АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 10 053
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
В "Майките" в момента тече анкета кой е най-подходящият месец за раждане на бебе. И познайте кой месец води в класацията - АПРИЛ естествено!  Grinning Ей как се уредихме значиии.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243038.0

# 211
Добро утро коремчета  Hug
Днес ще идват свекитата и съм се сменила да съм 1 смяна да се прибирам следобяд да готвя и чистя Tired, тежка вечер ме чака добре че мъжо ми помага в кухнята и за чинийте, че така ме боли кръста от тая нашата мивка ooooh!
Иначе и моето кръвно не е високо по принцип, последният път беше 100/70, само веднъж бях вдигнала на преглед ама то беше първия път като видяхме бебчо да мърда и много се развалнувах тогава.
Лек ден на всички, после пак ще се включа  Grinning

# 212
  • Канада, Монреал
Аз утре влизам в 20-та седмица-дали ще е възможно да ми каже пола на бебето
Щом си на ФМ, там така хубаво оглеждат бебо, че всичко ще му се види Wink А пък и си вече 20-та седмица, виж на колко мами им казаха по-рано, а на теб няма да ти кажат пола Simple Smile Не се притеснявай, всичко ще бъде наред, сигурна съм Simple Smile

# 213
Момичета msbilt не е писала нищо от 2 дни, някой знае ли как се развих апри нея нещата, дали отиде на преглед и какво и казаха?

# 214
 Здравейте и от мен.

msbilt, виждам,че си в темата ,моля те да ни осветлиш вече по въпроса, че сме много притеснени за  теб. Hug

# 215
Момичета, тук съм- след като ходих по спешност при Доц.Томова и Д-р Димитрова, потвърдиха диагнозата за сериозна аномалия и ми предстои най-лошото- прекъсване на бременността по медицински показатели, т.е. дефект на коремната стена на плода.... Просто нямам сили да пиша повече, още не мога да го повярвам, че се случва с мен и с бебето ми...трябва да реша дали въобще, къде и как да стане това, като преди това се изисква одобрение от специална Комисия...ако някой, не дай си Боже, е минал през това, моля да се свърже с мен да ми обясни какво следва. Благодаря на всички за подкрепата Hug Бъдете здрави!

# 216
Съжалявам,че трябва да минеш през това. Cry

# 217
msbilt много съжалявам за лошите новини...
Явно така е било писано, зная че това не е утеха, но поне доброто е, че разбрахте сравнително на време и сега имате избор.

# 218
msbilt , много съжалявам.Ако това ще те успокои,кажи си , че по-добре сега ,отколкото цял живот страдание.

# 219
msbilt , толкова съжалявам, че преживяваш това! Бъди силна! Ние всички те прегръщаме!

А, аз да помоля ако може да ми сложите розово щъркелче, днес бях на доктор, и поне засега чакаме девойка!   bouquet
Хубав ден на всички, и се пазете!

# 220
# 221
  • Popovo
Толкова бързо се изписват темите, че не успявам да прочета всичко  Laughing
И моето кръвно е ниско, на последния преглед беше 100/60, доктора ми забрани да ям кисело и солено.

И защо ти забрани кисело и солено? Вярно, че не е желателно да се прекалява с тези храни, ама се забранява на хората с високо кръвно, а не с ниско.

Идея си нямам защо  newsm78, но пък на предния преглед горната граница на кръвното ми беше 145, може би за това, предполагам, че има вероятност пак да се вдигне.

# 222
  • Popovo
msbilt, съжалявам за това което ти се случва. Прегръщам те.

# 223
  • Варна
О, msbilt, това е жестоко. Прегръщам те и се моля Бог да ти даде сили да го превъзмогнеш. Как не са го видели този проблем по-рано?

Cry  Cry

# 224
  • варна
Msbilt,съжалявам много за това,което ти се случва!Бъди силна,скоро пак ще имаш бебче!Единственото хубаво е ,че имаш избор какво да правиш.Подкрепям те и дано всичко се нареди по най-добрия начин!
Емма,може таткото да дойде с теб,поне той да гледа,защото монитора ти не го виждаш.А и за него ще е голямо удоволствие със сигурност.
Относно кръвното-моето също е ниско- 90/60 или 100/60.Нищо не са ми забранили да ям или да пия.
Дано имаме повече хубави новини и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт