Отговори
# 45
  • Плевен
Честит рожден ден на София, Габриела,Виктор и Кристиян newsm59 newsm38 newsm59
А това е една скромна почерпка от нас с Михаела:

# 46
  • sofia
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ, МИХАЕЛА, ГАБРИЕЛА, ВИКТОР И КРИСТИЯН ! Да са весели и засмени!

Честито на патерици на малки и големи, чиито празник съм пропуснала  Embarassed

Аз да се оплача, че секретът на Моника от носа показа наличие на коагулаза негативни стафилококи, каквото и да означава това Вчера следобяд го проверих по интернет, още не сме ходили при педи, в събота ще я посетим. Това, което ме притеснява е, че като забележка е отбелязано "Вероятна колонизация на лигавиците", което според мен означава, че са много като количество  newsm78 ooooh!
Петя, Теди на 2-3 месеца имаше стафилококи и от тях му гурелясваше окото. С мазане в носа с трипафлафин и капане на една ваксина (Анаста - Карил беше писала също) забравихме за случая.

Само че вероятно ще я сглобяват в неделя и може би няма да дойдеме в "Приказката". Има ли проблем ако можеме направо да се появиме без предварително да сме казали?

Само да знаете, че партито е от 12:30 до 14:30, иначе няма проблем.
Ралиар, ето го адреса http://prikazka.net/?cat=7

# 47
  • София
Честит първи рожден ден на Кристиян на Теди91, Михаела на nadi mishi, София на goris, Виктор на santangela и Габриела на афродита! Да растат здрави, умни и послушни дечица! Много да радват мама и тати!

Честити рожденници и на родителите!

Петя, стискам палци Моника да се оправи бързо.. тази диагноза ми звучи ужасно!

# 48
# 49
Ох, хич ме няма в броенето ooooh! значи две каки - Марена на iviche и Мартина на lina_d, и трима батковци - Ради на Весето, Вили на benighted и Влади на raliar Peace Дано този път съм изброила всички Wink
Голяма съм червена шапчица Embarassed ама от списъци и списъчета ми се е взел акъла Tired дано не съм объркала резервациите само Mr. Green

# 50
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing

Да са живи и здрави всички сладки малки рожденници, които пропуснах за тези 10 дни!   newsm59

В Париж беше страхотно,  поразходихме се, понастудувахме се   - ноември не е месец за разходки там  Simple Smile  Снимки ще пусна като ги кача и подбера, че са доста  Laughing

Много е порастнал Борис за 10 дена, не мога да му се нарадвам. Направо все едно не е моето дете, а колко трудно осъзна, че сме се върнали. Трябваше му половин час, за да се окопити.

Да кажа, че ние със сигурност ще дойдем в неделя на партито.   Simple Smile
Ети, ЧРД на патерица! Да си жива и здрава и все така готина   newsm51
Мони, много се радвам, че вече имаш интернет и че се завърна тук!  Laughing Laughing
Изчезвам да го гушкам пак.....
 lovekiss

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН,МИХАЕЛА,ВИКТОР,СОФИЯ И ГАБРИЕЛА
 newsm38 Gift newsm59  bigdance2 bdbaloni hbday happy bd
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И МНОГО ИГРИВИ!
Ей,незнам какво ще правя с моята,дъщеря,като още от сега ми проявява инат.Докато не стане нейната е едно викане и тръшкане,ужас. newsm78

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН,МИХАЕЛА,ВИКТОР,СОФИЯ И ГАБРИЕЛА

# 53
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на МИХАЕЛА,СОФИЯ,ГАБИ,ВИКТОР и КРИСТИЯН!Да са здрави,весели и послушни!
Честит празник на техните семейства!
Бунгичка Много здраве,късмет и щастие!
Честити рожденни дни на всички рожденници,които пропуснах!Да сте живи и здрави   bouquet
Гадамер много ми харесаха снимките!Благодаря за разходката  Hug
Дил браво на Гого  smile3501 за зъбчетата.
Петя надявам се с адашката ни всичко да е ОК  Praynig
Ние днес се разходихме в мъглата...все се надявах да се вдигне,ама уви  Tired

# 54
Петя, писала съм поне 10 пъти за Стафилококите и по-точно за стафилококус ауреус\златист стафилокок\. Той е нормален обитател, но в определени случаи е патогенен. МОже да се преборите с него най-ефективно с ваксината на АНАСТА ООД. \виж с гугъл\. Ако искаш подробно инфо - ще ти пиша.

# 55
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАЕЛА,СОФИЯ,ГАБИ,ВИКТОР и КРИСТИЯН!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
След няколко инхалации с физиологичен разтвор днес Дани е значително по несополив и почти не кашля. Дени и ние правихме инхалации с Вентолин като бяхме с бронхиелитите. Дани едвам ги търпи много плаче но така пък вдишва разтвора като хората Mr. Green
Петя дано се оправите, че диагнозата звучи кофти Praynig
Момичета измръзват ли им  ръчичките на дечковците при разходка? Въпреки че му слагам ръкавички като се приберем ръцете са му на кокал студени Thinking
Така ми се иска да дойдем на Софийския РД, но ме е страх Sad Нали ми казаха да не го събирам с дечица какво бихте ме посъветвали Weary

# 56
Честит рожден ден на Кристиян на Теди91, Михаела на nadi_ mishi, София на goris, Виктор на Santangela,Габриела на Aфродита!

Весел купон и много здраве и щастие на мъниците и техните семейства!
newsm59 newsm59 newsm59

Бунгичка, честит рожден ден и на тебе! Бъди жива и здрава и нмого щастлива!

Момичета днес и аз имам рожден ден! Grinning

Почерпката пристига........ Laughing cook Popcorn cheers

# 57
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН, МИХАЕЛА, СОФИЯ, ВИКТОР И ГАБРИЕЛА!!! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ ХЛАПЕТА...
Честит празник на семействата им:

Честит Рожден Ден и на Бунгичка и Дребен78!!! Да сте живи и здрави, много щастливи майки и съпруги.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 23:14 от djein

# 58
За дребен и бунгичкаДа сте живи и здрави,цял живот обичани.

# 59
ДРЕБЕН,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ!ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт