Имаме си първо бебче, ЯНУАРИ май не е далече!

• 15 077
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Аз тези дни нещо съм го ударила на депресивни състояния, но май е нормално newsm78 . И нещо в работата ми писва от всичко и всички. Освен това от три месеца имаме нов колега, който обаче за нищо не става. Вчера така му се навиках, дори си помислих да пусна предложение за освобождаването му, но първо трябва да измисля как даго направя законосъобразно. Сега идват още две нови девойки и май ще се налага да идвам отвреме навреме да ги обучавам. А така съм се изнервила, че и най-малкото нещо може да ме изкара от релси.
Вкъщи обаче гледам да съм спокойна, че мъжът ми е на ново работно място и се чувства несигурен все още. Опитвам се да го изслушвам и така си почивам и не мисля за мойте простотии.
Иначе, в раздел "Оплаквания" нямам кой знае какво за описване - освен трудното обуване на чорапи и завръзване на обувки  Joy .
Филип@, нали сме Януарки  Wink , да почака твоето момиченце!

# 151
Здравейте и от мен, тук има страхотан мъгла, едвам намерих спирката...тътря се два-едва и на мен като на всички вас ми е вече много писнало, от работа, от обстановакта, от колеги, а след обед като ми се доспи и направо ми се реве, май някой трябва да предложи по-рано да се излиза болнични, че това си е жива мъка, а който има сили да си идва... ooooh!
За новогодишните купони, аз ще се преставя на този на мъжа ми, в нашта фирма банкета е доста селско мероприятие и не ми се идва никак, пък и тази година имам повод да не дойда, иначе се дават обяснения при нас, защо, как така не дойде. За целта си шия още дно сукманче, вълнено и ще се опитам да се напъхам в едни по-елегантни ботуши, но нямам особено големи надежди, че ще се получи... baby_neutral
За течението и мойто се е усилило през бремеността, но е като водичка.
Депресиите при мен бяха в началото, докато ставаха промени с тялото ми, сега вече свикнах, че съм дебелана и ми добре, но сигурни след като родя пак ще ме налегнат нещата от живота.
Сега единствените ми промени в настроението са свързани с работата, едвам издържам, само си мечтая да се приберем вечер при тати, затова вкъщи ми е супер и там нямам изблици на откачалщина, но виж колегите тук съм ги попобъркала.
Мъжът ми само ми дава зор да не идвам през болничните, и май ще го послушам, пък и като гледам как се тътря, нощем често не спя добре, денем не мога да си полегна, не ми се ще да ми се натрупва умора от сега.
Е хайде стига толкова.

# 152
  • В полите на Пирин планина
Здравейте.
Виждам, че си говорите за болнични и почивка. Аз още не знам от кога ще ме сполети подобна радост  Crazy Наближава годишното приключване, предстои ми след това и заверка от одитор - така, че явно ще съвместявам много дейности и бебе  Shocked Предишният път с Коки ми заяверяваха отчета в къщи / той е роден февруари / - добре, че ми е готина одиторката, иначе щеше да видя и патя ooooh! Надявам се от някое време декември да си пооставам в къщи с папаките, поне да не съм в офиса по цял ден, но знае ли човек.
За депресия не знам, но и аз на моменти съм доста нервна...

# 153
  • София
Добро утро и от мен момичета.Днес ми е предпоследен ден в работата и вече ми е едно такова разпуснато:)Довечера съм на родителска среща,а така не ми се ходи:(
За състоянията и аз съм кълбо от нерви,а вкъщи сме в ремонт,не у нас а на долния етаж ама тия майстори ме дразнят,опитвам се да мисля за друго и си казвам,че след седмица(днао) ще се махнат.
Момичета сега бях в отчетната тема на ноемврииките където повечето вече си имат бебчета,та там говоря услилено за капки против колики.Някой знае ли откъде можем да се сдобием с мноого хвалените капки Инфакол.
Аз миналия път не съм ползвала такива неща,но сега си мисля че с девойката ще си имаме проблеми и искам да си купя предварително.

# 154
Добро утро!
slan4ogled, знам че Инфакол се набавят само от Англия.
Аз пък сега с момата се надявам да ни пощадят тия колики, с Пресил до 6-я месец беше кошмар ooooh!

# 155
добро утро Simple Smile
много се радвам, че в тази мъгла не ми се налага да ходя на работа Simple Smile трябва си човек да си почине от обстановката в офиса, определено е хубаво. всички ми казват, че щяло да ми стане скучно, но засега не ми се вярва Simple Smile

относно фигурата - хич не ми пука, че съм дебела, даже много си харесвам коремчето. искам да имам бебе и знам, че това е свързано с дебелеене. а и мислите ми сега са насочени към бебчо, а не към фигурата ми. като му дойде времето, живот и здраве, ще си оправя и фигурата.

аз имам едно малко оплакване - много ми изтръпва дясната ръка, дланта по-точно. не мога да правя почти нищо с нея без да изтръпне, даже с мишката едвам работя. на някой случвало ли му се е? и минава ли? док ми каза ако не мине до седмица да отида на невролог.

# 156
добро утро !!!от кога съм се облещила и 4ета ли 4ета.вече наваксах!!!
лусесита-хубави новини-само така,а стефчо може да е малък но ще е голям батко на нашите дребосъчета:)
 Mr. Greenгледам януарския отбор почва да се цепи на ноемврииски,декемврииски януарски а сигурно ще има и февруарки..... Mr. Greenда сме живи и здрави пък каквото ни е писано.
това за коликите-мъжът ми каза че чул от колеги за лекарство чудо,аз не се вързах ...явно има нещо вярно щом и вие го споменавате -а дано!
друго за мазилата против срии аз ползвам био оил.тук е много популярно и сравнително скъпо,4-5 пъти по-скъпо ми излезе от този на авент.ама много го хвалят за преди,след раждане,за лекуване на белези и т.н.абе в една от книгит ми пи6е-колкото и да се мажете и с каквото и да се мажете-ако 6те ви излизат стрии ще...мазилата не помагат....ама аз се мажа чат пат.на лявото дупе имам доста но много малки стриички по 5мм грубо казано и 2 по едри на ханша,а първо ми излезе една под лявата гърда.
хайде после пак че вълкът в мен зави....глааааад!!!!!

# 157
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194671
Ето и малко снимчици от мен за покупките на бебето. baby_neutral
Дано да не изпадам в такива депресии, че ..лошава работа.
Аз незнам обаче колкото и да ми е лошо през вечертта и колкото и киселини да съм имала и колкото и да ме е ритало бебечето и да не съм спала ..като се събудя на сутринтта съм с някакво странно много добро настоение  hahaha
Все съм усмихната..все много ми се говори.., а и с болките свикнах дето ми притиска чаркалаците там. Blush
За течението и аз знам че е нормално,  Naughty винаги трябва да се изследва, че да не е нещо друго там..
Лек ден на всички тумбита Hug

# 158
Добро утро ...
Мамчета има вирус! Отвратителен е, милото се прибра от работа вчера с хрема болно гърло, каза, че колегата му по цял ден се наливал с фервекс и колдрекс и май от него се е заразил, а аз какво да ви кажа.....цяла нощ се въртя и не мога да спя, болки в гърлото, запушен нос и ми е омаляло, нямам температура а имам и лееееко главоболие и  се чувствам като блъсната от товарен влак. Изпих 4-5 големи чая, смуча едни хапченца за гърло Исла с вкус на касис обаче ефекта е нулев. Забравих да спомена че пих вит.С и изядох почти цял лимон с мен.
Отивам да се помъча да си поспя малко и дано само с това се размина!!!

# 159
  • на плажа
 Добро утро! В таз мъглива сутрин така исках да си остана в леглото и да си доспя, ама...работа. Още една седмица  Grinning остана. То е ясно, че ще се работи от къщи, ама поне няма да ставам рано и да вися по цял ден пред компито.
 Ели, много са сладки покупките за беба, а кошарката е кукленска. Със здраве да си я ползвате.
 Някой питаше за ръцете - подуват ми се, изтръпват ми и ме болят, ама док каза, че с нищо не може да ми помогне. Ще търпя, какво да правя.

# 160
Здравейте на всички!
Много се радвам за момченцето на Lusesita-дано да стане голям и здрав юнак! Heart Eyes
Ние в с мъжа ми вчера бяхме на преглед и си видяхме слънчицето как спинка.Доки ни показа личицето на 4Д и ни разпечата снимка,та вече определихме на кой прилича HugПораснали сме доста от преди 3 седмици-1775 гр. и 40 см,само дето отново се е завъртял седалищно.Лекарят каза,че ако до 34 г.с. не застане надолу,след това ставало рядко и е добре да се планира секцио.Някой чувал ли е такова нещо? newsm78 На мен ми се иска да родя нормално,но за безопасността на бебчо съм готова на всичко baby_neutral

# 161
  • Троян
Моето бебче досега все седалищно стои и все му приказвам да се обръща,че не искам секцио.В едно списание четох статия за развитието от 32 до 36 седмица,че тогава заемал окончателна позиция с главичката надолу.Надявам се да е така.
Аз една нощ да не ми се доходи до WC-то,затова пък наща  animal037 Бети реши ,че трябва да ме вдигне,чвно животинката свикна покрай нощните ми ставания и си е направила нов режим.Лек ден на всички!

# 162
iramira-хълката ми беше голяма като се заженихме...минаха 21 дена от сватбата и вече ми е точно #CrazyПодуват се пръстите, но от време на време.
dimito ,albenapd --Незнам точно кога се обръщат тези бебета, но знам че една моя приятелка до последно си беше за нормално раждане, отиде в болницата...започнаха и контракциите и бебто се обърна...седалищно.И я рязаха в последния момент.Тъй че не е гаранция кога на къде ще е.А да ви успокоя аз ще съм с планово секцио и нямам страх.Дори ме успокояват че при секцио се раждат по-спокойни бебета в смисъл че и бебето не се мъчи по родовия канал.И при едното и при другото раждане си има и предимства и недостатъци.
Но аз ако можех да родя нормално бих избрала нормалното.

# 163
  • София
Пипилотка  аз имам подобен проблем- На мен и двете ръце ми се схващат - един час след ставане не мога нищо да рирна- но моят доктор ми каза ,че докато родя нямало да се оправя - така че ако при теб има ефект от невролога ми пиши

# 164
Ехо , здравейте .  wavey Абе дали пък "брояча" на публикациите ми нещо не е дал фира?! newsm12 Пиша ли , пиша , и то сигурно на 5-6 места и ... нищо и половина . smile3506

Общи условия

Активация на акаунт