Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 178
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте HugИзчислих пола на бебето, ами то на всички тестове различно показва. Даже и на вече роденото ми момче на няколко места ми показа момиче Crossing Arms Няма да се верни. И аз днес малко съм притеснена, ще ходя на преглед след малко и дано всичко да е ок. Лек ден на всички Simple Smile

# 196
  • София
Патишонка, късмет на прегледа и да разкажеш после всичко!  Grinning  Скъса ме от смях като прочетох колко си убедена, че е момиченце  Simple Smile Ако вземеш и да познаеш, аз черпя определено  Simple Smile

На преглед мисля да ходя другата седмица... Всъщност доктора така ми каза, де  Wink

Симпатюхче, то и аз секса вече само насън го правя... Иначе ми е абсурд  Grinning Ама и това ще отмине... Сега приоритетите са други  Simple Smile

Яничка, как си?

Астарта, оздравявате ли вие?

# 197
  • София
meril, дано чуете сърчицето!  Praynig  После непременно пиши.

# 198
  • непостоянно
Здравейте на всички и от мен най-накрая wavey
 newsm81Голямо писане, голямо нещо #Shocked Докато ви изчетааа ooooh!
Добре дошли на новите майчета Hug Много усмивки, положителни емоции и лека бременност на всички newsm51
Руми, с дъщеря си не съм разбрала, че съм бременна през всичките 9 месеца Mr. Green На всекиго пожелавам толкова лека бременност Peace (и такова добро дете после Blush)  ooooh! Ама съм скромна Joy Та, мисълта ми беше, че не е задължително да ти става лошо и да ти се гади, за да е момиченце Wink
Ох, а сега да се оплача Sad Тормозят ме едни гадни пъпки дето са ми наизлязли по лицето #Cussing out Направо ми иде да се гръмна #2gunfire Иначе като че ли последните дни ми е малко по-добре и не ми се гади толкова Grinning Дано е така и занапред Praynig
Патишонка, стискаме палци и да пишеш скоро Hug
Мерил, и ти Grinning
Дуци, радвам се, че вече пишеш и ти при нас Hug Сигурна съм, че този път всичко ще бъде наред Heart Eyes Няма как иначе newsm10 newsm51 smile3503

# 199
Здравейте и от мен.
Привет на всички нови попълнения, леко бременеене!!!
Аз вече съм много по-спокойна, благодаря ви, че ме търпите с тези мои терзания. В понеделник съм пак на преглед и тогава вече със сигурност ще разбера какво става и дали всичко е наред. Не ми се ходи преди това пак по прегледи, ако ми кажат пак: нищо не се вижда, ще получа удар. До тогава ще продължа да си се храня добре, да се обличам топличко, да мисля позитивно и да се радвам на живота. Все пак, както казват моите приятели, аз съм вечния оптимист. Каквото е писано да става, ще стане.
Патишонко и Мерил сигурна съм че всичко ще е ОК, чакам снимчици на точици  Simple Smile

# 200
Здравейте, от два дни и аз знам, че съм бременна и очаквам бебе на 21 юли. В началото доста се изплаших, защото не го очаквах и  защото все още не се виждаше със сигурност на ехографа. Д-р Борисов ме подготви за варианта извънматочна бременност. Кошмарът за мен беше неописуем, особено като се има предвид, че ми се случва за първи път.
Сега вече след повторен преглед се установи, че бременността е вътрематочна и че всичко засега е наред.
Много сме щастливи!
поздрави на всички Grinning

# 201
peaches и аз заради това го сънувам Joy още повече като четох някъде, че по време на бременност не трябва да има оргазми заради конвулсиите на матката #2gunfire Ми тогава какво правим newsm78

# 202
siskago, добре дошла Hug
Патишонка, чакаме те да се върнеш и да кажеш какво е станало, аз направо нямам търпение Laughing
Ивонче, и аз съм в пъпки Tired

Според таблиците, които дадохте на едната ми излиза момче, а на другите две момиче. Но аз хич не вярвам на такива неща, от любопитство реших да проверя просто.
Иначе и аз сънувах нещо като кошмар. Всъщност на някой може да му се стори смешно, но аз се почувствах много зле. Сънувах, че майка ми е бременна Rolling Eyes
Коремът продължава да ме боли от време на време, но пък гърдите вече почти не.

# 203
Симпатюхче, чак да няма оргазми!  Laughing Joy Ако си е нормална бременността, без някакви усложнения - няма проблем! Правете си секс, няма да навреди!

Аз тръгвам след половин час. Още се мотам тук и честно да ви кажа вече не ме свърта на едно място! Crazy

# 204
 Здравейте на вси4ки мами  Hug
 4атох някъде,4е боядисването по време на бременност е било вредно.Дали това са измишльотини?

# 205
Патишонче е правим си ама аз все не мога да се отпусна.
Успех на прегледа и няма страшно-всичко ще е наред. Hug

# 206
Здравейте на вси4ки мами  Hug
 4атох някъде,4е боядисването по време на бременност е било вредно.Дали това са измишльотини?

И аз доста четох по този въпрос и открих много противоречиви мнения, някой казват, че е вредно, други - че не е. Аз за себе си взех решение да се боядисам, но с безамонячна боя.

# 207
  • София
Добре дошли, Сиска и малко носле  Simple Smile

Това за боядисването и аз го четох... С предишните ми бременности не ми е пукало, щото тогава не съм се боядисвала, но сега... подготвих таткото, че ще съм наполовина руса, наполовина кестенява... Голям праз! Важното е бебчето да е добре  Simple Smile Пък после пак ще си станем холивудски красавици  Wink Grinning Grinning

# 208
Здрасти банда
пишете с пълна скорост, не успявам да ви прочета ...докато се наканя, и втора тема свършила  Mr. Green
Та по същество, и аз съм с вас, 07.07. ме пишете, за втори път ще ми е
Нищо ми няма иначе, няма и да разбера че съм бременна, и първия път бях така... с други думи много добре се чуствам  Mr. Green

по таблиците, пада ми се и момче и момиче според различните, видях че едната е с малко години за майката, затова слагам и за по възрастните майки табличка, видях че не сме малко тук  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=214679.msg4931966#msg4931966

имаше някъде и руски таблици нещо със смяната на кръвта...
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
ето я и нея

Леко бременеене на всички!
Поздрави и до скоро
Ели

# 209
благодаря че сте ме включили в първата страница аз ли съм само с трето
уоу

Общи условия

Активация на акаунт