Добро утро и от мен.Бррррр много студено навън днес бе!Зимата направо си дойде. Аз надниквам във форумчето ни от работа.
-трЕбе да се работи .... Добре е че някой отприщтват за дрешки и прически...това да се чува.
Трябва да помисля къде и много скоро да се заема отново с влизане в спортна форма...
имах чувството, че няма край
.

много добре си е подбрал екипа, за секунда не ме оставиха сама. много съм доволна , живот и здраве, след 2-3 години второто пак там го мисля
леко и безаварийно раждане и добре дошла в отбора

Иначе виждам ,че си в моето районче....чаталджа-спортна зала-морската....та това е о.к.
да ви се оплача много ми е скучна тази бременност, вече 8 мес нищо не правя и се изнервям
.Затова сега си почивай активно,скука-нескука ..това е положението. Аз лично ходих до последно на работа,защото съм такава ..не ме свърта на едно място. Като родих и първите дни едва изтърпях ,за да изкоча навън. Сега от лятото се върнах на работа до обяд ,защото майка ми е свободна и предложи да ме отменя покрай бебо за няколко часа...така хем тя е ангажирана с нещо приятно ,хем аз имам възможност да не излизам от работен ритъм....Като се върна към 13 часа -се захващам с малкия и каката ...
,които ме радват мноооого ,но в забързания ритъм ..времето като че по бързо тече!! Препоръчани теми