Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 155
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дима, много се радвам, че деня ти е по-лежерен  Simple Smile

Ама не се плаши толкова много от лекичко разхождане за купуване на папане самосиндикално! Полезни са малки разходчици  Simple Smile

Не знам вие как сте, ама аз като стана бременна и главата ми почва само за това да мисли... Не ми пука много, много за работата... Минимални усилия вкарвам...

# 91
  • София
kami_ch, че какво й лошото на сиренката...  newsm78 Те мойте ябълки са само между другото, иначе какъв огромен дюнер излапах вчера и хич даже не ми се видя много...  Mr. Green

Момичета, заради вас още не съм сложила супата на котлона. Не мога да се откъсна от тоя комп..

# 92
peaches мила по същия начин съм, при мен кофтарското е че съм от 2 месеца тук и да не взема да си тръгна с моето кисело отношение тук и непокис, леле ужасна съм в работата само им правя забеляжки за вратата , онзи ден казах на шефа ми да излезне с цигарата на балкона, Blush че не ми понася миризмата.. представете си каква лигла съм тук... а за мързела да не говорим ooooh! ooooh!

# 93
  • Сливен
Привет !
 Честит ви Ден на хрисиянското семейство !
 Семейното ходене на църква днес символизира влизането на тригодишната Мария в храма и напомня на родителите за духовните им задължения към децата. Защото семейството е най-доброто училище, което може да даде първите познания за Бога и Православието, и за християнските добродетели.

В миналото този ден се е чествал в много ограничен кръг - само с родителите и ония от децата им, които не са встъпили в брак. Всички те отивали заедно в храма, за да измолят за семейството си здраве и благоволение. Масата оставяли неразтребена, за да дойде Богородица през нощта, да си хапне и да благослови дома.

# 94
Ей, момичета, спретнали сте тук едни теми, дето и мен ме вълнуват! Hug

Първо, Бухтичке, и на мен ми е едно такова.. определено странно да водя със себе си мъжа ми на преглед. Особено със всички екстри - вирнати разкрачени крака, пластмасова джаджа навряна знаете къди, която държи друг човек. Той отдолу ме е виждал, дето казва Peaches Mr. Green, но определено не ме е виждал в това ми натурално състояние... Но ще го взема.  Naughty Определено ще е някакъв нов тип изживяване за нас, но няма да е първото, няма да е и последното.

За раждането, някой спомена, и за присъствието на таткото. Преди да имам повод сериозно да планирам въпроса бях абсолютно убедена, че трябва да присъства. Първо, едно раждане е страшно дълго - какво да правя сама? Второ, да си видиш за първи път детето е много специален момент - защо да му го отнемам и защо да не го преживеем заедно. Но от друга страна пак се замислам за натуралността на ситуацията Thinking - кръв, л***а и прочее екстри. Да не говорим за това, че татковците трудно понасят напрежението. То ако им беше дадено от природата да могат, щяха и те да могат да забременяват. Ама не.

Въпреки съмнения от този сорт, смятам че ще го взема с мен  Grinning

А за яденето - и аз съм така - имам моменти на ужасен глад и ако не хапна нещо, започва да ми става зле. Старая се уж да ям поне горе долу здравословно, ама като по цял ден не съм в къщи и аз гъча едни дюнери, едни глупости. Гледам да си вземам плодове с мен, поне като ми се ръба нещо, да е нещо полезно....

Днес (преди малко) получих много силен спазъм ниско долу. Еднократен. Но доста ме присви. Изприх едно но шпа за всеки случай. Вас боли ли ви така или пак да започвам с притесненията?

# 95
  • София
Patishonka, случва ми се понякога така да ме заболи и затова също питах док. Каза, че до 5-6 пъти на ден е нормално, ако зачестят или не отшуми до 15'тина минути е знак да легна, да си почина и да му се обадя.

Аз на теб не ти ли забраних притесненията? Ако съм пропуснала - ето: ЗАБРАНЯВАМ!

# 96
  • Варна
Хора, как сте с алкохола и цигарите? Аз нали не съм още сигурна, ама цигарите ги спрях почти - за една сеница съм изпушила 3 цигари, като се има предвид че бях комин. Обаче снощи ми беше такъв студ , та обърнах една чаша бяло вино... Embarassed Много ли е лошо?

# 97
Първо, Бухтичке, и на мен ми е едно такова.. определено странно да водя със себе си мъжа ми на преглед. Особено със всички екстри - вирнати разкрачени крака, пластмасова джаджа навряна знаете къди, която държи друг човек. Той отдолу ме е виждал, дето казва Peaches Mr. Green, но определено не ме е виждал в това ми натурално състояние... Но ще го взема.  Naughty Определено ще е някакъв нов тип изживяване за нас, но няма да е първото, няма да е и последното.
А, ето, пак ти ме разбираш Hug Сега и аз се замислям да го взема, но не съм сигурна още. Той така или иначе ще дойде с мен, но май на място ще решавам.
Относно раждането, той и на него иска да присъства и отдавна ми го е казвал. Сигурно ще се съглася, все пак не искам да го лишавам от това. Между другото гледахме един от онези филми, които ги има в първото мнение, та единия завършваше с раждане. Ужасът в очите му се виждаше, но пак не се отказва.

