Гласувайте за "Златното огледало" (за хубост)

• 16 473
  • 343
  •   1
Отговори
# 105

тази
ми е любима, заради красавеца 

Ууу, Ета  Heart Eyes
Ще сложа тази снимка в началото.  Grinning

имаш един глас от мен  Wink

# 106
а с тази ще участвам в номинациите за party animal
Не ми казвай, че това срещу теб е Марианка( мими23) Whistling

# 107
тя бе  Laughing

# 108
  • Sf
барабалекс.

Но няма да изпадам в литературен анализ  Mr. Green

А и не съм пристрастна! Пък и барабалесата няма да тръгне да се жени за мене  Mr. Green

Нежна и красива, без да е била първо цвете на сбирки и купони, без да се е показвала в "Да ви видим, булки", но ви гарантирам, че гръцките нимфи бледнеят пред барабалесата!

# 109
Гласувах...трудно само за 3.

# 110
Уф, как ти завиждаааамммм CryНе съм я виждала от 2 години Cry

# 111
но ни прецакаха със снимките. Нищо, другият път ще се докопам до мечтаната награда

това не е така,
нямаше линк към ваши снимки, пуснете ми на ЛС линк със снимка и ще допълня колажа

# 112
Джесмин !
Имам чувството , че повечето от вас даже не поглеждат снимките , а гласуват за приятелки или просто за хора , които са популярни във форума .
Така , като гледам кои водят де .

# 113
но ни прецакаха със снимките. Нищо, другият път ще се докопам до мечтаната награда

това не е така,
нямаше линк към ваши снимки, пуснете ми на ЛС линк със снимка и ще допълня колажа
Grinning Хора, Анджелина, шегувам се ! Нали това е игра? Сериозно, благодаря на всички които работят по номинациите , но си мислех, че е игра и сигурно съм обидила някой. Сори ако е така!  bouquet

# 114
Ох, олекна ми  Heart Eyes, не знам дали знаеш, ама миналата година имаше големи драми с едни номинации.
Радвам се, че си широкоскроена личност  Grinning Игра е, да.

# 115
  • Linz
Гласувах, дадох един глас.

# 116

това не е така,
Grinning Хора, Анджелина, шегувам се ! Нали това е игра? Сериозно, благодаря на всички които работят по номинациите , но си мислех, че е игра и сигурно съм обидила някой. Сори ако е така!  bouquet
Когато трябва да се определя най-красивата от красивите никога не е игра. Колкото и да се правите че не ви пука и че всичко е само игра на някои много им пука дали ще са най-красиви от всички Simple Smile

# 117
  • Варна
Тургам си отмета,
глас давам за Ета.
Добавям и Барбалесс,
изпълнен е с финес.
Толкоз е възможност, но красотата йе сложност,
всички сте красиви, чудни хубавини! Пу, пу, пу!

# 118
  • Резерват "Северозапад"
Гласувах - Зори и Иля Laughing.

# 119
Гласувах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт