Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са обичайните поздрави и коментари към участниците във форума?
Какви съвети и опит споделя форумът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са обичайните поздрави и коментари към участниците във форума?
-
Какви съвети и опит споделя форумът?
-
Какви са мненията на майките относно процедурите за почистване на бебешкия пикочен мехур?
-
Какви са мненията на майките за отношението на бабите към техните деца и бъдещите им семейства?

а чужбинските мами твърдят че при тях не се пипала пишката докато сама не се оправела
изрично бях питала свекърва ми ще гледа ли Ема един ден за да ни монтират гардеробите /а те са огромни/ и после майка и мъжа ми да изчистят и подредят и тя каза да. е познайте какво стана - когато гардеробите дойдоха миналата седмица тя си хвана багажа и зачезна за селото си , абсолютно нарочно. мъжа ми наистина се чувства ужасно човека. като си помисля ако за нещо сме се разправяли това са били родителите му. едно време си мислех че нарочно не ги вика да помагат за да си гледат живота хорицата. е сега знам че не е така и му се извиних 100 пъти ама то след дъжд качулка. гледам го горкия как търчи на работа, после помага в къщи, гледа ема и му е супер натоварено и напрегнато. сега и бебе чакаме а той горкия знае че пак няма да може да разчита на родителите си. аз и сама ще се справя де с децата, но друго е като чувстваш родите лите си че са с теб в такива моменти. дано намеря свестна жена да ми помага за децата и домакинството, това ще реши доста нещата.
днес най сетне влизам в 9 месец
така искам на всички ни само хубави неща да се случват и да си гушнем скоро бебенцата
утре ще ходя да ми измерят тоновете на бебето. микробиологията ми е наред, а днес ще си взема изследванията от кръвта и у...та
дано и там е всичко ОК.

скица безподобна ми е той...
. Всичко да мине както трябва
. Много ще ни липсваш. Пожелавам ти прекрасно здраво бебе и скорошно възстановяване
Фелиша,какъв сладък ежко си имаш!Поздравления[/color