Отговори
# 210
  • Ланкър, планините Овнерог
...Каза да купя една кутия Фризолак и да слагам в картофа,но се чудя аз като имам кърма не е ли по-добре да изцеждам и да слагам кърма?...

По-добре е кърма да слагаш. Едно, че е по-добре и второ- по-познат ще е вкуса.

Към който взима детски-преведоха ли ви ги за този месец? Защото аз не съм сигурна дали въобще този месец ще имам, тъй като подадох в края на миналия.

# 211
  • Earth
Здравейте на всички !

Началната страничка е страхотна. За нея - моят термин беше на 22.08.2007 и може ли снимакта на моят бебо да бъде тази:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188782&photo=4
( дано съм се справила с линка )

Толкова хвалби за тази бяла къща , че и мен ме заинтригува...Но нали не се научих да карам кола ( след една година престой, продадохме пежото дето беше предназначено за мен,а сега като искам да отидем някъде,  мъжо вика - те ти кола -карай ..а толкова ме е страх Sick

# 212
Тиги  Hug

Гита, не са ги превели още, а аз проверявам непрекъснато, защото още не съм получила и тези за август.  ooooh!  Поне накрая ще получа парите на куп, но има моменти, когато издивяваме само на заплатата на мъжа ми. Знам със сигурност, че проблемът не е в работодателя.
Тези от НОИ са престъпно безотговорни.  #2gunfire

Имам въпрос относно захранването - с тиква ли трябва да се започне? Педито каза, че трябва да е плодово първото пюре, но аз четох, че по-добре било зеленчуковото.  newsm78 Или май е все едно, стига бебето да го хареса ...
Димиани какво е това готово АМ? Не знаех, че има?
 А за бебетата със запек искам да похваля едно сиропче - Лактолоза. Митко не акаше по 5-6 дни. Накрая педито ни изписа Лактолоза и за няколко дни коремът му се оправи. Сега е през ден по едно и също време. Единствено имаше известен дисконфорт за бебето - понаболваше го от сиропа, докато му се оправи стомахчето.

# 213
Тиги  Hug

Гита, не са ги превели още, а аз проверявам непрекъснато, защото още не съм получила и тези за август.  ooooh!  Поне накрая ще получа парите на куп, но има моменти, когато издивяваме само на заплатата на мъжа ми. Знам със сигурност, че проблемът не е в работодателя.

Мисълта ми беше защо не звъните в НОИ? Явно има проблем , щом още не са платени толкова месеци на зад. Аз, ако видя, че месец, след като е занесен в НОИ, не ми преведат нищо, ще запаля телефоните или ще ида на място. Друг е въпроса, че трябва да има начин веднага, след като видят проблем от НОИ, да сигнализират по някакъв начин, а не да чакаш толкова и сам да се заинтересуваш. Например в сайта освен инфото за преводи, би трябвало да може да се отбележи, че има проблем с болничните.

На мен досега са ми плащали в срок.

Друг е случая с Мариета, но за това не трябва да чакаме.

# 214
  • Варна
Здравейте!

Честити месечинки на бебоците!

Момичета кажете нещо ефикасно за зъбите, че снощи беше ад под небето, цяла нощ е ревал!

# 215
Вярно, точно така ще направя, ще звънна в НОИ, май само така ще си свършат работата. Хич не обичам конфронтацията, но вече четвърти месец нямам пари от тях...

lolii аз ползвам CALGEL, но да ти кажа не забелязвам кой знае какъв ефект от него, а и много трудно се слага - езикът на бебето е точно където се опитваш да намажеш. А и обилното слюнкоотделяне също много пречи на слагането на гела.  #Crazy

# 216
  • Златна Добруджа
Здравейте мацки  Hug

Първо да се извиня да Мегита /мисля тя слага снимките на 1-ва стр./ - пробвах да се правя на веща и исках да сменя снимката на Ния, но нищо не стана. Мислех ако се справя успешно да й помогна и с други снимки, но уви  Embarassed Затова моля за снимка да сложите тази:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168034&photo=13

Уф, сега пък малката ревна, после ще допиша ...

