Отговори
# 45
  • София
Здравейте от нас,

Ние сме добре. Само дето продължава да се буди нощем Sad, за да пие чай - ужас, това ми разбива нервите Tired.
Вашите бебоци будят ли се нощем?

След малко излизам - отивам да плащам данъка на апартамента и колата - ще мога да хвърля по едно око на магазините - нашата община е Триадица ( намира се на ул.Гурко, до фолк-клуб Биад), та Солунска и Витошка ме очакват Mr. Green Wink. Ще дойде кръстницата на Лазар да гледа малката, и аз излизам градска Flutter.

ЧЕСТИТО ЗА НОВОРОДЕНИТЕ БЛИЗНАЦИ и НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА ПРАЗНУВАЩИ МЕСЕЧИНКА ДНЕС!

При всяка смяна на памперса си я мажа със свинска мас - преварена, никога не е имала зачервявания Naughty

Айде чао за сега, отивам да се приготвям за излизане Wink Sunglasses

# 46
  • В светлината на слънцето
Ех, каква прекрасна новина от Нели Диева.  Laughing Ама те големи юнаци момчетата... Как ги е износила толкова едри, направо умът ми не го побира.  Crazy Наистина е мама-героиня. А за близнаците - най-благородно завиждам. Това ми е било винаги голям мерак, ама няма начин да се получи при нас. Макар че човек знае ли... Mr. Green

Дидка, и аз си изпускам нервите понякога. Само че нашата кака е в гадната възраст между 3 и 4 години, когато се проявяват всички възможни нюанси на магарешкия инат. Така че избухването си има и основателна причина много често. Да не говорим, че тя започна да ревнува от бебето и сега положението е още по-напечено. ooooh!

За "Приказка" ни бройте две - и Полинезия се включва. Grinning

# 47
Ето най-сетне снимки и от нас: на каката и на малчо.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193394

Дано само да съм направила операцията като хората, защото иначе нищо няма да се види. С двете мои леви ръце... ooooh!

# 48
Е нищо не стана.  #Cussing out Изпълних всички указания както трябва, но май не се получава, защото албумът ми е с парола. Някой може ли да ми помогне - какво да направя?  newsm45

# 49
Втори опит да покажа нещо, дано сега да стане.  Praynig

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193394

# 50
Ей, този път се получи.  Party Снимките са малко объркани, но това да е проблемът.

Имам молба - ако ще слагате снимка на Сашко на заглавната страница,може ли да е тази:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193394&photo=20

# 51
lulumba,  Peace много готини са и двамата.Аз като видях твоя сладур как е изправил главичка и се притесних,щото Лизи изобщо не иска да лежи по корем и реве,та се къса като я сложа.А на мен ми става жал и я вдигам...Та мисълта ми е,че не може да си я вдига така главицата.Само си я върти и я повдига за секунди.Дали има за какво да се притеснявам? Rolling Eyes

# 52
Лулумба,имаш страхотни дечица.Каката е голяма красота! Heart Eyes
Пебс,няма от какво да се притесняваш,просто детето не иска по корем.Моя малчо стои по коремче,но и той не обича.Моя съвет е вечер като правиш масаж,да я слагаш за малко по коремче и да правиш масажче на раменцата-от врата към раменцата,това е за повдигане на главичката.Пробвай и успех!

# 53
Да се похваля -  Ванко ве4е няма стафилококи, само че мама има че вече са и два щама #Crazy, което идея си нямам как стана. На всичкото отгоре едн от лекарките в болнницата ме пита мия ли си редовно гърдите #Crazy,  направо полудях #Cussing out и я питах да не би да й прили4ам на някой от малцинствата, 4е е тръгнала да ми обяснява 4е трябва да спазвам стриктна хигиена.Тая ако знае колко ток и вода плащам на месец, едва ли щеше да ме пита нещо подобно.
после вклю4их  4е понеже на мен все ми текат гърдите, позлвам подплънки за кърма които сменям поне пет пъти на денонощие, но въпреки това, винаги са мокри - топло и влажно- идеална среда за развитие на бактерии Confused и сега аз пак  ще пия антибиотик - ве4е напълно ми забраниха да кърмя докато не се излекувам(още 10 дена поне) и става един омагьосан кръг - ако не кърмя колкото и да се цедя не мога да се изцедя напълно и гърдите ми пак ще текат и .....пак подплънки и бактерии...... Cry Cry Cryама няма как, трябва да изкарам още десет дена, че да мога пак да го кърмя този маймун

# 54
Здравейте и от нас!
Най-накрая имам нет-УРААААААААА!Мъжо забрави да плати телефона и бяхме без телефон и нет пет дни-кошмар!
Ние днес бяхме на консултация и сме качили цяло кило та вечче сме 5500 и сме пораснали с 2см и вече сме 59см!Не ни биха обаче Пентаксим,защото Мирката има секретчета в нослето и понакашля-изписаха му сиропче,но аз не смятам да го давам,ще си го полекувам без такива неща и да видим,другата седмица пак сме на док,дано го пооправя и да му бият ваксината!Иначе вече нямаме коки в носа-това най-ме радва!
Нямам време да чета темите,които сте изписали,за това съм назаднала малко,прочетох тук-там през редовете!
Ивченце,стискам палци мила-дано всичко се нареди при вас! PraynigБъди силна и спокойна заради малчо! Hug
Нели Диева-чудесна новина-честито на твоята дружка за големите мъжлета!Да са живи и здрави!
Честито и на днешните месечинки!
Шоши 84,какво стана с рекламата,в която Дамян участваше?Пуснаха ли я вече?
При нас в сряда и четвъртък няма да има вода в целия град,заради профилактика и по този повод ще ходим при свеки на село с малкия #Cussing out!!!
Тази вечер малчо като заспи ще гледам да кача малко пресни снимки от нас!Хайде приятен следобед!

# 55
Пебс, нямаш основания да се тревожиш. Не всяко бебе обича да стои по корем. Сашко например, в първите два месеца изобщо не даваше и дума да се издума за подобно положение. Отскоро му стана кеф да лежи по корем. Това, че дадено дете прави едно или друго нещо, изобщо не означава, че е по напред в развитието или е причина за тревоги. Всяко се развива индивидуално. Така например, има деца, които изобщо не пълзят, а директно прохождат. С никненето на зъбите е същата работа - на едни им излизат още в третия месеца, на други - чак в осмия. Освен това е доказано, че ранното или пък закъснялото овладяване на дадени неща въобще не е признак за по-високо или по-ниско интелектуално развитие. Геният си е гений независимо на каква възраст е направил първото си обръщане в кревата.  Mr. Green

# 56
еее, най-сетне се появихте, чудих се вече какво става с вас  Grinning дано следващата седмица да е хибаво времето, че да се видим. кой знае колко е порастнал Мирко  Grinning

# 57
привет в новата тема и от нас
честито на порасналите бебенца!
снимките на първата страниця, според мен я правят още по-хубава Hug
днес времето е супер за разходки!!!  Grinning  бяхме навън 3 часа
само че сега нещо ме тревожи Александра, като я преобличах одеве видях че и и е избило някакво червено петънце на крачет, преди малко пак я погледнах ама не се е махнала
вкарвам си паранои
незнам
ако до утре не се маха на педиатъра ще му водя пациентка Sad
относно събуждането вечер- беба не се сабужда, а спи много дълбоко.  baby_neutral

# 58
днес времето е супер за разходки!!!  Grinning 
Къде това бе?

# 59
Нели, хайде да се запознаем и да ходим по кафенца с теб, па току прихвана и аз малко близнаци  Crazy Party  Hug
Ох недей а ако Жорето ти направи близнаци 2 мом4ета ще видиш ти!!!!
Нели честото на твоята приятелка.......да са и живи и здрави.
Снощи питам Кал-мал: Кажи миличка какво искаш да ти донесе дядо Коледа а мъжо с престорен глас все едно Кал отговаря: Брат4е мамо, брат4е......
И аз: А не миличка, има време, може би другата година!!!
И мъжо пак: Е мамо ми тати ми каза, 4е за тази е решил......
И настана един смях..... Я как решават двамата вместо мен.А ма ха, няма да се разберем така.....

Общи условия

Активация на акаунт