Отговори
# 105
Здравейте момичета  Hug
Някой чувал ли се е с Данчето? Сутринта я видях тук, но за малко.
Кремакула, помним ние, помним  Mr. Green Добре дошла отново   bouquet

# 106
Честит имед ден на Стенли, да е жив и здрав!

Наде, кога си се измъкнала към Английско? Като наваксвах с темата и разбрах че липсваш си помислих че мъжо ти си е дошъл, защото помня веднъж каза ако зачезнеш, значи си е дошъл. Пък то какво било, вие сте отишли да го видите. Много хубаво станало така.

Иленке, само такива като теб ( демек с две деца) могат да ме разберат  Mr. Green. Само туй дето Лекса ще трябва да я чакам докато стане на две, че да влезе в час хич не ми се понрави. Напоследък главната ми молитва е да имам повече търпение към нея.

Данче, ела кажи как сте да не ви мислим.

# 107
Да, Мисче  Wink Живот и здраве тази неделя късно вечерта си се прибирам  Crazy Mr. Green

# 108
  • София
Честито на Стенли! малко късно, ама от сърце

Дано Данчето не може да влиза, защото Стасик е добре вече и бесува, а да не е заради проблемации някакви!  Peace

Кремакула, и аз си те спомням, ти що тъй се покри?  Naughty
Вчера разглеждах бременлийските ни снимки и установих, че доста момичета, които бяха редовни във форума, не са се вясвали от много време.

На мен една мама на калпазанин като Вальо, ми препоръча някаква книжка, казвала се нещо от рода на "Как да възпитаваме момче". Много искам да си я взема, а и тази на Додсън, та ако ги видите някъде и двете на едно място свиркайте, че да експедирам Пепи да ги купи.

# 109
Ами вие много бързо пишехте и аз не можех да насмогна с четенето, но пък доста пъти вашите проблеми се порепокриваха с моите и си отговарях сама на питанките само с четене!
Благодаря за посвещането и че не сте ме забравили!
Аз не съм много от редовно пишештите а и пишех редовно в чужбинския!
сега ще влезна в албума със снимки да сложа и на моя бандит!  bouquet

# 110
  • София

Дано Данчето не може да влиза, защото Стасик е добре вече и бесува
Точно  Close

# 111
ОПеределно няма да успея да се включа по темите  ooooh! Имах огромно желание, но...
Това, което се сещам е да честитя на Катета и Стенли със закъснение  Heart Eyes
Да кажа, че с ерадвам много, че виждам Креми отново тук   bouquet (ех този кувейт ей  Crazy)
Мисче, радвам се че звучиш супер свежо, а за кърмата - аз никога нме съм замразявала Blush
Ето пак ме дърпа...

# 112
  • София
Честито на Стенли?

Какъв ден е днес?

Оф, в тая моята фирма до сега са правели нещата по бабешкия начин и аз трябва за октомври също по бабешкия и се нервя много! Да ви се оплача! #Crazy

# 113
  • 2 етажа над тавана
Хоп - бързо разписване и от мен, че да невресне и моя дзверко.

Честито на Стенли, макар и със закъснение, но от сърце! Hug

Креми, и аз, и аз те помня, добре завърнала се Hug

При нас проблема с качването на главата ми от страна на Маги е огромен, направо на моменти не знам какво да я правя, така че сега прилежно ще си сваля книжката и ще чета - ако съвсем зачезна да знаете защо е - ще чета и ще прилагам прочетеното върху детето Mr. Green

Спането на студено и при нас е практика - на топло въобще не мога да спя, за Маги да не говорим. Предпочитам по-дебело одеяло, отколкото да се чудя къде да се дяна от жега. Спим на около 16-17 градуса, а и през деня редовно пускам хладен въздух да се завърти из нас.

Направо не знам още какво исках да пиша, много съм отвеяна.

Дано и утре времето е като днес - такова слънце имаше и така му се радвахме с Маги, разходихме се подобаващо, натича се, наигра се, въобще - доволно е детето. Няма да се разсърдя на още такива слънчеви дни, че с тая мъгла и дъждове направо се бях депресирала в последно време.

Лека вечер и спокойна нощ на всички!!! Hug

# 114
Вени, Надето каза Свети Стилиян било. И аз все не съм в час с празниците Embarassed

# 115
  • София
Вчера беше Св.Стилиян, ама както е тръгнало, сигурно поне още седмица ще го честитим.  Mr. Green

А аз съм за голям бой, видях един слънчев ден след 10 дена мъгла и от сутринта та чак в 4 и нещо се прибрахме. А малчо мокър, намръзнат...  ooooh! Дадох му сега Калпол преди да заспи и дано да не се поболее, че нали след седмица му е опърейшъна и трябва да е здравичък.

Днес така се намръзнах, първо на разходката с малкия,а и вечерта докато се прибера от народните танци до нас, че сега навсякъде съм надула парното на 6, облякла съм си пуловер и хич не мисля да ходя в спалнята преди да е станало поне 30-400 там.  Mr. Green

Хайде, лека на всички!  newsm46

# 116
сега навсякъде съм надула парното на 6, облякла съм си пуловер и хич не мисля да ходя в спалнята преди да е станало поне 30-400 там.  Mr. Green

Няма да стане смела майка от теб, нямаааа  Laughing

Лека ноЩ  Wink

# 117
Добро утро! Grinning

АГИ, ИСКАМ ТУК ДА ТИ ИЗКАЖА ЕДНО ОГРОМНО ВЪЗХИЩЕНИЕ, Т.К. РАЗБИРАМ, ЧЕ СИ СЪДЕЙСТВАЛА - ДЕЦАТА ОТ ЕДИН ДОМ ПРИ НАС, ДА ПОЛУЧАТ НЕЩИЧКО! БРАВО!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Данче, радвам се на добрите новини от вас! Hug

Ренка, тук при нас ги има и двете книги на куп, ако на твоя Пепи му се идва.  Mr. Green

Бабълка, много готин аватар! Party

Дисциплината, както масово я разбираме, Додсън я препоръчва едва след 2-та година, когато влизат в пуберитета, а до тогава - целуване, гушкане, угаждане, обезопасяване на дома, т.к. били бебета и имали огромна нужда от мама и от липса на ограничения.
Едно от вижданията му, които лично аз не споделям! Crossing Arms

Много е пусто тук!  Confused Като говорите за така бързо изписвани теми - не знам кои времена имате предвид!? Rolling Eyes

# 118
  • Варна
Добро утро!
Е, значи ние практикуваме Додсън без да знаем. Бели и инати на поразия. Аз крещя, а таткото само гушка и целува.
Вчера цял ден правихме бахур, аман направо се скапах. То пусто му безпаричие, вместо да ги хвърлим тия гадости на кучетата, хайде да не ви занимавам.
Креми, много ми е приятно да се запознаем линка с темата е супер, много занимателно разказвашПри нас е много студено, на Ники едва ли му пречи, ама маман е много зиморничавабррррр. Едва ли ще ходим някъде, само з аманджата Simple Smile
Айде, че иска да ме измести от компа Twisted Evil

# 119
Добро утро и от мен!
Черпя всички с :

енви, много интересни неща разказваш, на мен ми е интересно

Много усмихнат ден на всички,  Grinning мен ме чака работа.

Общи условия

Активация на акаунт