# 217
Здрасти и от мен newsm03
Отдавна не съм се включвала ама имах малко проблеми с компютъра, после пък Гого стана неспокоен............ изобщо "екстри" всякакви.
Честито на всички, които днес закръглят месеците си  Hug
Малко да се оплача - не мога много да си извеждам чедото навън защото ми се отключи алергия от студеното и трябва да се пазя cold. Направо незнам как ще я остискаме тази зима.
Иначе Гошко си се развива детето. Чета че августинчетата ни са добре и много се радвам.
Захранването мислех да стане след 6-ия месец, но май ще го започна по-бързо, понеже сега ще спазвам строга диета и незнам доколко ще бъде пълноценна кърмата ми newsm78
Това е засега  Hug

# 218

Готова си.

# 219
  • Пловдив
Аз взех детски този месец.
За сиропчето за неакането Дуфалака и той съдържа Лактолоза.Дуфалак,Имопер и Лактолоза мисля,че са едно и също.
Стилиян сега заспа в количката.Много плака милия след ваксините,чак се притесних.
Значи ще слагам кърма в пюрето-Гита благодаря ти.Тъкмо си виках,че сутрин  ще си пия кафенце и пак ми се размина.

# 220
Здравйте мили мами  Simple Smile
Искам и аз да се влюча със снимчица за първа страничка http://stefanovi.net/mariela.gif (ние сме на 24.08.2007 бебе Мариела).
Доста време нямах интернет и немога да изчета всичко което сте писали, затова извинявайте ако въпросчето ми е било вече дискутирано  Embarassed Та исках да повдигна темата за детските ясли  ooooh! Искам като навърши детето 1 годинка да се върна на работа, разбрах че записването за ясла за септември догодина е от 1 януари. Споделете коя мама как е решила въпроса с ходенето на работа и гледането на бебе. Дайте препоръки за ясли, гледачки и т.н. Ако може някои да сподели и за цените на гледачките и часните детски ясли. Хиляди благодарности предварително.
 Hug Hug Hug за всички бебчета !!!

# 221
Забравих ......... Embarassed моля да сложите снимката на моето слънчице (26.07.07) на заглавната страница
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4550807

# 222
Влизам само да кажа ЗДРАСТИ,
ЧЕСТИТО МЕСЕЧЕ НА ТЕДИ /НА ФРАНИТО/ Бъди много щастливо дете и много да те слушкат мама и тати!  Hug са от Мира
и да почерпя.
Днес е Въведение Богородично / Ден на християнското семейство и ние решихме да кръстим Мира в църква. Богородица, както съм ви казвала е на особена почит в нашето малко семейство Simple Smile
 Та.... да почерпя, а утре снимки  Heart Eyes

# 223
  • Златна Добруджа

Голямо благодаря   bouquet  Hug Друг път първо ще питам, после ще пипам  Mr. Green

Ния преди малко се скъса да реве - гладна, а пък не искаше нито гърда, нито шише  #Crazy Накрая заспа изморена от рев и и тикнах шишето, та го озцока. Преди около месец имахме такъв период, та се бяхме видели в чудо с моя мъж  ooooh!

Сега да честитя месечинките и днешния празник, за който разбрах от тук  Crazy
Ptigra, честито и на вас  Hug

Пак изчезвам - отивам да сготвя нещо, че срамота, днес никаква не успях да я свърша  Whistling

# 224
Захраних!!! Joy Ако може да се каже така само след 1 лъжичка ябълки и круши пюре на беб Mr. Green Вече реших да започваме ,защото аз имам анемия и не искам и беб да има,много е кофти!!! Mr. Green А,да питам мамите ,които захраниха ,какви видове пюрета давате,марка, по колко ,кога,след или преди храненето с мляко???

Общи условия

Активация на акаунт