Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 179
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здрасти и от мен днес!

Моето таблиците го изкараха 2 пъти момче и веднъж момиче, но ние ще си имаме една малка принцеска, сигурна съм. И ще бъде пикла като майка си  Laughing

На мен ми минаха откачените мисли за момиченцата и момченцата, сега имам ново двайсет - снощи сънувах уникално гаден кошмар свързан с бебето - събудих се като изцедена. Хайде няма да ви го разказвам, че бременни жени има тук  Laughing Mr. Green

Днес сме на преглед! Мнооого се вълнувам! Дали ще се види нещо, какво ще се види, ще ни помаха ли с ръчичка (ако вече си има ръчичка милото). Колко ли е голямо, тупти ли му сърчицето..    аааааа... и мен ме застигна този момент! Ще ходим с таткото, естествено. Той си го направи, сега да си го гледа от рано  hahaha Сутринта го питам съвсем btw дали знае, че ще е на вагинален ехограф. Той вика - "да". Аз питам - "и какво мислиш?". Той определено не разбра какъв е проблема с вагиналния, че се наложи да му разказвам отгоре-отгоре дискусията от вчера Simple Smile

Вчера неща за имената си говорихте - ние си имаме отдавна измислени имена за момиченца и момченце - целта е да станат трички  Grinning

# 181
Патишончееееее, стискам палци за прегледа Peace. И веднага да пишеш като се прибереш. Ще те следя изкъсно, да знаеш  Wink Hug

# 182
  • София
Patishonka, ще чакам да разказваш после подробно за радостното събитие. Ама всичко искам да знам до последната пикантерийка...  Mr. Green не знам дали ще го видите бебчо как ви маха с ръчичка, но дано поне се усмихне на мама и татко малката глезанка. Hug

btw момичета, доста често сънувам кошмари, включително и тази нощ, а преди никак не сънувах толкова често. Не знам на какво се дължи.. Но сега след като и Patishonka се оплака, реших да ви питам на вас случва ли се?  newsm78

# 183
Аз при първата бременност сънувах кошмари. Явно е нормално отражение на притсненията, дали всичко ще е наред с бебето. Сега ми е много спокойно Peace и не съм имала засега.

# 184
Астарта и Саксофон, нали знаете колко съм подробна! Дано да не се разочаровам, че е малко раничко още. Стискайте ми палци! Hug

За кошмарите и лошия сън съм чела вече на много места, че било нормално!

# 185
И аз имам кошмари, и с първата бременност имах. Явно се дължи на хормоните.

# 186
А какво включва тази микробиология, която споменавате? Тук при отчитане на бременност се взима секрет и се изследва за хламидии. Същото ли е?

Забравих да ти отговоря. Тук микробиологията включва изследване за гъбички, бактерии, инфекции. В някои лаборатории също така хламидии, но в повечето изследването за хламидии се прави отделно, като се заплаща, Здравната каса не го поема, както и не е включено в безплатните изследвания при бременни.

# 187
Патишоне  Mr. Green стискаме палци прегледа да мине добре. Да го видите вие малкия човек, как е там вътре на широчко все още hahaha hahaha. хе  хе хе. И да искаш снимка ейййййй. Чакаме да видиме и ние!!!! Joy Joy
За кошмарите бях чела е в едно писание, че бременните често сънуват такива неща. То се дължало на повишаването на хормоните. И аз така в продължение на една седмица всяка сутрин се рових в съновника, но си мисля че за бременните не важи.
Момичета, моля ви кажете ми ако пия по повече от 3-4 хапчета но-шпа има ли проблем?? За сега пия по около 2, рядко 3. Знам, че е по добре лекарство от колкото болката и да не взема да се предозирам, че болките се засилват доста напоследък #Crazy. Вие как мислите?

# 188
Коколина, с първата ми бременност лекарят ми беше казал, че е допустимо до 6 хапчета на ден. Аз бях супер непросветена и си търпях болки и не пиех но-шпа, за да не тровя бебо. Като го казах на доки, той се хвана за главата. Тогава ми обясни колко е по-вредно всъщност да търпя болките.

# 189
  • Сливен
На мен но - шпа ми е  предписан  3 х 1 таблетка.

# 190
Боже аз пък сънувам само как правя секс със приятелия ми:oops: Twisted Evil
А какви болки имате newsm78 . Аз никакви нямам #Crazyи съм в 8 седмица. Извинявам се за тъпия въпрос ама ми е много чудно какви са тея болки дито изискват 5-6 хапчета но-шпа?На мен за болки ми изписаха папаверин 3х1. ама не го пия щото нищо ни ми боли ( да чукна на глава ъъъъъ дърво)

# 191
  • София
И аз нямам толкова големи болки, че да се налага да пия нещо. Е, свива ме от време на време, но е поносимо и обикновено като си легна ми минава или пък направо заспивам... То аз когато и да легна, заспивам.  Joy
Обаче, извинете за тъпия въпрос, ама защо е вредно да се търпят болките? Ако може Астарта да каже какво й е обяснил док..  Praynig

# 192
  • Варна
То и аз болки нямам ...Оф аз май само дето спя и ям.  Embarassed.нямам никакви други симптоми. Много се притеснявам за прегледа в понеделник, дали ще е наред всичко, какъв е прегледа с вагинален ехограф - не са ме преглеждали с такъв... Confused.. Едно ми е напрегнато като се замисля...

# 193
Момичета, мога само да ви кажа да се радвате, че нямате болки. Аз с тази бременност имам от време на време, силни са, но са за кратко. Все едно всеки момент ще ми дойде. Умирам от страх като ме заболи. С първата ми бременност обаче изпитвах ужасни болки до петия месец. Докторът ми беше обяснил, че се дължат на разширяването на матката и притискането на другите органи. Не си спомням обаче какво вредяха болките на бебето, но ако не се лъжа беше нещо от рода, че могат да предизвикат спонтанен аборт. Дано не греша и да не пиша глупости в момента

# 194
  • Сливен
Аз си го обеснявам така: в матката се е загнездило чуждо тяло , тя е мускул и се опитва чрез съкращаването си да го изхвъли .Таблетките  успокояват мускула и не му позволяват да се съкращава .

Общи условия

Активация на акаунт