Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 181
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Привет Grinning
Аз спах със сутиен тази нощ Crazy Болките вече са непоносими и си сложих един безшевен, който използвах за кърмене преди, защото почти не го усещам и не ме дразни. Няма угодия, ей Crazy

Aelia, аз също съм станала ревла, споко. Ще ни мине, само да ни изтраят мъжете.

Vessi_to, на мен също не ми се гади, дано така остане. Въпреки, че вкусовите ми рецептори нещо се гаврят с мен, сега съм си направила един сандвич и има гаден вкус, а това го обичам и скоро го ядох, без да ми е гадно Tired Намали си малко подписа, че е много голям, да не те скастрят. Сложи ги на един ред, без да слагаш ентър м/у тях Peace

Сега започвам с изчислението на пола по всички приложени таблици в темата Laughing Според моята си ми излиза момче, а и съм убедена, че ще е , защото мъжът ми, братята му и свекъра само момчета правят. Мъжът ми има 3-ма братя, общо са 4 момчета Laughing Не че не ми се иска момиче, ама какво да се прави, примирих се вече Mr. Green

# 166
  • София
Обадих се на доки, замалко да се разплаче ощ щастие.  Grinning Ще ме види в понеделник, ама аз се чудя като тогава ще ми е 6-ти ден закъснение какво ще гледа newsm78

# 167
# 168
И на мен по всички таблици ми излиза момче, но съм някакси вътрешно убедена, че този път ще родя момиче. След няколко месеца ще разберем дали са верни таблиците Joy.

Дуци, може пък точно ти да прекъснеш мъжката традиция в рода на мъжа ти Peace

Mylili, честито  bouquet и добре допшла при нас Hug

# 169
  • София
Благодаря ви за топлото посрещане Grinning

# 170
По всички календари излиза момче Mr. Green

# 171
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile  Добре дошли, Дуци и mylilie! Безпроблемна бременност ви желая  Simple Smile

Относно пола на бебето..., понеже имам две момчета, да ви кажа - бременностите ми бяха абсолютно различни. Трима независими доктори видяха пишката на малкия на ехограф и чак тогава повярвах, че пак е момче  Grinning Да ви кажа обаче, много е яко да имаш две момчета!  Simple Smile

Сега повече ми се иска да е момиченце. Роклички, прически, куклички... Ако е момченце, пак ще си го обичам много  Simple Smile Само да е живо и здраво!

# 172
  • Сливен
Привет и от мен!
Честито на ново присъединилите се към нас: Дуци,mylili, emzi
С първата бременност не знаех какво значи гадене и си имам момченце,но през цялото време живеех с нагласата ,че ще е момиченце  ,а сега е обратно като особено ми са трудни следобедите , но мисля ,че открих лек за гаденето - билкови лукчета , хем загряват и леко понаболяващото ме гърло . Много ми се иска една госпожичка ,но това е Божа работа само се надявам всичко да е OK!

# 173
  • София
    Yani4ka_83, Утрогестан съдържа като лекарствено вещество микронизиран прогестерон, затова мисля, че всякакви тестове за бременност било то кръвни или уринни са невалидни при приемането му. Успокой се и мисли позитивно. Просто иди на друг лекар с по-добра апаратура или пък изчакай. Стискам ти палци!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ ДАМИ!  welcome Силна храна, много позитивни мисли и юли месец здрави бебчовци!

Ей, мацки, чакам мамата с близнаци! Непременно трябва да има поне една. Толкова много искам...  moresmile

Ето ви и моето списъче. Благодаря на тези, които се отзоваха и пратиха данните си. Ще се радвам някой път да си организиране срещичка.  Hug

Къде ходят софийските мами на ЖК?  preggo

• ДКЦ 7, бул.Мария Луиза №191
                 Руми

• ДКЦ 10, бул.Ал. Стамболийски 186
                Aelia

• ДКЦ 17, бул.Евл.Георгиев 108

-> д-р Иванова    ine

• ДКЦ 25, жк Младост III

-> д-р Димитър Папукчиев           saxophone
        -> д-р Мишел Шоейб                    Астарта

• ДКЦ 29, жк Гоце Делчев

-> д-р Маленов                Дуци , Ивончето

• Многопрофилна болница "ВИТА", район Подуяне

-> д-р Антоанета Илиева                   mylili   
        -> д-р Краснодар Хаджийски            julie.k

• МЦ "Закрила", бул.Ген.Тотлебен 32

-> д-р Маринов                   kami_ch    

• частен Кабинет

-> д-р Жанна Колева, ул. Неофит Рилски 54А                                         Kokolin@
        -> д-р Пламен Миков, ул.Цар Самуил 111 (близо до ул.Пиротска)          ission

ПС. Надявам се това да не обижда мамите, които не са от София. Нямам лични предпочитания към никого. Просто ми хрумна, че след като толкова много хора сме от един и същ град може пък някои да ходят и на едно и също място и в този ред на мисли е хубаво да се познаваме.. и без друго толкова неща си споделяме тук.  Hug[/list]

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 13:20 от saxophone

# 174
    Саксофон, Ивончето и аз сме при д-р Маленов в 29-та п-ка Wink

# 175
    ЧЕСТИТО на mylili. Лека и спокойна бременност ти желая.  newsm67
    peaches    smile3501 евала на такива жени като тебе. Много се радвам, когато чуя за многодетно семейство. Аз лично съм третото момиче в семейството и си спомням, че като малка хората много странно реагираха, даже и децата около мене. Някак си неестествено им се струваше 3 деца и то еднакъв пол. Мога да те уверя, че беше голямо веселие в къщи. Винаги имаше с кого да си играя.
    И аз реших да си поиграя с табиците и сметките момиче/момче. За първата бременност и 4-те метода познават, че е момиче, а за втората 3-те казват момче а 1то момиче, ама да видим на финала.

# 176
    Коколин@, ти ме подсети и проверих Пепи какъв пол ще го изкарат таблиците - момиче Joy Така че има надежда и за мен.

# 177
    И аз бих искала да имам 3 деца, дори се помайтапих пред майка ми (много неудачно Embarassed), че ако родя пак момченце, веднага ще започнем да работим за момиче и тя щеше да умре на място ooooh!. Започна да ми вика как съм била лекомислена, как деца се гледали с пари, ние не сме били толкова добре финансово, трябвало ни по-голямо жилище, откъде пари за нов апартамент и т.н #Cussing out. Наложи ми се около 10 пъти да й повторя, че съм се пошегувала и да я уверя, че ще се задоволя само с 2 деца. Макар че това си е Божа работа и няма как да гарантирам, че ще стане точно така Wink. Наистина се възхищавам и много се радвам на родители, имали куража да имат повече от две деца.

# 178
    • София
    Мен може да ме добавите в списъчето: д-р Антоанета Илиева от "ВИТА". Пък като се констатира официално бременост и в  общия списък ще си кажа термина Wink

# 179
    Като сте започнали всички да пишете кой къде ходи на прегледи. Аз ходя на частен кабинет при д-р Жанна Колева, ул. Неофит Рилски 54А

Общи условия

Активация на акаунт