Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 177
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит празник на всички  и от мен !!  bouquet 
Да ви се оплача и аз - първо се оказа че са ми объркали талона и не може да ме запишат и пуснат изследванията  #Cussing out което не е толкова страшно нали ме видя на ехографа и си имам снимка, но сега заминавам командировка и ще трябва чак другата седмица наново процедура - личен и т.н.
Имам ужасни киселини и гадене - днес шефа ни заведе на работен обяд - едвам оцелях  Sick - едни миризми - ужас и незнам как ще се справя - предстой ми повишение и не знам дали да не му кажа все пак  Thinking
Да се разпиша къде ще ме следят - д-р Иванова -17 ДКЦ

# 106
Ох ама и аз каква съм, забравих да кажа добре дошли на новите попълнения  Hug
Мен ме гледаха с вагинален ехограф. Не съм много сигурна колко точно ми е закъснението (най-много 10 дни), незнам точно кага ми е била Ову-та, на 13-ти или 18-и ден, ето това ми е графиката http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=yani4ka_83 Бях на стимулация с Клостилбегит и незнам каква трябваше да е дължината на цикъла. Снимката е в къщи, но нищо немога да разбера по нея. Стана много объркано май, дано да сте ме разбрали.
Kokolin@ ендометриум с диаметър ... мм, това са ми го писали и при други прегледи, когато със сигурност не съм била бременна.
saxophone и аз си мислех за кръвен тест, но се оказа, че в нашия град в никоя лаборатория неправят такова изследване.
Мноого ви благодаря за подкрепата милички, нямате представа как ме успокоявате  Hug

# 107
Яничка, момичетата са ти го казали, но и аз да си кажа. Спокойно, мила Peace. Всичко ще бъде наред с бебчето, ще видиш. Това, че не се е видяло ембриончето може да се дължи на много неща - вида на ехографа (коремен или вагинален), опитността на доктора (не всеки лекар е добър в ехографските прегледи), късната овулация. На мен на десетия ден от закъснението с вагинален ехограф ми видяха плодното сакче, но ембриончето не се виждаше още. Вземай си Утрогестана (това си е една добра превантивна мярка) и най-добре отиди при още един лекар с добра апаратура, за твое успокоение. Прегръдка от мен и пак те моля да бъдеш спокойна, поне доколкото е възможно Hug.

# 108
yani4ka_83 не че съм спец, но си мисля че според графиката овулацията може да е била на 17-18 ден. До днес 7ми-8ми ден закъснение. Аз току що направих справка из документите за моята първа бременност. Първия път когато ходих на преглед имах 9-10 дни закъснение и лекрката каза, че не се виждало обсолютно нищо. Прегледа ме на вагинален УЗ. Даже не спомена че има "съмнение за бременност", както повечето обичат да казват. Отидох чак след 7 дни и тогава се потвърди бременността. Имай търпение. Изчакай още някой друг ден и пак отиди на преглед.

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 15:56 от Kokolin@

# 109
  • София
Яничка, разгледах ти подробно графиката и ми се струва, че овуто ти е било на 19ти ден (на база температурата)... Тази простуда може да измести овуто назад. В този смисъл май е раничко за ехограф все още. Поизчакай 1 седмица, а за по-сигурно най-добре 2. И не се тревожи  Simple Smile

# 110
  • София
Искам да се оплача. Обличам се, за да излизам. Преди 5 мин го сложих тоя сутиен и вече направо ме болят зърната от него. Много ми убива, особено по дантели и шевове... а преди ми беше любим... И гърдите ми всъщност не, че са порастнали особено, а просто са адски чувствителни.. та така.. Оплаках се.  Whistling

ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ КОЙ КЪДЕ СМЯТА ДА ХОДИ НА ЖК И ПРИ КОЙ ДР, ЧЕ ДОВЕЧЕРА ЩЕ ПУБЛИКУВАМ СПИСЪЧЕТО!

# 111
саксофонска, не мога бе човек, как да не се притеснявам - не ми е в характера  Mr. Green Hug Ако един ден не се притеснявам, ще помислят хората, че страдам от раздвояване на личността hahaha

Бухтичке, не се притеснявай, вземи го със себе си. Много нови неща ви предстоят и всички ще са хубави. Ще имате дете заедно, навлизате в нов етап от отношенията ви Hug Понякога това означава да те види и с вагинален ехограф между краката - голяма работа!

