм ходила. Ние от т.нар. априлски отбор 2005г винаги си правим Коледно тържество на децата и обикновено май месец Общ Рожден ден на децата  - понеже април все някое дете има рожден ден. Разменяме си и подаръци - всеки купува унисекс подарък на стойност между 5 -10 лв, и си ги теглим Hug, много е весело всеки път.

sladkish4e, ето това им е сайта :
http://prikazka.net/?cat=1&scat=5

# 100
Здравейте мами!!!

Какво стана с наща сбирка-ша ли я бъде?

Ивон от два дени се скъсва да хълца, незнам какво пак и става.И акото и едно редичко, малко кат разстройство, но иначе си е весела и ака само по веднъж на 24 часа, което не мяза на разстройство.Писна ми вече с тея акита.

Мами вашите дребчовци на колко часа ядът?Ние ядем на 4-4,5 часа, дали и е много паузата newsm78

# 101
Моят беб хапва на 3 часа и сега съм решила тая вечер да не го къпя ,заради ваксините ,че е малко кисел Mr. Green
Искам среща за Коледа и в Пловдив,не е чеснооооооооо,ще се разсърдя на съгражданките мами!!!!!! newsm45 newsm45 newsm45

# 102
Здравейте милички.
Благодаря за милите думи за заглавието  Blush Heart Eyes Hug
Така ние днес бяхме на консултация и май като гледам водим класацията тежим 7,450 и е 66 см. К'во става аз май мутантче отглеждам  Mr. Green Явно моята кърма е за Алекс като спанака за Попай-моряка  hahaha hahaha Мойто педи също ме посветва да захранвам, ама аз я отрязах.. и тя ми каза че може да развие анемия към 6-ти месец, но е много важно с какво се храня дали храната е достатъчно здравословна. Та и аз като Кроки ще ида да си взема спанак.
Добре сте се завърнали на загубилите се мами  Hug
Лулумба ама много сте сладки и какви мигли уаууууу.
За дупето аз ползвам Бюбхен  Peace или Бебе Тан което ми попадне.
Аз май прекалявам с обличането  newsm78 сега в нас е 19 градуса и на мен ми е студено.Алекс е облечен с боди, горнище анцунг и едно плетено половерче без ръкави  Mr. Green
Ребусче радвам се че Ванко е добре. А ти не слагай тия тъпи подплънки.Аз като теквах си слагах  кърпички еднократни, сега не ми се случва.
Нели честито на твоята приятелка, големи мъже бравоо!Честито и на  месечинките.
Май се поулях  Sick

# 103
А ми че аз как да не знам, че има такова място, то ми е под носа. Аз пак да питам, ама кога ще е срещата, че мъжо на 6 декември заминава в Индия да медитира и ако се навие някоя мама в близост да ни закара ще дойда. Пол-Мол ще идва ли на партито?

# 104
Манчева не прекаляваш с обличането  Stop Любомир е облечен с едно боди,блузка,ританки,чорапки,гащеризонче и жилетка отгоре ,лигавник и терлъци ,а вкъщи е над 20 градуса Crazy И беб си спи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт