Отговори
# 30
Момичета, да ви почерпя за първата годинка на Дарин!

Много благодаря за пожеланията!
Вчера беше един прекрасен мамин ден - прекаран у дома с детето... и на разходка (разбира се), на която видяхме прекрасните варненски моми (ама всичките).
 Честита първа годинка на нашия приятел Марто, на красавиците Александра и Ана-Мария!
Да са живи и здрави, много щастливи, весели, чаровни, любопитни , за радост на мама и тати!

# 31
Ети, честит рожден ден!
Усмихната и напориста, бъди наш'та активистка!
Радвай мъжо и детето, да ти стоплят те сърцето!

# 32
   bouquetЧестит празничен ден на Кристиян-Теди 91,Михаела на Нади-миши,София на goris,Виктор на Santangela,Габриела на Афродита.

# 33
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТНАЛИТЕ ДЕЧИЦА: Кристиян на Теди91, Михаела на nadi mishi, София на goris, Виктор на santanqela, Габриела на афродита!!! Да са живички и здравички, весели и игриви, щури и щастливи!!!

Честита радост и на техните родители!!!

Честит рожден ден на Бунгичка!!! Желая ти много любов, щастие и разбирателство в семейството!!!

# 34
Честита 1 годинка на всички мъничета, родени на днешния ден! Много усмивки и здрави розови бузки им желая!
Честит Рожден Ден на Бунгичка!

# 35
Честит първи рожден ден на Кристиян на Теди91, Михаела на nadi mishi, София на goris, Виктор на santangela и Габриела на афродита! Да растат здрави, умни и послушни дечица!

За Теди91, nadi mishi, goris, santangela и афродита

Роси, дано всичко е наред  Praynig

Аз да се оплача, че секретът на Моника от носа показа наличие на коагулаза негативни стафилококи, каквото и да означава това Вчера следобяд го проверих по интернет, още не сме ходили при педи, в събота ще я посетим. Това, което ме притеснява е, че като забележка е отбелязано "Вероятна колонизация на лигавиците", което според мен означава, че са много като количество  newsm78 ooooh!

# 36
Честит рожден ден на Кристиян МИхаела, София, Виктор и Габи    !!! Да са живи    и здрави и много щастливи   !!! Весело изкарване на празника! Много усмивки и подаръци   Mr. Green    newsm59  newsm59  newsm59   

# 37
  • Пловдив
~Честит 1и рожден ден на КРИСТИЯН ,МИХАЕЛА,СОФИЯ ,ГАБРИЕЛА и ВИКТОР!!!Бъдете здрави,весели,щастливи!

# 38

Честит рожден ден на Кристиян, Михаела, София, Виктор и Габриела! Бъдете живи и здраве, растете щастливи! Слънчево и безгрижно детство!

За Tedi91, nadi_mishi, goris, santangela и афродита -

Честит рожден ден на Бунгичка! С пожелания за здраве, щастие, любов...

Аууу, Весе, грешката е в моя телевизор smile3555...броила съм Ради за възрастен ooooh!
ПетяPraynig

# 39
ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА СОФИЯ,МИХАЕЛА,ГАБРИЕЛА,КРИСТИЯН И ВИКТОР!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА,ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ЩУРИ ИГРИ! ЗА ЩАСТЛИВИТЕ ИМ МАМИ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА БУНГИЧКА!МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!
ПЕТЯ,МНОГО ЦЕЛУВКИ НА СЛАДКАТА МОНИ HugЩЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД Praynig

# 40
Честит първи рожден на сладурите София , Михаела, Виктор, Кристиян и Габриела!!!
Да са здрави и щастливи, палави и игриви! Весел и незабравим празник!  bouquet

Честит рожден ден на Бунгичка! С пожелания за здраве, щастие и късмет!

# 41
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ЗА РОДИТЕЛИТЕ ИМ!!!

Петя стискам палци сладурката да е добре и да се окажат напразни притесненията ти Praynig

Дени мерси за инфото за Надето HugЗнам аз към кой да се обърна GrinningМного гадно да диабета на Анито. Дано да го преодолее, че много му се събра на това детенце.

Да ви се похваля - в събота ми пристига спалното обзавеждане и най-накрая ще си легна на легло, а не на този диван, че направо се изкривих. Само че вероятно ще я сглобяват в неделя и може би няма да дойдеме в "Приказката". Има ли проблем ако можеме направо да се появиме без предварително да сме казали?
А нашите разходки напоследък станаха мисия невъзможна. Митко мога да го извеждам само сутрин, защото следобед спи, а пък сутрин има мъгли, а времето се оправя именно когато спи. Вчера пробвах да спи в количката навън, но не стана - мрънкане, сърдене и бързо се прибрахме, сложих го в леглото и след 5 мин. вече спеше. Та незнам как ще го извеждам newsm78Като се събуди докато яде и то станало 17 ч. и почва да се стъмва.
И вече почти всяка нощ ми се буди и 1.30-2 ч. си играе и тогава заспива и съответно с мъжа ми от тези игри се чувстваме разбити. Идеи как да го преодолееме, че май му стана навик.

Спирам засега по-късно пак! 

# 42
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ, МИХАЕЛА, ГАБРИЕЛА, ВИКТОР И КРИСТИЯН !!! ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И БЕЗГРИЖНИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Бунгичка!!! Бъди здрава и щастлива, обичана и обичаща!

Петя, Весе - благодаря ви - всичко ще е наред!  Hug Петя - кажи какво е казала докторката за изследванията на Моника!  Peace

# 43
    Честит рожден ден на София,Михаела,Габриела,Виктор и Кристиян!Бъдети живи,здрави и много весели дечица!
      Дени,според мен батковците са поне трима-Ради,Вили и моя Влади,на който снощи обещах,че няма да е сам с 30 бебета като София.Той горкия вече се крие от нея,защото му къса и чупи всичко,та го успокоих,че ще има и други батковци.И сега чета 1 батко  Rolling Eyes
Едната леля също е нашата за всички,които се чудят.Това е сестра ми.В събота заминавам за Елин Пелин/там живее братовчед ми/ и ще останем една седмица.Когато сестра ми е свободна пък ще ни взема в София и така до идването ни в Стара Загора.
      Исках да питам за рождения ден в София къде се намира детския клуб,разбрах,че е близо до Плиска,но малко повече подробности/с кола сме/.
      Петя,стискаме палци на малката Моника!Роси74 и на теб,мила!
P.S.МОни,диабет има Надето,не Анито,или поне аз така разбах!

# 44
  • София
   P.S.МОни,диабет има Надето,не Анито,или поне аз така разбах!

Пак съм разбрала-недоразбрала.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт