АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 10 051
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Msbilt ужасно е това което ти се случва CryЩе се моля за теб да се възтановиш бързо Praynig

Като видях вие какви показатели за кръвното сте дали......... ooooh! Ами моето всеки път като ми го мери АГ-то е 120/80 ,според нея идеалното за бременни newsm78 Ама тя за всичко ми казва че моето е идеално за бременна,дали и кръвното ми е такова....... Thinking А иначе честичко ми прилошава-имам чувството,че ще припадна.Оправям се бързо като легна по гръб или изляза на студено.

Понеже имаха съмнения за белтъци в урината,направих си втори изследвания за албумини и седимент.Ето и резултата: Белтък в урината(URINE ALB)-отрицателен ,седимент на урината(URINE SEDIM)-4-6 лев.масово пл.епит
Обяснението на лаборантката беше,че това не са белтъци,а излющена кожа (От сухота) newsm78  Препоръчаха ми след като родя да отида на специалист за бъбреците ми-да нямам някакъв проблем с тях Thinking

# 226
msbilt, много съжалявам, че трябва да минеш през това тежко изпитание CryНе се отчайвай! Hug

# 227
  • София
Здравейте Simple Smile

Сега и аз да се отчета ходих днес на док, каза че нямам отлепване, контранции и разкритие, но съм имала някакво скъсяване на матката или на шииката не разбрах точно. За щастие бебо е добре и това кървене не е било от там Simple Smile Сега обаче отново ми забрани всякакво движение, за да се запази това скъсяване, защото то било нормално но за по-късните месеци и затова за да не стане по-зле трябва да не шавам много много ..... пропаднаха ми всякакви надежди да поработя през декември ама какво да се прави най-важното сега е бебо Simple Smile
На мен днес ми мери кръвното 60/90 нисичко ама каза че е нормално Simple Smile

СЛАДКА МАМА много се надявам да успееш да дойдеш на срещата, ако има нещо тел ми е 0895488040, аз съм Цвети, ама май го бях дала и по-рано във форума, ама нищо Simple Smile

msbilt много съжалявам за това което се налага да прижевяваш Cry това наистина е жестоко, наистина момичетата са прави поне разбрахте сега, а не когато се роди  Cry прегръщам те и ти стискам палци скоро пак да си в отчетни  Praynig

# 228
Привет мамчета!
Msbilt едва ли ще те утеша с думи,но те прегръщам силно и ти пращам хиляди целувки бъди смела мама!!!
Аз днес бях на преглед водих и таткото за ПЪРВИ път с мен-доки е страшно харизматичен човек  smile3543успя да омае и него-показа му всичко най-подробно на ехографа и забележете това ми е ЖК по здравната каса просто си е съвестен човека.пуска ми всеки път и изследвания на кръв и урина.Показа на таткото сърчицето,крачета,гръбначен  стълб,обаче имало там нещо изпъкнало и каза ,че по всяка вероятност е момче при което татето видимо потрепно аз се разсмях и казах на док по внимателно да не припадне таткото,но за съжеление малкото човече се дупи и не се вижда добре така че може и да е мома-каквото дойде!Тати-наш щастлив,че видял бебчо.Боже каква радост е от сега а пък за после ще пощуреем.  bigdance2
Момичета ниското кръвно е по-безопасно от високото,аз пия повече течности и се спасявам някак си!Докато бях в болницата имаше доста момичета там които лежат заради високо кръвно защото е доста по-опасно за бебо.
Извинявайте за дългия пост-но ми се искаше да споделя радоста си с вас 4470
Весел ден!!  Nature Partly Sunny

# 229
случайно влязох тука msbilt ако нямаш добри лекари за това което ти предстои мога да ти препоръчам наистина много добри. много е жестоко това, но нали идеята на тези прегледи е ако се открие нещо майката да има възможност да избира. сигурна съм че пак ще имаш бебе, не се отчайвай. ако те интересуват лекарите пиши ми на лични, аз при тях ходя.

# 230
msbilt  съжелявам миличка  cry

# 231
msbit, съжалявам много. знай че всички ние ще бъдем с теб в мислите си и няма да си сама в този труден момент. това едва ли е някаква утеха за теб, но ние ще се молим  Praynig

# 232
pisanka-sladuranka  голяма си късметлийка с този доктор, ако всички бяха такива...
Моята по здравна каса не проявява никакви емоции и някакси ми се струва незаинтересована, въпреки че ми пуска всички излседвания и следи стриктно "процедурите" - т.е. осигурява ми всичко , което е по здравна каса, но нищо, ама нищичко  повече.

# 233
  • в илюзия
msbit много съжалявам , надявам се скоро да се похвалиш с ново бебче.  Sad Sad

# 234
msbit,страшно много съжалявам-бъди силна.

# 235
Момичета, сърдечно благодаря...само се пазете и бъдете здрави, заради бебчетата които носите. Само мога да Ви посъветвам да ходите на тези БХС изследвания и ФМ, явно има смисъл то тях, колкото и да са скъпи...аз не вярвах, че са наложителни след като родих здраво момиченце, но ето че и на мен ми се случи...за съжаление, ако бях отишла в 12 г.с. можеше и да не се стигне дотук....никой не може да обясни защо се случват тези аномалии, аз съзнателно никога не бих направила аборт, но сега ме притискат да го направя и ми е много тежко, ако имаше и най-малката надежда за моята рожбичка, щях да се хвана като удавник за сламка...решението е много тежко, започвам да се страхувам и за себе си, но да не ви разстройвам повече...

# 236
msbilt , коремната стена се затваря в 16 та седмица. Не се обвинявай! Това е нещо, което не зависи от теб или от който и да е било човек Sad

# 237
msbilt, въпреки, че не съм преживявала такова нещо, емоционално мога да разбера какво ти е в момента. Преди два дни вечерта се разрових случайно в една тема на майки, правили аборти в 4-5 месец. Там те подробно са описали какво точно са преживели и как са се чувствали...  Sad Толкова ми стана мъчно, толкова много плаках, не можех да се спра, като четях, сякаш аз го преживявах! Утехата от споделянето в такива форуми е тази, че разбираш, че и други майки са преживели същата мъка и са се възстановили емоционално и психически и са продължили напред. Много от тях след това са си родили здрави бебенца. Гушкай си твоята дъщеричка и търси подкрепа и от мъжа си, така ще преживеете заедно мъката. Аз все още тая слабичка надежда, че диагнозата им е била неправилна и ще се окаже, че всичко при теб е наред! Ще се моля за теб на Богородица! Кураж!  Hug Hug Hug
Моят съвет е - не бързай с аборта, ако можеш, потърси и други мнения. Аз ходя при една от най-добрите лекарки в Пловдив - доц. Малинова. Много е мила и отзивчива, доцент е във ВМИ на Пещерско. Тел. 0888319083. Тя работи и с 4Д ехограф, потърси я, ако искаш. Много добър е д-р Бабаков, кабинетът му е на кръстовището на бул. Източен и бул. Хр. Ботев. той също е невероятен специалист и много мил човек. Прегледите няма да ти струват повече от 20 лв.

# 238
msbilt много  съжалявам за случилото се.  Дано скоро да се похвалиш отново с бебче.

Относо срещата на пловдивските мами, ами аз съм по цял ден на работа и през седмицата няма да мога. ако е събота или неделя по става.

# 239
msbilt, много съжалявам  Cry
Не се обвинявай, никой не е виновен, оправяй се бързо и гледай напред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт