Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 655
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
ахаааа - аз си мислех, че Микулаш носи и подаръче, и картофки по някаква причина, ама явно са ми объркани тези реалии и не ми е достатъчно западно мисленето Wink а ние имаме (и) един Харибо коледен календар, в който всеки ден има по мъничко пакетченце желирани бонбони, което не изненадва никого, но днес, като за по-специален ден, имаше значка златисто мече с коледна шапка, много елегантна Simple Smile

а каква е програмата за събота и неделя - ние бихме се включили май, особено в събота?

мкп, още не сме получили подаръка, но колкото повече го очаква, толкова повече ще му зарадва, нали знаете, така че не се притеснявайте, ама никак, моля! 

# 241
  • София
Всъщност аз нямам никаква представа що дирят тия картофки при подаръците, така реших, не искам да те подвеждам. Я да обясни Ели, дето вся смут в редиците с тия зеленчуци  Laughing

Събота сме на театър в 199 от 11,30 часа - дават Хензел и Гретел. Може след това ако не вали да се поразходим малко.
В неделя - пак на театър, но в Гранд хотел София, от 11 часа, идея нямам какво дават, Янче или Нели ще кажат, ако пазят програмата. После, ако времето е хубаво - гоним дракони в градинката, ако не е - оставаме в хотела за арт ателие. Обикновено ние с Ванеса след това обядваме някъде навън "пържолки" и пропускаме следобедния сън. Следобедната програма е волна.

# 242
добре, утре ще погледна може би за билети в 199...

а ти, миленке, говориш за тия картофки, за да не споделиш нищо за излишъка май  Mr. Green

а я да ви питам, моля: откъде мога да купя детски закачалки за дрехи - аз знам едни много арт за 11 лв парчето, ама сякаш ми е множко този арт? може би от магазина на Деси?

а аз си спомням, мисля, Благовеста - тя ни посети през лятото за първи път, нали?  Grinning

# 243
  • София

А картофите от Микулаш може би съответстват на процента непослушание  newsm78

и как го разпределихте излишъка, мкп?

Според процента послушание, маймунка  Wink

Смятам, че съм дала изчерпателен отговор по темата  Mr. Green

# 244
  • Sofia
Неви и аз съм на вълна закачалки,нали правя ремонт на детската.Та поръчах от Ибей с принцеси Crazy

# 245

А картофите от Микулаш може би съответстват на процента непослушание  newsm78

и как го разпределихте излишъка, мкп?

Според процента послушание, маймунка  Wink

Смятам, че съм дала изчерпателен отговор по темата  Mr. Green

да бе, помислих си, че контаминираш темите, ама реших, че все пак само за картофите на Микулаш, а не на българските селскостопански производители говориш  Mr. Green

Честит Рожден ден на Михаил на Дороти!!! Много здраве, лудории и радост за цялото семейство!!!  А мама да прати малко снимки,и на двамата младежи Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 08:27 от Маймунка

# 246
http://elicz.multiply.com/photos/album/21
Мацки
ей тук ни е слетобедния Микулаш в баскетболната зала, Емата не беше на себе си от кеф  nuts nuts nuts
Яко търчание и бегание до припадък  Mr. Green
Та картофи и въглени са за непослушание, ама Емаката ги прие като премия към бонбоните, който са за послушание  Mr. Green

# 247
  • Sofia
Ели,мога ли за задам един въпрос.Защо всички момиченца са само по чорапогащници?

# 248
Ели,мога ли за задам един въпрос.Защо всички момиченца са само по чорапогащници?
може, ама аз не те разбирам  smile3538 по анцузи ли да са или що ли  Embarassed
за да не им е топло ми е логичния отговор  Blush Mr. Green

# 249
  • Sofia
Питам,може такива да са изискванията Peace Тука понеже не съм виждала в градините да се ходи само по чорапогащници и реших,че може такива да са изискванията.Не съм искала да те обидя

# 250
  • София
Айде ЧРД на Мишо на Дороти02 Simple Smile Най-сърдечни благопожелания.

Ние пропуснахме РД на Ежик поради болест и лошо поведение. Ама добре, че не дойдохме, защото както мислех, че почти се е оправила, нощес повърна 2 пъти и сутринта още веднъж. Неви ще се опитам тези дни да ти доставя дъската по няаккъв начин.
За събота ние с Нели и Дара ще ходим на Бабината питка, за която трябва сега да ида да взема билетс.

# 251
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШКАТА!

Уточнение - Дара ще ходи с баба си на БАБИНАТА питка! Утре е бабин ден, който се случва точно един път годишно и аз съм ПАС! Доколкото разбрах преди малко може би и Мая ще ходи с баба си на БАБИНАТА ПИТКА. Дано само да има билети де.
Та докато децата са с бабите на театър ... или поне половината от тях ... ние може да пийнем нещо кайвенце някъде, ама хайде ще се чуем... зависи какво е времето /вътре в мен!/

Дара днес не е на градина. Вчера докато спала там много кашляла, тази нощ също се закашля 2-3 пъти. Много странна кашлица беше това - само докато спи и то не постоянно- затова я заведох при педиатърката да я види. Има 2, характерни за алергична кашлица, налепа на сливиците - тя им каза името, ама аз го забравих /хем си го повтарях през целия път наобратно, за да проверя/. Демек - нищо особено, ще минело, да обърна внимание на нови миризми или храни ... бля бля. Сега пак спи, ама не кашля ... брех  Crossing Arms

Ели, защо пак си я офъкала Емата???!!! Нали щеше да й я пускаш косата??!!
...тя Чоча хубаво те е питала за чорапогащниците. Тука, за да не им е топло на децата, НЕ им обуваме чорапогащници, а не обратното  Laughing Ходят си по дънки или анцуг с дълги чорапи.

Нев, за какво са ти детски закачалки? Мисля имам няколко, които не съм изхвърлила. Ще проверя. Аз ги хвърлям, защото дрехите на Дара са в скрин, няма къде да ги закачам. Ще имам вече в предвид, че на теб ти трябват и ще ти ги събирам.

Чоча, мислех си тия дни какво става с твоя внос на мебели. Внесе ли ги? Хубва ли стана стаята? Дай да видим!

# 252
Питам,може такива да са изискванията Peace Тука понеже не съм виждала в градините да се ходи само по чорапогащници и реших,че може такива да са изискванията.Не съм искала да те обидя
Изисквания всъщност кой как да ходи няма... освен че предупреждават че ги водят към самостоятелност на хранене, обличане и тн. та да го имаш в предвид един вид ... ама нищо специално де...
че как ходят вашите деца облечени в градините ...
Иначе съсвем не се обиждам, просто наистина не разбирам, защото на мен това ми се струва нормално, но пък тук така изглежда е прието, и просто нищо чудно не виждам, а пък наистина не си спомням мен как облечена са ме водили на градина Blush
тук момченца и момиченца всички са еднакви всъщност, по чорпогащници и блузи...
Като излизат навън само си слагат панталоните и излизат... без чорпогащник не бих искала да излиза вече  Rolling Eyes а да искам от Емата по няколко пъти да си сваля и обува чорпогащника... ъъъъ мисля че й е доста рано  Blush

# 253
  • Sofia
Нели като стане готова ще се похваля веднага.Струпаха ми с разни здравословни проблемчета на главата и не съм изцяло  офанзива за стаята.Но да се надяваме,че до края на януари всичко ще е готово.
По случай бабин ден и мойта маймуна ще е при баба си от рано през деня.Театър не й се очертава.И аз съм купила билети за 25.12 за дядо Коледа.На 3-тия ред сме.

# 254
  • Sofia
Ние ако сме с чорапогащник сме с пола или рокля,а иначе,както Нели е казала само по дънки или пантолонче и отдолу с чорапи-къси или тричетвърти.Аз иначе под дънки не обувам чорапогащник

Общи условия

Активация на акаунт