Отговори
# 30
Добро утро!

Ние след малко ще ядем и по-късно ще излезем малко на слънчице, а и ще съчетая излизането да свърша и малко работа.

Да ви питам: В кой албум да кача снимка на Крис за първата страничка?  newsm78

Честито на бебоците, който днес празнуват!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
Ма моля ви, тя майката е просто уникален случей, редовно я бие и то ПО ГЛАВАТА! А дъщерята вие от горе и пищи...За жалост са и домоуправители...
Абе момичета, къде се изгуби Екатерина?

# 32
  • вкъщи
хери не е ли от утре да я спират водата?ужас,какво ще правим...

# 33
Здравейте и от мен отново. Ама и аз съм една забравана

Честита месечинка на всички пораснали бебоци

А да ви се похваля, ето една снимка от последния половин час: Сутрешни усмивки

# 34
ами аз мисля, че може и от тази вечер да спре по някое време  newsm78 ама не съм много сигурна, за всеки случай сме напълнили вече вода.

# 35
Момичета добро утро!

Честито на всички бебета навършващи 3 и 4 месеца
!   bouquet  bouquet  bouquet

Нели Диева-чудесна новина за близначетата, да са живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз отново да почепря:   bigdance2  party023  costumed034 Tada Wine Glass Drunk моята приятелка вчера роди момченце-Мариус -Александър!

Манчева-страхотно заглавие!

# 36
  • Stavanger,Norway/ Varna
ЗАпис

# 37
Запис,че Лизи е в мен и ми е трудно да пиша.Само ще чета.   bouquet

# 38
  • там някъде...
Здравейте Hug

# 39
Манчева, заглавието е чудесно! Идеите ти са винаги страхотни   bouquet
Така обичам да гледам падащи снежинки, а от близо две години не съм виждала сняг. Зимата тук се познава само по силния вятър, който прави студа още по-студен. Sad
Нели, PIVANOVA - да са живи, здрави и щастливи бебочетата!   bouquet , бързо възстановяване, сили и търпение на мамите!
И да питам - какво кремче използвате при смяна на памперса? Всеки път ли слагате или 1-2 пъти дневно?
Аз слагам винаги, след като Мая се изпишка (ЕБХ уж практикуваме); редувам кремчето на Мустела и Бочко, а при зачервяване много рядко се случва слагам на Бюбхен. Но всички те съдържат цинк и кожата се изсушава, та се чудя какво да ползвам по-често, а тези с цинк - 1 дневно да речем. Какво ще ме посъветвате?
Честита четвърт годинка на днешните тримесечковци! Как си лети времето, нали Simple Smile

# 40
  • вкъщи
аз крем4е на дупето слагам само ако е за4ервено.то досега 2 пъти се е слу4вало.
да ви се похваля-ще излизам Mr. Green,може и до центъра ако сколасам в това време.ама за 2 4аса до др кърмене....бая ще бързам.и познайте къде ще ходя-по детските магазини къде другаде.свекито мъж ми я строи и ще дойде да си види внука....

# 41
аз слагам Цинци при всяка смяна на пампата. мисля, че също е на цинкова основа, не съм забелязала да се изсушава кожата. кремчето е мазничко. на бюбхен кой точно крем ползваш? има един в кутийка - той трудно се размазва, има и един течен в тубичка. въпреки, че се размазва по-лесно, мисля че той беше за зачервено дупе, а другия го дават при смяна на пелените

# 42
Честито на всички месечинки!!!!!
Абе Бели4ка кви са тия хора бе???!!!Не стига 4е на 25 още живее с майка си, ами и тя я бие по главата??!!! Shocked #Crazy #Crazy

# 43
Аз слагам крем само като е зачервено, но и при нас най-много 2 пъти да се е случвало.  Peace

# 44
Здравейте сладуранки!
Честито на порастващите днес бебоци с месец!Да са многоооо здравички!  bouquet
Честити близначета на приятелката ти Нели Диева!  bouquetГолеми юнаци са,браво!
Ние сме добре,кърмим се успешно ,но имам притеснение-не иска да яде от шише-нито кърма,нито адапте.На мен ми се иска понякога да изляза за повече от два часа навън,но...засега е мисия невъзможна.Оня ден говорих с педиатърката за ваксините.На втория прием пентаксим Радо плачка доста вечерта,беше кисел.Според твърденията на докторката ако плаче повече от три часа детето е противопоказно да се слага от същата ваксина следващия път!Но Радо поплачка,но чак три часа НЕ!Но сега съм в чуденка как да процедираме.Имате ли виждане по въпроса? newsm78
Мами с две или повече деца-изтървате ли си нервите?На мен взе да ми се случва често,все увиквам големия син!И след това умирам от угризения.Днес мисля да започна да броя до десет като видя какви бели прави.Горкото ми детенце,направих го батко без време,а той още е бебе!
И как мислите да захранвате(тези,които ще го правят след 6м.)Такава каша е в главата ми......
Надявам се да ме изчетете,че се поолях май.Целувки на сладките августинчета,прекрасни са! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт