Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са обичайните поздрави и коментари към участниците във форума?
Какви съвети и опит споделя форумът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са обичайните поздрави и коментари към участниците във форума?
-
Какви съвети и опит споделя форумът?
-
Какви са мненията на майките относно процедурите за почистване на бебешкия пикочен мехур?
-
Какви са мненията на майките за отношението на бабите към техните деца и бъдещите им семейства?
предимствата на нормалното раждане са толкова много пред тези на секциото, че само мога да съжалявам, че така се получи с мен, ама какво да се прави.
много внимателно е лекичко. Резултата идва след доста време. Може би защото сме действали много предпазливо, но както и да е. Най-важното е да не се забравя, защото ако пропуснеш 1-2 дни кожичката се залепва и трябва да започнеш отначало. В дет. консултация ни казаха да започнем чак към 5-6 месеца. Соред мен е късно. Колкото по-рано, толкова по-добре. Детето някак си свиква с поцедурата и не се нерви. Цялостното "отваряне" отнема няколко месеца. И после всяка вечер се забелва , за да се измие. Ако не се получи желания резултат, когато детето стане на 1 год. се налага хирургическа намеса, която не е лошо да му се спести.
пийвам кафенце...засилих се да гледам волейбол, но се сетих, че и днес почиват...

Единственото, което можеш да направиш е изобщо да не търсиш контакт с нея. Щом не й харесва да е баба - да не бъде. Така е много по-добре отколкото да се опитваш да я приобщаваш, да правиш жестове и в замяна да си блъскаш главата как е възможно да има такива хора. А Ема изобщо не я мисли. Едните ми баба и дядо бяха толкова студени хора, че никога не са ме прегръщали и не са се интересували от мен или от брат ми. При тях се ходеше за рожденните им дни и на 1 януари, защото баба ми се казваше Весела, трябваше да им се обаждам периодично и да засвидетелствам уважение (разбира се, никога не го правех). Така че аз израстнах само с една баба и един дядо, които пък бяха най-прекрасните, всеотдайни и топли хора на света. Единственият, който наистина ще страда от цялата работа ще е съпругът ти, защото сигурно си дава сметка за различното отношение на бабите, но освен да поговориш внимателно и спокойно с него, друг начин няма. 
Искаааам и аз да видя най-накрая другата ми дъщеричка!
Ама ще трябва да постискам още малко! 

А, къде го видяхте бебето на Фелиша? Видях само Никола. Явно съм пропуснала някой линк.
честити бебоци на всички мами да са ви живи здрави и много щастливи а и вие покрай тях.