АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 9 659
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
hrisi-pisi, ти кога ходиш на йога? И двата дни или само един е достатъчно? Как ти се струва инструкторката и как се казва? Звучи много симпатично това, че е бременна Joy

доли, странно това с кутията - аз имам само 4 съобщения вътре!?! Вие по колко имате? Blush

а за срещата - не ми е проблем часът толкова, колкото това, че в събота може да съм на работа. Ще знам със сигурност утре и ще пиша пак. Надявам се да отпадне работата, а не обяда Wink

# 106
  • варна
Леле колко много сте изписали  Grinning
Банджи,добре дошла Hug
msbilt,дано всичко е наред и се окаже фалшива тревога!Стискам всички палци,и на краката даже!
Започвам да чета отначало,да не пропусна нещо Simple Smile

# 107
  • София
Ами аз сега ги чистих и си оставих 4 съобщения ама наистина е странно, 4 са малко за да ми пише че ти е пълна.... незнам
Ами тогава чакаме да пишеш какво става с работата, наистина дон не отпадне обяда Simple Smile

# 108
Вече съм добре, още трябва да лежа, но нещата вървят към стабилизиране. пия магнерот и си почивам повече. моя си е грешката, защото доста ме болеше и ми се стягаше корема, ама аз си викам, е,нищо ми няма, нищо  ми няма.
Така че, ако ви болят коремчетата отидете при доки, може всичко да ви е наред, но е хубаво една консултация. Сега кисна вкъщи, уча за изпити и ям! Wink

# 109
hrisi-pisi, ти кога ходиш на йога? И двата дни или само един е достатъчно? Как ти се струва инструкторката и как се казва? Звучи много симпатично това, че е бременна Joy

Роси се казва инструкторката и е супер. Аз засега съм ходила веднъж, ако съм добре утре пак. Всичко е мн. хубаво- пренатално общуване с бебето, философия и упражнения за раздвижване.

Всички са бременни и като цяло по бременни от нас. Разгледай добре сайта - там има мн. инфо

това е мацката - Роси http://www.gayatriyogastudio.net/teachers_bg.html

а това е нейния сайт http://www.natalyoga.net/

успех!

# 110
мерси, хриси-писи Hug А имаш ли мобилен телефон на Роси или да звъня на този от сайта? Малко ми е далечко Плиска, но и от други места ми го препоръчват и тази инструкторка конкретно.

# 111
Привет и от мен , и аз за срещата съм ЗА само кажете за този "Дивак" зад университета ли става на въпрос?(ако въобще не се бъркам  newsm78)Иначе аз наи вероятно ще доида с малкия че няма на кого да го оставя,дано да нямате нищо против.

# 112
  • София
Естествено че няма проблем Simple Smile

Ехааа супре бройката се увеличава Simple Smile Ами аз доколкото знам големия дивак е почти до малкия на малките 5 кьошета, там в една от преките май е големия Simple Smile

# 113
А кога е тази водна аеробика за бремнни, аз живея сравнително близо до клиниката на Мазнейкова, но работя от 9 до 18.00. което означава че по-рано от 7 вечерта през седмицата не мога. Ако има часове през уикенда може и да се включа, защото много се притенсявам, че не се движа достатъчно-от колата в офиса и обратно. А доколкото знам за нас движението е абсолютно необходимо, че как ще раждаме ако въобще не се движим незнам...

# 114
Естествено че няма проблем Simple Smile

Ехааа супре бройката се увеличава Simple Smile Ами аз доколкото знам големия дивак е почти до малкия на малките 5 кьошета, там в една от преките май е големия Simple Smile
ДА объркала съм се единия Дивак е на ул.6 септември а другия на ул.Хан Аспарух кажете в кои и в колко часа?

# 115
  • в илюзия
Здарвейте Hug
Аз също съм качила около 5 килограма.И за косматата линия на корема и аз я имам , но все още не е толкова силноизразена.
bibobibo иначе и аз не съм си правила БХС.
Риткат ли бебоците?

# 116
мерси, хриси-писи Hug А имаш ли мобилен телефон на Роси или да звъня на този от сайта? Малко ми е далечко Плиска, но и от други места ми го препоръчват и тази инструкторка конкретно.

Нямам, съжалявам Sad

А кога е тази водна аеробика за бремнни, аз живея сравнително близо до клиниката на Мазнейкова, но работя от 9 до 18.00. което означава че по-рано от 7 вечерта през седмицата не мога. Ако има часове през уикенда може и да се включа, защото много се притенсявам, че не се движа достатъчно-от колата в офиса и обратно. А доколкото знам за нас движението е абсолютно необходимо, че как ще раждаме ако въобще не се движим незнам...

През седмицата часовете са от 19 ч., а през уикенда от 12 май.

http://www.vodna-aerobika.com/

# 117
Hrisi_pisi, сигурно ли е, че е абсолютно безопасна тази аеробика за бременни?
Няма ли опасност от инфекции от химикалите във водата, а упражненията за начинаещи като мен стават ли, защото аз от горе долу 2 години нищо не спортувам.

# 118
  • София
Такаааа софианки значи за сега срещата е в събота в 12,00 в големия Дивак Simple Smile Ако някой има други предложения да казва Simple Smile Моят тел е 0895488040, казвам се Цвети Simple Smile

Аз сега излизам за малко и после пак съм на линия Simple Smile

# 119
Hrisi_pisi, сигурно ли е, че е абсолютно безопасна тази аеробика за бременни?
Няма ли опасност от инфекции от химикалите във водата, а упражненията за начинаещи като мен стават ли, защото аз от горе долу 2 години нищо не спортувам.

Упражненията са съвсем леки и ненатоварващи.
Колкото до чистотата мен ме убеждаваха, че ежедневно водата се пречиства.
Аз ходя от 2 месеца, засега не съм имала проблеми.
Но това е индивидуално решение, всеки си преценява.

Щом ти е близо защо просто не отидеш да разгледаш, разпиташ, поговориш с инструкторката. Ще е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт