АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 10 075
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София
Съгласна съм с Vanyivan айде да си определим среща там някъде на близо и ще отидем заедно Simple Smile Примерно на Славейков или предложете вие, защото и аз се обърках Simple Smile Дайте предложение къде да се срещнем и аз съм там Simple Smile Като се разберем утре окончателно мога да се обадя да ни запазят маса, надявам се бройката да се увеличи  Wink

# 137
  • София
Vanyivan понеже ти си с кола, кажи каде ще ти е удобно, защото там не е много лесно за спиране и ще се срещнем Simple Smile За мен е без значение къде Simple Smile

# 138
момичета знаете ли колко струва при вас амиото,ама не колко взема специалиста а лабораторията.защото на мен днес ми дойде сметката и съм бясна smile3515.никой не ми каза предварително а сега пред свършен факт трябва да се плати.иначе резултата се бави ,ама аз се обадих и ги направих на луди newsm29.извинявам се ама съм бясна........

# 139
аз знам в района един платен паркинг и ще паркирам там така, че не мисля че ще имам проблеми,където кажете там ще дойда.
На славейков ми звучи добре - мисля, че всички мами го знаят къде е - например пред Макдоналдс на Славейков? Как ви се струва?

# 140
Колко ти струваше амниото, че се ядоса толкова...Ако е много би следвало да те предупредят предварително, ако нямаш възможност да заплатиш после какво се случва?

# 141
  • София
ОК на славейков пред Макдоналдс май наистина е най-добре Simple Smile Аз съм съгласна Simple Smile Часа остава ли си за 12?

# 142
Доколкото на мен ми е известно амниото в БГ е около 150-200 лева (не съм правила такова).

# 143
момичета знаете ли колко струва при вас амиото,ама не колко взема специалиста а лабораторията.защото на мен днес ми дойде сметката и съм бясна smile3515.никой не ми каза предварително а сега пред свършен факт трябва да се плати.иначе резултата се бави ,ама аз се обадих и ги направих на луди newsm29.извинявам се ама съм бясна........
В болницата на Мазнейкова струва 300 лв.

# 144
Здравейте мами! Мен бебка от 3 дни ме ритка и то всеки ден! Но днес е много вяла,а до 1 часа не ме беше сритала въобще! Това нормално ли е #Crazy

# 145
Здравейте мами! Мен бебка от 3 дни ме ритка и то всеки ден! Но днес е много вяла,а до 1 часа не ме беше сритала въобще! Това нормално ли е #Crazy
Нормално е .В началото е по-рядко, после зачестява.

# 146
А аз като не съм усетила още нищо , какво да кажа, но се успокоявам, че до 20-та седмица има време.

# 147
лабораторията ми струва 600 лева,и преди това на специалиста дето ми я прави още 100 лева,а ФМ ми излезе 150 лева.ама като питах никой не каза колко ще е лаб,аз за това беснея и резултата ми закъснява.обадих де и на доктора и на лаб. и ги направих на нищо.vanyivan няма как да не платиш.....още веднъж се извинявам ама с кого са споделя-сама съм сега tantrum

# 148
Момичета моля ви кажете ми, има ли опасност за бебето, ако съм се стрестнала. Днес на работа(тъй като работя в магазин) един празен кашон полетя от стелажа върху мене и аз много се стестнах  Shocked Чувала съм че не е добре да се стряскат бременни, какво може да стане, sorry ако ми е тъп въпроса ама се уплаших  и сега се притеснявам за бебоняка Sad

# 149
Разбира се, че ще споделиш с нас, за това сме тук.
Може би ще е добре следващия път да питаш предварително за всичко, за де не те изненадат неприятно и с другите неща.Стискам палци поне резултата да е добър и да си струва тези 700 лв.

Общи условия

Активация на акаунт