АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 9 652
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
И моите килца са + 5, поне така бяха началото на миналата седмица като ме мериха на ЖК.
Аз иначе у нас кантар нямам. Като гледам май повечето сме + 5, явно е нормално.
Аз вече се чувствам много бременна. Снощи в един магазин като пробвах разни блузки (нали трябва да сме красиви и докато бременеем) сестра ми ме гледа и ми вика ама ти си по-бременна от сутринта, хи хи  Laughing
За пъпа, и моя вече се е поотворил, и доста изпъкнал, даже щях да ви питам при вас как е. Една приятелка ми каза, че нейния изпъкнал чак в деветия месец. А какви са тези лепенки, за какво служат?

И да не забравя, msbilt, стискам ти силно палци и чакаме по-късно да се включиш. Мисли позитивно, наистина това е много важно.

# 91
hrisi-pisi, добре е да идеш на доки да те прегледа. Аз така имах болки и не им обръщах внимание, а се оказа, че съм получила разкритие. Слава Богу, че го овладяхме, иначе щах да ходя в болница. Така че си почивай повече, бъди спокойна и иди контролно да те видят

# 92

Леле...разкритие Sad
Добре, че сега си ок!

Мерси Tanzen !

# 93
Много съм щастлива.Резултатите от БХМ са добри.Риск за възрастта 1:465
и риск от към онези хормони 1:2193.

# 94
А-а-а, vercho, и аз качих току-що 3д снимка на моя малък мушморок, не си само ти. Като гледам твоите снимки, ми то е очевидно, че ще си имаш момиченце, такова нежно личице има. Моето все ми изглежда като момченце, с едни такиве по-едри черти.
Аз съм вече + 6 кг, ужас!  ooooh! Сега ще се опитам да се следя какво ям, дано да се узаптя! И напоследък се улавям, че много ми се ядат плодове, дори и ябълки, дето по принцип не ги обичам. Но най-много гъча мандарини, направо ги моря по над килограм на ден!
Абе, хора, мен не е минал ден да не ме приболява някъде коремът, но не е за продължително! Сигурно и при вас е така! АЗ не се притеснявам, пия си магнезия и но-шпа и толкоз!
Някакви новини от veni-b?
Относно външните белези на бременността - аз нямам никакви, освен корема! Пъпът ми не само не е изпъкнал, ами напротив - доста хлътна, сигурно от килограмите. линия на корема изобщо нямам, нито окосмяване, по лицето нямам пъпки, нито петна, не съм подпухнала или не ми се е подул носът, както е при някои момичета. Абе, ако съм с широко яке, никой няма да разбере, че съм бременна! Това донякъде ме радва...
tanzen, то е моят мъж ми намеква за това, че на работа много не ходя или стоя само по 2-3 часа на ден, ама за ходене по кафенетата все намирам сили... Ама аз съм си такава, не мога да се затворя между четири стени, полудявам, ако не изляза поне веднъж на ден! И аз съм от Пловдив, кога ще се видим?

# 95
хриси-писи, за съжаление не съм имала май такива болки. Почивай си и не бери грижа преди да говориш с докторката си Hug

за килограмите - аз съм +5. Не се лишавам от нищо, което ми се хапва (освен ако не ми вреди, разбира се). Засега удържам фронта и трупам главно на шкембе. Но и крачета и дупе съм наляла малко. Мисля да тръгвам на плуване и йога. Малко ме притеснява хигиената в басейните и мократа глава след къпане, но ще видя... Водя се от календара, който Жабчето беше пуснала и съм отличничка Joy

А за йогата някой беше писал, че посещава Гаятри - какви са ви впечатленията?

Аз за среща съм принципно навита, но не знам дали ще смогна. Ще пиша допълнително. Иначе за мястото съм ОК. Само кажете малкия или големия Дивак?

# 96
tanzen, разкритие  Confused А освен болки нещо друго усещаше ли?

hrisi-pisi, обади се на док и се консултирай.

Честито milenag  Grinning

Момичета, аз ли съм единствената, която не си е правила БХС?

Искам да ви питам нещо тези които получават контракции, придружени ли са с болка. Аз от началото на седмицата усетих 2 пъти втвърдяване на корема, но без болка. По принцип съм си голяма паника, ако трябва да звъня за всяко нещо на док, ще го побъркам направо. Добре че ви има, защото този форум ми действо много успокояващо.  Heart Eyes

# 97
  • София
Ле ле какво е това разкритие, добре че вече си добре Simple Smile

Аз не съм ви се оплакала, но аз попринцип също си имам болки ниско долу, вече даже свикнах с тях. Първия път когато отидох на док заради тях се оказаха бъреците сега незнам....Както и да е исках да ви разкажа, ама то е малкоооо Simple Smile На 20-ти сутринта отивам аз по голяма нужда и гледам на хартииката кръв, ама доста си беше, така си искарах акъла да не ви говоря! После беше едно шоу с едни огледала....абе мани Laughing В крайна сметка стигнах до извода че е от хемороид, понеже имах преди защото после през деня като ходих да пишкам нямаше нищо и реших да не звъня на док. понеже и без друго вечерта бях на ФМ. После докато си чаках реда при доц. Томова пак ходих да пишкам и на хартииката едно малка капчица кръв отново и пак се шашардисах. Доц. Томова каза че нямам контракции, но е най-добре да звънна на моята лекарка, е да ама аз не се свързах вечерта и реших че ако има нещо пак ще й звъня. И сега вие като казвате така много се чуда какво да правя, защото аз си имам час на другата седмица на 30-ти и понеже често се случва така да се шашна за нещо и да ходя и сега ме у малко неудобно пак да й се изтърся една седмица по-рано, пък и съм добре от тогава не е имало кръв е корема продължава да си ме срязва ниско долу на друго няма........Според вас какво да правя?!
Извинявам се за дългото писание Simple Smile

# 98
Vercho, на теб кога ще ти удобно, ако трябва да напрвим корекция в часа, ако не можеш да смогнеш за 12-12.30.

# 99
Doly_dog изобщо не трябва да чувастваш неудобство, по-добре отивай възможно най-скоро на доктор, защото това с кръвта не е шега работа.
По-добре да те прегледат и да се окаже , че няма нищо и да ти дадат препоръки как да се пазиш по-добре.

# 100
Здравейте!
Аз нямам много време, но винаги когато мога ви чета.
Моля за синьо щъркелче!
Изненадата беша голяма, защото и аз и тати си бяхме внушили, че ще е момиченце, но д-р Марков твърди че 100 % е момче.
Много е приятен доктора, говорихме си доста и съм очарована от отношението му.
Приятен ден момичета Wink 

# 101
хриси-писи, за съжаление не съм имала май такива болки. Почивай си и не бери грижа преди да говориш с докторката си Hug

Верчо, радвай се, че не си имала!

Иначе аз ходя в Гаятри. Хубаво е много, но трябва да побързаш, защото инструкторката е доста бременна и няма да прави нови групи. Тя по принцип си работи по определана схема и трудно включва нови момичета, защото има мн. теория, прогрес и т.н. Но ако й се обадиш днес според мен ще ти каже да отидеш утре или неделя - това препоръчва на новичките.

А за плуването - моята водна гимнастика е в клиниката на Мазнейкова, а там определено е чисто!

# 102
здравейте и от мен. току-шо се връщам от доктор. и аз съм качила 5 кг. - ужас Embarassed а пък уж не ям много. вчера си правих пълна кръвна картина и се оказа, че много от показателите ми не са в граница. левкоцитите ми например са 15. това означава, че имам инфекция. вярно - аз карам нещо  като грип, но чак толкова... лекарката ми  каза, че няма проблем. по принцип на бременните им падал имунитета и т.н. аз обаче се притеснявам. не си видях бебето, защото на 29 съм на ФМ при Мазнейкова и не било хубаво да се гледа на ехограф често. Дано всичко е наред!

# 103
  • София
Ами мисля да й звънна днес или утре Simple Smile

Vercho аз се опитах да ти пиша на лични ама ти е пълна кутията Simple Smile И аз щях същото да ти предложа, може да се промени часа ако не ти е удобно, мисля че няма да е проблем да се нагодим накак че да е удобно за всички Simple Smile А попринцип аз писах на Vanyivan че си мисля че е по-добре за големия дивак защото е по-просторно, но нямам претенции както се разберем Simple Smile

Много се радвам че станахме трички Simple Smile

# 104
b]Doly_dog[/b], наистина най-добре веднага се обади на док. Дано няма нищо притеснително, но е хубаво да те прегледа.

Ana Karenina, за килограмите и аз съм така. А и аз не ям по много, ям си като преди. Даже някой път по-малко, защото много бързо ми става тежко, нали стомахчето вече ми е по-малко. А иначе преди можех да погълна огромни количества, въпреки че после едвам дишах от преяждане. Някъде бях чела, че по време на бременността организма трупа запаси повече от обикновено,  с това си обяснявам аз качването на килограми въпреки че не ям повече от преди.

Общи условия

Активация на акаунт