Мерси, че ме успокоихте за болките!

Яничка, иди при друг доктор срециално за ехограф. Избери някой с добър апарат. Няма смисъл да седиш вкъщи, да чакаш и да се притесняваш!
Имай предвид, че има жени, които отчитат бременност с тест чак при 20 дни закъснение, а какво остава за ехограф. Всичко е наред с бебето!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 16:14 от Patishonka

# 112
  • Сливен
Яничка, за съжаление не си спомням ти какви симптоми на бременността имаш , но съм чела ,че докато те болят гърдите няма защо да се притесняваш за бебето с него всичко е наред.
Горе главата трябва да сме оптимисти , без лоши мисли .

# 113
  • Варна
Аз в понеделник моичкия го взимам с мен. Предупредила съм го от вчера.Така че измъкване няма.. Laughing Все пак това евентуално е нашето дете.. Grinning Така де...Мами сега по друга тема, 4-ти ден ям активиа всеки ден и след още 10 дни ще чакам резултат  Laughing като рекламата ,де ....много зле от седмица на сам...така ли ще я карам.. Все ми се е случвало, ама чак пък толкова  Shocked , въпреки че започвам деня си с горещо мляко и мед.. Rolling Eyes

# 114
  • Сливен

, 4-ти ден ям активиа всеки ден и след още 10 дни ще чакам резултат  :l
ol: като рекламата ,де

Веси ще има резултат след 9 месеца обаче! Пожелавам ти най- слънчевото съкровище!!!!!!

# 115
Яничка, за съжаление не си спомням ти какви симптоми на бременността имаш , но съм чела ,че докато те болят гърдите няма защо да се притесняваш за бебето с него всичко е наред.
Горе главата трябва да сме оптимисти , без лоши мисли .
А какво да си мислим тези, които нито ни билят гърдите нито да пораснали?!??!!?  newsm12
saxophone време е за нови дрешки.  smile3521 Ех и аз искам такива неразположения  smile3533 ама на ... няма

# 116
Мами сега по друга тема, 4-ти ден ям активиа всеки ден и след още 10 дни ще чакам резултат  Laughing като рекламата ,де ....много зле от седмица на сам...така ли ще я карам.. Все ми се е случвало, ама чак пък толкова  Shocked , въпреки че започвам деня си с горещо мляко и мед.. Rolling Eyes

И аз съм така от няколко дни. И предния път бая страдах Cry В резултат на което съм почти  1кг отгоре вече  Cry
2 кивита сутрин на гладно ми бяха казали и помагаше, гледах да ям повече плодове и зеленчуци. и аз започнах с активиите от днес Wink

# 117
Ако небяхте вие, досега да съм изперкала тотално. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!!  Hug
Наистина много ми помогнахте, сега се чувствам вече по-спокойна. Знам, че ще ме укорите, но днес ще си взема още един тест, не че има някакъв смисъл, но така като видя още веднъж двете чертички и то по-наситени, ще се почувствам по-добре. СИЛНО ВИ ПРЕГРЪЩАМ ВСИЧКИТЕ!!!
marieta_78 ами гърдите ми са мноого наедрели и болезнени, от време на време имам леки и кратки придърпвания в корема сякаш всеки момент ще ми дойде, напоследък вечер леко ми прилошава.

# 118
yani4ka_83 скопойно всичко ще е наред. Може би наистина е раничко за ехограф. почивай си и мисли позитивно   bouquet

# 119
Момичета, хайде да си поприказваме за това какво ли е да имаш дъщеря!
А какво ли е да имаш син?

Не ми се смейте, но някак си все си мислех, че ще имам момченце. А сега като забременях (уж) имам усещането, че ще е момиче, въпреки че още някак си милея по момченцето. Сигурно ще ви се стори много шантаво, но си мисля какво ли ще е това момиченце, дали ще се разбирам с него, дали ще ме харесва, дали аз ще я харесвам.... Tired
А за момченцето нямах подобни мисли. А може би защото съм нямала и повод тогава...

Общи условия

Активация на акаунт