# 98
  • непостоянно
Привет и от мен момичета Hug
Добре дошли  welcome на новите майчета и честити бебчета в коремчета  bouquet
Ох, много пишете бе хора ooooh! направо станах #Crazy докато ви изчета hahaha
Аз съм на мнение, че татковците трябва да присъстват по време на прегледите, за да изживеят и те най-прекрасното чувство като видят бебчето си на екрана Hug И без това мъжете са ощетени и не могат да усетят бебето или пък да осъзнаят, че то наистина е тук преди да се е родило Crazy Така, че, момичета, смело водете татковците с вас на прегледите Wink Както за вас, така и за тях това ще е несравнимо изживяване Grinning А и така ще са много по-съпричастни с вашата еуфория и развълнуваност от "една точка"Heart Eyes
Веси, една чашка винце не е проблем Peace

# 99
Ох, много пишете верно  ooooh! Ама то и аз така пишех първата бременност, сега като се сетя и ми е носталгично чак. Ама сега си имам човече дето си иска неговото и време за форуми няма толкова.
Честито на новите мами  Grinning
Елена, мерси за хубавата тема и първа страница  Heart Eyes
Мариета, много хубаво си го написала за празника. Аз също много го уважавам. Честит празник на всички   bouquet
Аз не се плаша от една чашка винце или биричка, мисля, че не пречи  Wink
Иначе нямам никакви симптоми, ама нямах и първия път, дано е пак така леко, гледам обаче да ям редовно.
За прегледа, аз още не съм била, ще чакам 8-ма седмица, а и се чудя при кой да отида още  newsm78
Поздрави и хубав ден на всички!

# 100
Здравейте и от мен.
Снощи като се прибрах след прегледа исках да споделя с вас, но бях съсипана и нямах сили. Цяла нощ почти несъм спала и сега съм като парцал. И вчера не се видя нищо на ехографа. Всъщност май се вижда нещо, но не е още плоден сак. Мислех, че ми е бил 10-и ден закъснение, но може би Ову-то ми е била по-късно (дано да е така). Страшно съм притеснена и немога да си намеря място, ами ако нещо не е наред и бременността не се развива? Постоянно ми се реве, а няма на кой друг да споделя, неискам да тревожа милото. Ето какво е написал докторът: размер на матката 45мм. Суспектна за плоден сак формация в ендометриума с диаметър 8мм. Двустранно аднексите и кавум Дъгласи - без ехогравски особености.
Това нищо не ми говори. Според вас какво трябва да значи?
Ще ходя пак другата седмица. Лекарят ми изписа Утрогестан вагинално 2х2.
Неспирам да се моля всичко да е наред, психически съм срината, може би преувеличавам с притесненията, но много ме е страх.

# 101
Patishonka за спазмите и болките в корема си пий но-шпа и не се тревожи. И мен поне по веднъж да ден ме боли и то много силно корема. Моите болки не са като спазми а по скоро подуване на корема и болката е една такава .. от всякъде те боли, сякаш ще ти се спука корема. Но като си пия хапченцето и до половин час всичко ми минава.
ЧЕСТИТО и добре дошли  newsm74 на новодошлите юлски бременлийки
За алкохола моята лекарка казва,че по чашка вино или биричка няма проблем да се пийва, стига да не ви се появят киселини.
Да ви се похваля, днес май съм по-добре. Гаденето сякаш поотмина. Още си ми прилошава, но поне не ми се повръща и си хапнах. Малееее направо се учудих с какъв апетит омахах две филийки  newsm81 за нула време. Да се надявам, че няма наново да се появят гадните бременни признаци. Така като си мисля 3 седмици повръщане мисля, че са пре достатъчни smile3511 и дано това наистина да е края.
Като пишете за здравословно хранене, аз поне за сега хапвам това което знам че ще ми понесе стомахчето. То вярно, че салатките са полезни ама след това?!?!?!? Да не отидат в канала Sick

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 14:47 от Kokolin@

# 102
yani4ka_83 мила не се притеснявай.  newsm51Всичко ще бъде наред. Явно апаратурата не е от най добрите, след като не отчита бтеменност на 10-я ден. Ти къде ходи на преглед. Имаш ли доверие на лекаря, при който си ходила на прегледа. Ако искаш може да отидеш още веднъж, на друго място за да си сигурна. Само не се тревожи.
Суспектна за плоден сак формация в ендометриума с диаметър 8мм.
Аз на 8-9 ден закъснение като бях на преглед размера на "нещото" беше 0.6 така пише. Значи е по-малък от твоета точица   newsm78 newsm78. Ако правилно разшифровам картинката на снимката. Лекаря даде ли ти снимка на това което се е видяло?? Дай я да я видим.

# 103
yani4ka_83 не се притеснявай. Аз ходих на 2 седмици закъснение е видя се но пък не видяхме пулс и вчера ми текна розовото вече като чели отшумява. Момичетата са прави трябва да си мисли позитивно и всичко ще е наред. Стискам ти палци но каквито й притеснения да имаш трябва и татенцето да знае. Не го лишавай от тези неща защото с твоето притеснение вредиш на бебчо а знаеш че когато сподерлиш олеква.

С какъв ехограф те гледаха вагинален или коремен?

# 104
  • София
yani4ka_83, недей да се тревожиш. Може пък наистина овулацията да е била по-късно и още да е рано да се види. Как всъщност те гледаха - вагинално или с коремен ехограф?
Щях да ти препоръчам кръвен тест в два поредни дни за твое успокоение, но с тоя утрогестан би било безсмислено.
Ще стискам палци другата седмица всичко да е наред.  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт