Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 180
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Райка, аз мисля, че и рeaches e с трето. Много ви се радвам на вас двете..  Hug
Честит втори рожден ден на малкия ти син! Да порастне голям юнак за радост на цялото ви семейство!

Време е за една малка кукличка! 

Продължавам да си чакам мамата с близнаци! smile3508

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 14:38 от saxophone

# 211
  • Варна
Всяка майка с повече от 2 деца си е героиня.. Heart Eyes

# 212
  • Варна
Здравейте сладурки, аз вчера бях на преглед и въпреки че ми е само 4-ти денот закъснението, докторката каза че го вижда. Не знам дали ме избаламосва или не... но. Аз съм си Тома неверни по принцип, гаджето ми казва, че детето трябва на 18 години да стене, за да повярвам. Та много съм щастлива засега...
По повод секса сякаш съм чувала че до 3-ти месец не е много желателно, или само супер внимателно. А при оргазъм пулсациите може да са вредни...

# 213
  • непостоянно
welcome ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА  newsm51
ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ  preggo И ЗДРАВИ БЕБЕТА newsm32

Тони , повярвай миличка Hug мисли си само за хубави неща и за това как през юли, живот и здраве, ще гушкаш едно здраво и красиво бебче Heart Eyes

Колкото до калкулаторите и таблиците за пола на бебето, всички ми показват различно, както за очакваното човече така и за дъщеря ми Crazy Тъй, че не им вярвам хич Naughty

# 214
  Колко сте гостоприемни   bouquet   
Хммм...ми аz не zнам кои месец съм zабременяла. Embarassed
 Последният ми Ц бе6е на 10.10.07,пих и клостил,но на 13 ден от МЦ бях на фоликуметрия и доктора ми каzа,4е нямам и няма и да имам овулация.Каzа ми следва6тия път като ми дойде МЦ да вzема двойна доzа клостил.4уствах се ужасно гадно  Cry   Но....на мен така и не ми дойде  newsm44   правих два теста zа бременност и двата са полжителни.
 Предполагам,4е макар и с клостил,съм имала по_късна ову  newsm78
 На някого слу4вало ли му се е такова не6то?

# 215
При мен пък резултатът се изравни, 2 таблици казвата момче и 2 казват момиче Laughing

# 216
  • Варна
При мен пък резултатът се изравни, 2 таблици казвата момче и 2 казват момиче Laughing
Може да са момче и момиче, бре... Twisted Evil Crazy Grinning

# 217
Предполагам,4е макар и с клостил,съм имала по_късна ову  newsm78
 На някого слу4вало ли му се е такова не6то?
Малко носле и аз бях на Клостил този месец и може би и моята Ову е била по-късно - на 18-ия ден, но несъм много сигурна. На 12-и ден имах фоликул 17 мм.

# 218
  • София
Райка, привет!  Simple Smile Много се радвам, че сред юлските мами вече сме двечки, които чакаме трето  Simple Smile

Момичета, корема ми се подува всеки ден като съм на работа към 4 следобед... и ми се оправя чак, след като си полежа у дома поне час-два... Вие имате ли подобен казус? Има ли вариант за облекчаване на тоя дискомфорт?

# 219
  • Бургас
Здравейте
Да драсна и аз някой ред, че иначе няма да се впиша в тая тема. Преглеждах и аз таблиците за пола, всички показват момче, само по китайския е момиче. Моя мъж се надява да е момче, щото да не се затриела семката  Laughing Аз за сега нямам претенции. А като стана дума за близнаците, моята баба (на майка ми майка) имаше брат близнак. Та ще видим де, може и аз да съм късметлийка.

А пък да ви се оплача, аз от както правих втория тест съм на сух режим  Rolling Eyes от моя мъж. Дърпа се и не ще, щяло да ми стане нещо. И той пък се шашка за глупости.

Иначе нямам никакви симптоми. Нито ми се гади, само сладко вече не ми се яде, а много обичам. Но за сметка на това гърдите много ме болят, особено вечер.

Довечера съм на преглед при доктора. По мои изчисления съм с 12ти ден закъснение. Утре ще пиша какво е станало.

Добре дошли на новите мами.

# 220
  • София
peaches, точно това си мислех в момента.......... Wink
Седнала съм и даже съм си разкопчала копчето на дънките и колана е с една дупка напред. ooooh!
Много е неприятно.....На мен също само почивка в легнало положение ми помага......
Надявам се скоро да отшумят тези неща............особено гаденето. newsm78

# 221
Здравейте и от мен Simple Smile Поздрави не всички бъдещи майки! Аз още не съм била на лекар, само тестът потвърди предположенията ни, но как ми се спиии - както предния път, сутрин едвам ставам, рано-рано ми се приспива вечер....Затова и пропуснах форумския купон.  Confused
Взех си направление за ЖК, още мисля къде да съм, но ще раждам пак в Майчин дом, където и предния път родих.
Според калкулаторите терминът ми е на 16 юли, ще видим дали ще потвърди лекарят Simple Smile
Леко започна да ми се гади...И разкопчавам копчето на дънките  Laughing

# 222
  • Видин
Здравейте,мами.
Ние с бебо сме добре,рядко ме поболяват яйчниците,но само за секунда.Други оплаквания нямам, но понякога ми се завива свят пак за секунди и ми минава.Чак се тревожа,че не ми се повръща  Blush
Планираме сватба за 19 януари и свеки само ме ядосва, но скоро ще я отсвиря - трябва ми спокойствие.Нямам търпение да дойде 7ми декември да видя точица, защото видяхме само мъничка 2мм в понеделник и доки не беше сигурен.Много искам да заведа и таткото, но това ще стане януари като си вземе отпуска.
Момичета, пак да питам - имате ли течение?

# 223
Агата, добре дошла при нас  bouquet. Много се радвам за теб. Първата си бременност изкарах, четейки разказите ти в сп. 9 месеца. Много бях впечатлена от дарбата ти да разказваш толкова увлекателно и интересно. Приятно ми е, че сега ще бременеем заедно Hug

# 224
amanitka аз бях писала преди няколко поста ама явно си го пропуснала- аз имам страшно силно течение и то започна точно след направата на бебчо.Но ми казаха,че е нормално и евентуално лекуване ако има нещо ще е след 3-ти месец.

Общи условия

Активация на акаунт