АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 9 660
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
аз съм там

# 121
и аз само дето се още се нуждая от уточнение на коя улица е големия Дивак аз си знам един в едно подземие на "Хан Аспарух" явно другия на' 6 септември 'е големия че бил на 3 етажа?

# 122
Ох, докато успея да се запиша в новата темичка, и вие вече сте я преполовили!  hahaha
Как ми се иска и аз да дойда на вашата среща! Да взема да хвана първия самолет и да долетя...  Joy Много е хубаво, че се събирате, да направите много снимки и да ги качите в албумчето после!
Мен все още ме мъчи настинката, но утре съм на преглед и  се надявам доки да ми даде съвет как да се справя... не ми се пият лекарства.
Поздрави, момичета и лек ден!   bouquet

# 123
Cenitelkata  аз до колкото разбрах става въпрос за големия стар Дивак, който се намира в една пряка на Раковска от дясно като пътуваш за НДК, влизаш в тази уличка и там покрай един платен малък паркинг след завойчето се намира големия Дивак.Това е от Раковска в посока Ангел Кънчев или нещо такова, за просто съм зле с оринетацията и не мога да обясня много хубаво.Ако не си тазбрала ще опитам отново:))))

# 124
Здравейте всички  Hug
Вчера си взех резултатите от БХС резултата е 1:10000  newsm74
Отдъхнах си  ooooh!
доли ако си на 14-ти ставаме с един термин  Hug
За срещата мен не ме бройте че свекитата утре идват и в събота ще слагаме тапети и латекс в новата квартира.  Rolling Eyes Но нищо на другите срещи ще се реванширам  newsm51
И да качвате после снимки ейй  Two Hearts
Нямам търпение вече да идва вторник за ФМ Simple Smile Иначе и аз нямам линия на корема и пъпа си ми е нормален.
Стискам палци на всички с болки в коремчетата да им мине бързо.
Доли забрави всякаква срам и предубеждения, става дума за бебчето ти, няма нормално кръвотечение по време на бременността, обаждай се бързо на доки! Това е моя съвет  Flutter
Лек ден на всички!

# 125
Момичета, имам един въпрос  Thinking

Започнаха ли през нощта да ви изтръпват ръцете и да получавата крампи май се казваха на краката ?

# 126
Aquariel  страхотен резултат и аз си мечтая за такъв, но моите резултати ще излязат на 29.11.2007.

# 127

Започнаха ли през нощта да ви изтръпват ръцете и да получавата крампи май се казваха на краката ?

на мен да, на всичкото отгоре сутрин ръцете ми са подути, а имам и от онези неприятни схващания на мускулчетата на прасците, т.нар.крампи. newsm78

# 128
Такаааа, да докладвам. Току-що бяхме на ФМ в Селена! Пола ще го погадаем още малко обаче. Иначе толкова подробен преглед не ми бяха правили никога - от мозъка до пръстите на краката. Направи ни и снимка на главата, на която бебока излгежда като микс между маймунка и извънземно. Много е сладко, прилича на баща си Joy Joy Joy Joy
Тежи 426 грама, водя се в 21г.с. + 2 дни. Сърчицето тупка 148 пъти в минутка. Абе радостни вести!!
Сега как ще седна да уча не знам Simple Smile

# 129
За линия на коремчето - аз вече имам и то много ясна. И пъпчето ми започна да изпъква... И коремчето и то така щръкна, че вече приличам на много бременна жена (каквито сме си всички де  Joy )
А за килцата... на последния преглед преди 20 дни бях с 2 и половина отгоре, но мисля, че утре като се претегля при доки ще излязят поне 5-6 килца качени...  Rolling Eyes
ritka, аз вчера сутринта се събудих от такова ужасно схващане на крака! Хвърлила съм тежкото одеало на земята и съм се преобърнала на другия край на леглото - толкова силно съм се стреснала в съня си от болката. В последствие вчера цял ден ме наболяваше прасеца. Но знам че е нормално и си търпя.

# 130
аз нямам такива проблеми за сега и се надявам да нямам скоро, но аз съм чак в края на април - на 30.04.2007 ми е термина и така обикновено вашите симптоми издат няколко седмици по-рано, а аз поне знам какво ме очаква

# 131
Cenitelkata  аз до колкото разбрах става въпрос за големия стар Дивак, който се намира в една пряка на Раковска от дясно като пътуваш за НДК, влизаш в тази уличка и там покрай един платен малък паркинг след завойчето се намира големия Дивак.Това е от Раковска в посока Ангел Кънчев или нещо такова, за просто съм зле с оринетацията и не мога да обясня много хубаво.Ако не си тазбрала ще опитам отново:))))
олелеееееееее   че то и 3-ти ли има ??????????? личи си кои не ходи по кръчми   Close абе като се разберете точно в кои Дивак ми кажете името на улицата аз оттам нататък ще се оправя , защото според мен всичките си мислим за различни  hahahaпредставяте ли си в събота всяка от нас застанала пред различни Диваци  doh rotfImbo аиде дано се разберем и да си поприказваме едно хубаво lalalala

# 132

на мен да, на всичкото отгоре сутрин ръцете ми са подути, а имам и от онези неприятни схващания на мускулчетата на прасците, т.нар.крампи. newsm78

Ох, успокоих се  Hug

И на мен сутрин са ми подути пръстите, през деня спадат  Thinking

При предишната ми бременност пак ги имаше тез моменти, ама не помня кога точно започнаха  newsm78

Иначе за косматия корем, космат  Crazy Това е от хормончетата. Като родим коремчетата ще оплешивеят  Hug

# 133
Ако не се разберем кой точно Дивак е това, можем да се срещнем някъде на известно на всички ни място наблизо и така ще отидем заедно до ресторанта.
Аз лично съм с кола и това ми е по-неудобен вариант, но може би ще е по-лесно за срещане, защото с тези обяснения до никъде няма да стихнем, а аз улицата незная как се казва точно, ако някой може да каже няма да е зле.

# 134
Добре де, обърках се! Ако термина ми е на 7 април, защо доктора казава 21ц + 2 дни, а тикерчетата казват 20 с+ 4 дни??? newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт