Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 192
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Току що си направих още един тест и втората линийка е мноооого бледа. Дали това може да се дължи на утрогестана? Пак взех да се шашкам. Тоя тест вместо да ме успокои, ме разстрои още повече.

Яничка, не съм специалист и не знам какво означава това, но ти стискам палци всичко да е така, както трябва!  Hug Знам, че ти е невъзможно в момента да не мислиш за това, но мисли само хубави неща! И аз ще си мисля хубави неща за теб. И да знаеш, че хубавите мисли са невероятна сила, вярвам в това! spoko

# 151
Дуци, честито и дано всичко е да е наред този път Hug

Яничка, и аз не знам какво означава това с теста. Сигурно ти е невъзможно да не се притесняваш, но се опитай да бъдеш спокойна все пак докато не се разбере каква е причината. Просто няма смисъл от сега да си създаваш главоболия Peace

Иначе аз говорих с приятеля ми, иска да идва на прегледа, не го интересува, че ще е с вагинален ехограф и не се сеща, че на мен може да не ми е комфортно Crazy Но се надявам да го преодолея някак и да го зарадвам все пак Wink

# 152
Добър вечер, момичета Hug

Ние имахме гости тази вечер и щом ги изпратихме, седнах да ви изчета, направо съм пристрастена Laughing. Много се радвам на активността ни.

Дуци, добре дошла при нас  bouquet. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред с бременността ти този път Peace. Относно изследването за микробиология - то е безсмислено да се прави преди 12 г.с., защото каквото и да се открие, няма начин да се лекува преди този период. На мен ми откриха трихомони (точно месеца, в който съм забременяла) и засега не ги лекувам, защото е опасно за бебето. Слагам си само едни безвредни свещички за бременни - Лактофем, или нещо подобно. Те представляват всъщност живи бактерии, нормални за влагалищната флора, които се борят с лошите бактерии, гъбички и други гадини. Това е един вид, за да помогнем на организма да се бори сам докато дойде време за лечение, за да не стане някоя беля междувременно Praynig.

Яничка, мила, вместо да се притесняваш, по-добре отиди утре на преглед при друг гинеколог. Стискам палци всичко да е наред и скоро да видиш точица и да чуеш сърчице Praynig.

Руми, на мен с Алекс ми беше лошо нон стоп до края на 3 мес. Не понасях миризма на кафе, парфюм, препарати, от всичко ми се гадеше. Просто някакъв ужас беше. Сега обаче в 6 г.с. все още ми става зле само на моменти, за съвсем кратко и то от 1-2 дни.  Аз много искам този път да родя момиченце, и на мен ми се правят прически, връзват панделки, шнолки и т.н., но, каквото е рекъл Господ. Само да е живо и здраво! Ако е момченце, ще могат да си играят с Алекс на момчешки игри, да си износват дрешки, да спят в една стая като поотраснат, така че и двете неща си имат плюсовете. Иначе и на мен са ми готови имената и за момче, и за момиче още откакто се роди Алекс Wink.

Лека и спокойна нощ Heart Eyes

# 153
  • София
Здравейте отново.
ketito  защо се притесняваш за близнаци. Това ми беше мечтата и на самия преглед очаквах да видя 2 точици, ама не и си викам нищо следващия път. Моя преглед трябваше да е с коремен ехограф и отидохме заедно с татенцето. Лекарката обаче не виждаше добре с коремния и го смени с вагинален, а татенцето така и нямаш е как да се измъкне от кабинета....горкичкия - изгуби ума и дума. Лекарката му показва точицата и пулса, а той не смее и дума да проговори и само клати главата. Абе голям смях или срам. Така, че според мен първия преглед може и да се пропусне от таткото.

Много ми се вижда рисково близнаци  Rolling Eyes Много филми гледам ooooh!
А това за ехографа  Joy и аз от това се притеснявах и затова отидох сама  Rolling Eyes иначе ми се искаше и той да е там, но следващия път, като  прилича на човече Peace

И тук е мястото да кажа на всички , които са първа бременност. Заведете татковците с вас на ехографа, ако трябва насила, ако трябва ги излъжете, че е задължително  Mr. Green
Мноооооооооого им се променя отношението като видят мъничето Wink Иначе някак не осъзнават какво се случва Rolling Eyes Друго е като видят, че там наистина има малко човече Hug

# 154
Добро утро, мацки  bouquet

Как сте днес? Аз вече  мога официално да се "похваля", че гаденето започна и при мен Sick. Тази сутрин се опитах да върна снощната поръчка, но не успях. Въпреки това ми беше супер гадно. Добре, че вече започнах да се пооправям. Само се чудя как ще ям, като само като си помисля за храна започва да ми се повдига, а в същото време стомахът ми стърже на гладно Sad.

Кетито, подкрепям с две ръце написаното от теб за татковците Peace. Направо ги съжалявам мъжете ни - с всичките ни неразположения, болежки, родилни болки, сме толкова щастливи, че си усещаме бебчетата от самото начало, пък татковците са лишени от тези усещания и предполагам, че осъзнаването на събитието е много трудно за тях.

# 155
  • София
Добро утро, момичета! Привет на всички нови юлски мамчета  mamma Радвам се , че групичката ни се увеличава така бързо newsm44
Аз вече се позиционирах на работното си място и се надявам днес всичко да е нормално......снощи ми беше толкова лошо  Sick, че не си намерих място до 1.00ч. А за пола на бебчето - иска ми се мноого да е момиче.....Но по таблицата пускана в миналата тема ако не греша ми излиза момче..........Важното е да е живо и здраво , пък каквото ,такова newsm32

# 156
  • Варна
Айде добро утро, има ли будни и работни мами?? GrinningАз съм на работа от полувин час и пия кафенце вече..нали само едно на ден пия и му се наслаждавам.. Crazy Лек и спорен ден на всички! Hug

# 157
Добро утро на всички newsm03. Хайде дано днес гаденето и ..... другите там симптоми да отшумяват вече.
Дуци добре си дошла в нашия отбор. Няма да допускаш лоши мисли в главата си. Всичко ще бъде наред. smile3503
Аз не знам защо,но като ми каже някоя бъдеща мама,4е й става лошо и й казвам-моми4е,два пъти уцелих,сега да видим дали на мен си ще уцеля Laughing
Не знам дали това правило важи за всички, но първата бременност ми се гадеше и ми прилошаваше и имам момиче. Сега отново се чувствам зле и значи може пак да е момиченце.  newsm62 Така ли?? Хе хе хе!!! Каквото дал Господ, такова. Да са живи и здрави.
Ха сега се сетих за една историйка с моята първа бременнст. Някъде около 7 г.с. отивам аз на преглед. Докторката ме преглежда и ме пита как съм. И аз естественно започвам да се оплаквам. "Зле ми е, гади ми се, по 2-3 пъти на ден повръщам, едвам ходя на работа и т.н." И всичко това си беше вярно, въобще не преувеличавах. А лекаркатаме гледа и казва "Аааааа не така, няма да се оплакваш. Ако искаш ще махнем бебето и всичко ще ти мине!!!! smile3513 newsm45. Само положителни мисли в главата." И така, ... аз като се стреснах и това беше с оплакването  smile3505. Лекарката в действителност беше много готина и свастна, но думите и ми подействаха, някак си борбено.

# 158
Добро утро и от мен,

и аз вече съм на работа. Пак повръщах сутринта, но сега ми е по-добре. Поне през деня не ми се гади, така че сутрешните не ми тежат толкова.

Кетито, на кормен се ходи здължително с пълен мехур!

А какво включва тази микробиология, която споменавате? Тук при отчитане на бременност се взима секрет и се изследва за хламидии. Същото ли е?

Коколина, тук винаги ти се усмихват при такива оплаквания и казват - нормално е Mr. Green

# 159
Добро утро, мили бремелинки  Hug
На мен ми е много лошо в момента и силно се надявам да повърна та да ми олекне  Sick
А и съм станала една ревла  Embarassed Ужас направо
Мноооооооооого им се променя отношението като видят мъничето Wink Иначе някак не осъзнават какво се случва Rolling Eyes Друго е като видят, че там наистина има малко човече Hug
Като прочетох това и взеха да ми се пълнят очите от умиление.
..Но по таблицата пускана в миналата тема ако не греша ми излиза момче..........Важното е да е живо и здраво , пък каквото ,такова newsm32
strawberry, каква таблица?
Айде добро утро, има ли будни и работни мами?? GrinningАз съм на работа от полувин час и пия кафенце вече..нали само едно на ден пия и му се наслаждавам.. Crazy Лек и спорен ден на всички! Hug
Добро утро Simple Smile И аз много се наслаждавам на единственото си кафенце за деня. Успешен ден на всички мами   bouquet

# 160
  • София
Здравейте, момичета! искам да се разпиша в тази темичка като бъдеща мама. На 27 съм от София. Още не съм ходила на лекар, защото вчера ми беше първия ден закъснение. Правих сутринта един тест и чертичката беше толкова малка, че го повторих няколко часа по-късно с Шуър Чек. Чертичката пак беше бледа но определено я имаше. Blush Много се радвам, че чудото се случи при нас, защото имам един спонтанен в началото на годината и сега се опитвам да мисля положително и да не се страхувам. Някак си знам, че този път всичко е ОК. Но на моменти губя контрол и тичам в тоалетната на 30 мин да проверявам дали всичко  е наред. Като някаква луда съм.
Иначе една седмица преди да ми дойде всяка сутрин се събуждах с ужасно надути пръсти, не можех да си сваля халката. Леко неразположение в стомаха, системно леко главоболие и гърдите, които ме болят всеки месец вместо да минават ми се напрегнаха повече. Имам и течение, но при предната ми бременност ми казаха, че се счита за нормално. За лудешките смени в настроението е излишно да споменавам. Снощи избухнах в луд смях от една смешка, разревах се от смях и не можех да спра и изведнъж смехът премина в истеричен рев без никаква причина. Crazy
Вчера се притесних заради режеща болка ниско долу. Незнам дали я имаше защото ми беше деня на МЦ, но се изплаших. Изписах си 1 нош-па. Забелязах че когато седя или лежа не ме боли и сега си налягам парцалите. Добре, че работя от къщи.
На никого не сме казали. Смятам да изчакаме докато видим тупкащо сърчице. Затова само с вас мога да споделя вълненията си. Надявам се да бременеем заедно.  newsm17

# 161
Добро утро и от мен Flutter
mylili добро дошла!!!  bouquet
Аз също съм с ужасно силно течение. Появи се точно ден след като е станало бебчето. Не мога без ежедневна превръзчица, но и на мен лекарката ми каза, че е нормално и чак след 12 г. с може да се направят изследвания и да има евентуално лекуване.
Желая приятен ден на всички.

# 162
  • Варна
Ама не мен защо не ми се повръщаа?????Всички май повръщате... Grinning В понеделник ще стане ясно..

# 163
  • София
Ето я тази таблица за която споменах по-долу - излиза ми момче
http://www.geocities.com/ryan_cute_baby/make_a_baby.html

А по този калкулатор ми излиза 79% момиче
http://babycalculator.hit.bg/
 newsm78

# 164
..Но по таблицата пускана в миналата тема ако не греша ми излиза момче..........Важното е да е живо и здраво , пък каквото ,такова newsm32
strawberry, каква таблица?
Ето тук намерих най-различни начини за предсказване пола на бебето. Не знам дали има въобще някаква истина в тях, но ако ви е забавно може да ги разгледате. При мен за първото повечето познаха, че е момиче.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139212.0
http://semeistvo.rozali.com/bremennost-calendar/p31.html
http://www.mymonthlycycles.com/cgencalc.jsp
http://www.mamaibebe.com/?id=165

Общи условия

Активация на акаунт