Отговори
# 180
Гита и аз смятам така да направя със захранването. В петък ще питам доки. Понеже той ни беше казахл дане даваме нищо за сега понеже доста качваше малкия само на АМ, но този месец сме добре май. Онзи ден го мерихме с мъжа ми и беше качил само 900гр. Тъй че се надявам от 4ти месец да започнем с пюренца.  Peace

# 181
  • вкъщи
о моми4ета с тия торти само ме дразните.....искам да си хапна.в4ера обиколих детските магазини и купих мн сладки дрешки за децата..на мен пак нищо.свеки вика стига си ги модерила тях,купи си нещо за теб,ама то си ми е мания.
днес нали няма вода моя дрисун се оака до ушите.и няма как да изпера дрешките...ще си ги държа жълти Sick
нели,теб с мира те признавам за майка героиня....
моя маймун хи4 не спи ве4ер,запушен му е носа.слагам физиологи4ен разтвор,ама не помага.
днес ве4е сме на разходка,има слънце поне,дано е приятно.

# 182
  • ГОре на черешата...
Здравейте!

Честит ден на християнското семейство и честити месечинки на всички бебоци   bouquet !

Някой има ли вести от Ивченце Rolling Eyes?

# 183
  • София
Честит празник на всички християни, аз сега пък нямах компютър една седмица.  #Crazy

# 184
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита и аз смятам така да направя със захранването. В петък ще питам доки. Понеже той ни беше казахл дане даваме нищо за сега понеже доста качваше малкия само на АМ, но този месец сме добре май. Онзи ден го мерихме с мъжа ми и беше качил само 900гр. Тъй че се надявам от 4ти месец да започнем с пюренца.  Peace

Моята добре си качва, даже много добре от АМ. Обаче вече е редно да успява да изкара 31/2 или 4ч пауза, а тя и 3ч не успява. А ако направя по-голямо кол., не го изпива. Просто си й е време за нещо по-засищащо.

Да, наистина, някой знае ли нещо от Ивченце?

# 185
  • София

Гита: Това ме заинтригува ,наистина ли ако не изтрайва толкова трябва по-засищащо? При нас е същия случай, най-много 3 часа, ако спи само минават повече. Изпива 160-170мл. А и сме още на 7 хранения  Shocked Буди се към 4 сутринта..

emanuela: Как го правиш това с 4-те хранения ?? Направо завиждам.

# 186
Сиренка и аз щях да обяснявам ама гледам, че Нелката се е справила перфектно.
Честит празник на християнското семейство!
Честити месечинки на бебоците!
Да ви кажа напоследък мойто диваненце се тарикати и не иска  да заспива сам.Както го сложа в леглото и писва.А много му се спи, като го гушна за 5 мин. е заспал.На няколко пъти ми се случва, както си спинка и започва да пищи ама няма таково пищене Sad явно на  сънува нещо.. ама много жално ми става.

# 187

Гита: Това ме заинтригува ,наистина ли ако не изтрайва толкова трябва по-засищащо? При нас е същия случай, най-много 3 часа, ако спи само минават повече. Изпива 160-170мл. А и сме още на 7 хранения  Shocked Буди се към 4 сутринта..

emanuela: Как го правиш това с 4-те хранения ?? Направо завиждам.

Констанца така беше(т.е. изкарваше по 3 1/2 или 4ч), а и така усещам нещата. Емма рядко изкарва и 3ч. и изяжда по 150мл, повече не иска. А и през петия месец захранване мисля, че не е за анатемосване. Другата седмица се отпочваме.  Mr. Green

# 188
Ами Крис яде на мин. 4 часа и яде по 4пъти на ден по 160мл, но аз си реших или началото или края ня 4ти месец да захраня. Май ще е в началото.
Миналия месец ядеше по 180мл по 5 пъти и качи 2кг за 1 месец  Shocked, но сега е по-умерен.

# 189
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - ДЕНЯТ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО И МЛАДЕЖ или иначе казано ВЪВЕДЕНИЕ БОГОРОДИЧНО!!!

Честити месечинки на всички, които правят днес 3 месеца.

Гласувах за 19 - за партито. Като гледам май за тогава има най-много желаещи. А иначе идеята на Жужка за общ рожден ден е чудесна. Peace На коледното парти аз най-вероятно ще дойде и с каката. Тя е на градина, но този ден няма да я пращам, че ако разбере какво изпуска, ще ореве къщата. Crazy

Да ви се оплача - гадният заден ринит на Сашко продължава да не минава. Вече втори ден слагам и Виброцил в носа и като че ли има ефект, но мнооого малък. Още малко и ще стане почти месец от отлагането на ваксината. Не затова се притеснявам обаче, тъй като рано или късно ще я сложим. Но ми е гадно, че детето се мъчи. Постоянно му се стичат секрети в гърлото, хрипти , дави се, е сега отказа и да яде, което за него е немислимо по принцип.  ooooh! Направо се чудя какво да давам още. А сополки няма. Гадното при задния ринит е, че нищо не излиза навън, а всичко се стича в гърлото.  ooooh!

# 190
  • София
Ирен яде по 150 мл, през 3ч и 1/2 - 4 часа. През деня прави и много по дълги паузи - оня ден например яде в 14ч и после се събуди в 21.30 ч, после в 2 по сред нощ, после в 6 сутринта. Около 4-5 хранения има и тя. Аз нали опитах със захранването още в края на 2 месец, но пада голяма борба при яденето - 1 лъжичка лапне, половин изплюе и  реших да поизчакам. Май тези дни пак ще дам пюре на обед. Захраних от 3-4 лъжички/ден до 10 лъжички. После почнах да давам по 1/3 бурканче + АМ за обедно меню.

# 191
  • София
Аз съм решила също навърши ли 5 месеца живот и здраве да го почвам с тиква и морков  Laughing

teddy: като гледам спи през нощта.. Grinning

# 192
Ааааа, спи ли Емма, изкарва големи паузи, но на будно не може. Яде по около 5пъти, но това заради проспаното.

# 193
привет мами  Hug

Защо така навличате децата  newsm78  Митко вкъщи сиди само по помучно космонавтче (или както се казва тази дрешка. Да ви се оплача . той вече носи дрешки размер 6-9 месеца  #Crazy На диета сме ...

Аз пък заради китките трябва да пия едни хапчета, на които основния страничен ефект е, че предизвикват трудно и продължително раждане при бременни животни  #Crazy и косопад ... Ужасия. Дано не почне да ми капе косата  ooooh! но няма как да не ги пия. Сега си чакам кръмвната картина, за да разбера дали имам възпаление на ставите или е друга. джипито се съмнява за ошипяване, ма мисля е малко вероятно на моите години.

За снимките на първа страница, може ли да е тази

Честити месечинки на празнуващите   bouquet
А относно срещата - колко народ ще побере това заведение  newsm78

# 194
Да, спи. Заспива най-късно 10.30 и се буди най-рано 7.30  Laughing И това е от както стана на няма  и 2 месеца. Много малко време ми се будеше нощем. Абе много ми е добричък  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт