Отговори
# 195
Здравейте, мами!  Hug  Ама много сте сладки всички и много ви се радвам, и се притеснявам за бебенцата ви заедно с вас. Аз все ви чета, но не пиша (не знам защо, опавдавам се че от бебо не ми остава време), а много ми се иска и аз да споделям как растем. Много се радвам на вшите сладки бебчета, наистина августовската дружина е с най-сладките бебоци. Laughing Надявам се да приемете една позакъсняла с отчетите, но радваща ви се мама.

Благодаря на който е добавил снимката на Криси на първа страница.  bouquet newsm51 smile3501

# 196
Jujka стара чанта ама лачена  hahaha
Ам vezni4kadobri4ka аз го обличам така щото на мен ми е хладно.Пък и сутринта спа при нас и явно не съм го завила добре а беше с плюшена пижама и плетена пелена.. И носа му беше лед.
Може ли някоя мама да ми каже кои храни са богати на желязо?освен спанак
И аз малко ще нахалствам ама и на Алексчето снимката, ако може да я смените. Аз я бях сложила при новородените, щото така разбрах  Blushhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4544831 Извинявам се!

# 197
  • София
Enti,привет! Hug
Аз давам плодове пюре само от круша или слива след всяко ядене по 2 чаени лъжички  Peace а обедното ни хранене е с 70 ам готово и 80 г пюре Peace
От другия месец ще почна да давам и зеленчукови Peace стига да нямаме все още запек Praynig
А някой да ми каже за пюрето от тиква ако аз си го направя/тъй като само тиква чиста няма/ само тиква или може и леко да го подсладя newsm78   А и като го направя може ли да се замрази и за колко време newsm78

# 198
По-добре не го подслаждай. Тя тиквата си е сладка  Laughing

# 199
  • вкъщи
хора бясна съм върнали с ами болни4ния от нои,дето е от педиатъра,сега ще ми издават нов,отделно трябвало и някакви молби д асе попълват,дето нашето с4ети не ги е 4увала и сега ще се разкарвам 22 пъти до работа и 1 път до лекарката.ужасни са зна4и....
а пари няма да видя поне 2 месеца още.то и без това само за август са ми прееведени.и сега трябвало да връщам,щото болни4ния ми е объркан.идва ми да #2gunfire #2gunfire
как така ви спят бебетата по цяла нощ не знам,моя се буди през 30 минути и някой път по 2 4аса будува и мрънка.а сега с тая хрема е още по крив и по цял ден го ържа и забавлявам.ужас просто...май мойто бебе е най неспящото,пове4е от 40 минути денем не спи.

# 200
Здравейте и от нас!!!

Аз нямам претенции за датата, само да не е в последния момент преди празниците.

Ивон вчера и днес е много кисела.Подозирам, че 5 яденета по 130 не и стигат.Днес пак ще я пробвам на 6 да видя дали ще е по-спокойна.
В книгата даже пише до края на 5 м били 6 яденетата. newsm78

За снимката, ако може да се предявавяват претенции, аз искам тази:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&photo=30

# 201
  • София
Jujka стара чанта ама лачена  hahaha

ООО, скъпа, ама ние сме си само лачени hahaha, стари между нас няма Mr. Green

За снимка на Ирен, за първа страница бих искала да е тази Hug:
http://images20.snimka.bg/004549921-big.jpg  - благодаря предварително     bouquet

# 202
  • В светлината на слънцето
И Сашко няма проблем с нощното спане. Заспива между 21.30-22.00 и после се буди най-рано в 7 сутринта. Така е от първия месец. Сам се отказа да папка нощно време. В началото обаче заспиваше малко по-късно, но от повече от месец заспива в указаните часове.

# 203
Май с тия снимки се вкарахме с беля.. Не знам кой ги прави, но страничка е много хубава така... Охаааа как мазно се подмазах да не ме  : bambam smile3538
Jujka убави сме си сега.. Ама мажо  ти да не върне сватята след 30 г. hahaha
Охаа  smile3508 мъглицата над Софето се разсейва, тъй че само да се събудим и изчезваме на разходка.

# 204
Честит празник на християнското семейство и на всички бебоци празнуващи днес!

За срещата ни бройте и нас, само незнам дали ще взимам баткото или ще е на градина.Събудихме се , до после време е за разходка.

# 205
  • Ланкър, планините Овнерог
Марианамама, защо чак сега разбираш, че ти връщат болничния? Много време е минало  newsm78 Иначе на 1-ва страница има и двете декларации, които ти трябват-едната се дава с болничния от педиатъра, а другата е за продължаването от 135 до 315дни.

Емма вечер късно заспива-към 00ч, като преди това предремва по 10мин. няколко пъти. Така съм доволна, защото и ние сме на този режим  Crazy Сутрин рядко се буди преди 9ч, а понякога и към 10ч, както беше днес. В момента пак спи от около час.  Party Така мога да си изпия кафето на спокойствие. Дано скоро не си промени навиците.

# 206
  • София
A може ли след като пасирам тиквата да я замразя в бурканче и за колко време newsm78
А за снимката на 1 ва страница ако може да е тази
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4550037
Благодаря!  bouquet
И аз ще давам на малчо по 6 пъти пак,малко си му е 5 Rolling Eyes

# 207
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Да сме закриляни всички!
Специални поздрави на специалните ни месечковци и на Кал -Мал, която се е гушнала в мама преди година!
Везничка, много пораснал верно Митко. Да ти е жив и здрав. И бързо оправяне на проблема с китките. Кокво се случва, ако ги стегнеш с нещо?
Лулумба, Явор си е със заден ринит откакто е роден и те казват, че  сега било нормално да ми хрипти така и не е болест. Отделно има и стафилококи, които НЕ били опасни. Един вид аз се тревожа, а той е здрав.
Мечето плюшено, какво стана със златните коки?
Марианамамма, всичко ще изгрее скоро.Зад безсънните ти нощи скоро ще се усмихне мъж с характер!Е, те това си е радост
Мами, много ми се спи. Не знам какво ми става. Или щитовидната ми жлеза пак се е разбутала, или ми се е посъбрала умора. Ние си лягаме много късно, а Явор, да ми е жив и здрав, ама се буди 3 пъти през ноща. Той се храни често, но имам достатъчно кърма и си му давам. И аз съм си мислила, че не го засища.
Отивам детето разбира, че нещо не съм в час и мрънка

# 208
  • Ланкър, планините Овнерог
Дамяни, можеш към сварената тиква да добавиш малко от АМ. То е подсладено, а и самата тиква е слдка. Повече не трябва. Иначе можеш да действаш със замразяването по начина на Иви. Сваряваш->пасираш->слагаш във формички за лед->вадиш кубчета-> пак във фризера. Около 6м могат да стоят там.

# 209
  • Пловдив
Здравейте.
Ние днес бяхме на консултация.Малкия хич не е малък вече 7 кг.и 63см. Педито каза,че има голямо подобрение на рахита.Към края на месеца започваме и с картофеното пюре.Каза да купя една кутия Фризолак и да слагам в картофа,но се чудя аз като имам кърма не е ли по-добре да изцеждам и да слагам кърма?
Приятен ден отиваме да се храним,че пропуснахме в 12ч.

Общи условия

Активация на акаунт