АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 9 648
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
msbilt, ако наистина коремната стена се затваря в 16-та седмица, то ти сега си в 17+. Колко ти е дълъг цикъла? Все се надявам да не се налага най-страшното Sad

# 241
msbilt, много съжалявам, кураж и ти пожелавам след това само спокойствие и прекрасни момнети

# 242
msbilt, съжалявам миличка за това което ти се случва
Прегръщам те силно  Hug

# 243
msbilt, толкова съжалявам миличка  Cry
Това което знам за този дефект е че е състояние несъвместимо с живота Sad Не знам какво да те посъветвам защото не съм минавала по този път, но ще се моля всичко да мине по възможно най-добрия начин  Praynig Praynig Praynig

Sisee, мисля че ти беше писала за резултатите за урина. Резултатите са си ок. Плоски епителни клетки не са нищо притеснително, наистина представляват изсъхнали кожни клетки. 4-6 левкоцита са в нормите, няма нищо притеснително от тях. Понякога в урината има увеличение на левкоцитите когато няма добър тоалет и ако се замиеш сутринта с калиев перманганат ще получиш урина чиста като сутринна роса Wink За мен с тези резултати ти нямаш никакви проблеми с бъбреците.

Относно присъствието на татковците, нашият татко не пропуска консултация и преглед. Ако се доредя до нормално раждане и раждането няма да пропусне Wink

Относно размерите и колко тежат бебоците, момичета, това са абсолютно приблизителни данни, които в общия случай нямат общо с действителността.

За кръвното. Ако кръвното ви се вдигне с една от границите над 130/90 търсете спешно гинеколог ! Моето вече се нормализира на 110 на 70.

В понеделник е моя ред за втора ФМ при д-р Марков, дано всичко да е наред  Praynig

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 12:54 от ritka

# 244
msbilt,каквото и да кажа е излишно Cry Cry CryМного съжалявам

# 245
msbilt срашно съжелявам Cry Cry,но преди да решиш каквото и да е потърси и друг специалист,може да има надежда.незнам какво да ти кажа.........

# 246
msbilt, съжалявам за това, което ти се случва! И аз мисля ако има дори малка надежда, да потърсиш мнението на друг доктор...

# 247
Аз да дам предложения за нова тема,че напредваме доста

1.Зима иде,студ настава,а гордо пъчи си коремчето АПРИЛска мама
и
2.Вънка студ сковава,а АПРИЛчето стои на топло в коремчето на мама

Тези ги бях давала като предложения преди 2 теми,но все още са актуални и не са лоши.Рзбира се може пак да не се класират ако някой даде по добри.

# 248
Мами, аз довечера съм на преглед и ще кажа на доки, но съм чувала че е нормално... все пак да ви разкажа - сутринта към 5 часа се събуждам - потекла ми коластра от едната гърда. Мокро петно на потничето, а самото зърно леко ме сърбеше. И беше една такава прозрачна течност... Явно съм я притиснала нещо, докато съм спала... Но преди седмица мисля че пак ми се случи (за тогава не съм съвсем убедена, защото беше много мъничко) и беше през деня.
На някоя от вас случвало ли се е такова нещо?

# 249
Много съжалявам за случилото се msbilt!
Прегръщам те!

# 250
Ето и  моите предложения малко са коледни и снежни, ама скоро идва Коледа Simple Smile
Сняг прехвърча на парцали мама АПРИЛското коремче гали
Коледни звънчета пеят, на АПРИЛКИ усмивките греят
Вън снежният човек се смее, а в коремче малкото АПРИЛче на топло се грее

# 251
  • В събота
msbilt, знам, че ще повторя доста от писаното преди мен, но наистина потърси не още едно, а дори още две мнения - ако трябва и до други градове пътувай.  Колкото и да ти струват новите прегледи, дори и да потвърдят първоначалното мнение, мисля че трябва да го направиш, а после да решаваш. Аз поне така бих постъпила. Едва ли ние останалите сме в състояние да усетим дори частица от мъката ти, но знай че сме с теб ...
Момичета, взехте да ме плашите с това кръвно. Преди да забременея винаги ми е било 90/60, 100/70 - в този порядък някъде. А от както съм бременна е 135/70, ама всеки път на преглед ми е толкова (в къщи не съм го мерила). Обаче се чувствам адски добре и док казва че няма нищо притеснително. Иначе преди с ниското все ми се виеше свят, причерняваше ми, карах постоянно на кафета, а от както съм бременна не съм пила и глътка даже. И въобще не ми е причернявало или пък да съм усещала някакъв друг дискомфорт.
Днес ходих да ми направят снимка на бебето - ей така, за спомен. Направиха ми цели 3. Качвам едната в албума. Милото се въртеше като пумпал през цялото време - ту нагоре с главата, ту надолу, маха с ръчички, рита с крачета, няма умора. Татито сега така му се радва... А свеки и зълвата продължават да се блещят за да видели какъв му е пола, ама нещо не им се удава  Laughing

# 252
Мами, аз довечера съм на преглед и ще кажа на доки, но съм чувала че е нормално... все пак да ви разкажа - сутринта към 5 часа се събуждам - потекла ми коластра от едната гърда. Мокро петно на потничето, а самото зърно леко ме сърбеше. И беше една такава прозрачна течност... Явно съм я притиснала нещо, докато съм спала... Но преди седмица мисля че пак ми се случи (за тогава не съм съвсем убедена, защото беше много мъничко) и беше през деня.
На някоя от вас случвало ли се е такова нещо?
разбира се че е нормално аз имам коластра отдавна а с първата бременност още по от рано имах Peaceне се тревожи , свикваи с лепкавите петънца  bouquet

# 253
  • София
На мен ми харесват тези две предложения Simple Smile :

Зима иде,студ настава,а гордо пъчи си коремчето АПРИЛска мама и това на Aquariel :
Сняг прехвърча на парцали мама АПРИЛското коремче гали

# 254
doly_dog  на теб като са ти казали да лежиш ,утре ще отложим ли срещата или няма?

Общи условия

Активация на акаунт