Витамини PRIORIN против косопад

• 199 100
  • 197
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз също се разделих с хубавата си коса. Ужасен косопад, който се оказа от щитовидната. Сега е овладян, но косата ми е 1/3 от това, което беше.  Rolling Eyes Cry
Дали може да ги пия тези витамини? Т.е. има ли някакъв проблем с щитовидната?
За жалост, не знам немски, за да си преведа листовката.  Rolling Eyes

# 91
Аз в рамките на по малко от година направих много рентгени и косата ми започна да капи/поне аз си мисля че е от това/,подстригах я късо и се чудя дали да не опитам с тези витамини Thinking

# 92
Момичета, нокой не казва дали се е окосмил на други места, освен на Главата.
Пишете !

# 93

Момичета, сугурни ли сте, че ги няма в България?   Cry
    И ако е така, някакъв заместител?  Rolling Eyes  Наистина имам нужда, уж ми беше намалял косопада, но напоследък много стрес ми се събра и косата ми страда много от това...  Confused
   Ще съм ви благодарна за съвет.  Hug

# 94

Момичета, сугурни ли сте, че ги няма в България?   Cry
    И ако е така, някакъв заместител?  Rolling Eyes  Наистина имам нужда, уж ми беше намалял косопада, но напоследък много стрес ми се събра и косата ми страда много от това...  Confused
   Ще съм ви благодарна за съвет.  Hug

Няма ги тук .
Пробвала ли си маската с тривитаминол , гледам доста момичета са доволни ?
И аз се боря на приливи и отливи с моя косопад , но явно понеже ми е много гъста косата е нормално да пада повече ... абе знам ли вече .
С какво ли не се мазах , какво ли не пих - току пак почне .  Tired
Имам сходна на твоята коса междудругото , само дето аз съм по на спирали .  Simple Smile

# 95

Nepukistka, пробвала съм веднъж /маската/ и не искам да повтарям... ooooh!

П.П. И аз съм на спирали, но постоянно си опъвам косата на мокро с гребен и балсам без отмиване, иначе почва да ми се къдри на 1см от корена.  Mr. Green

# 96
DA6TERIAMI  PIE PRIORIN OT 1 MESEC I IZKAM DA SPODELIA S VAS 4E IMA REZULTAT  

# 97

И аз съм чела мноооого отзиви, че има ефект и изобщо не се съмнявам в това, но няма откъде да си го взема...  Sad
        AAAAAA, предполагам, че не си в България...  Mr. Green

# 98
здравеи от бг сам хапчетата ми ги доставиха от германия дащериами е на 10 години давам и по 1 хапче на ден те са 120 капсули преди ниаколко месеца и се поиавиха 2 огромни петна на главата без коса започнаха да и падат веждите и миглите сега започнаха да се вазтановиават доволнаи сме от хапчетата само незнам когато ги изпие триабва ли пак да купим още

# 99
  • Варна
AAAAAA, а от какво се е получило това...какво казаха лекарите  Shocked

# 100
правиха и много иследваниа но всичките показаха че ниама никакав проблем здравословно пробвах с много неща да я мажа но ниамаше ефект единствено от тези хапчета има резултат но казват че  може да е от стрес

# 101
  • Варна
 Tired много неприятно...важното е че сте намерили начин да се справите с проблема  Peace

# 102
da nadivamse napalno da se opravi nadiavam se vie sa6to da se opravite ako vi interesuva ne6to pi6ete mi

# 103
Neznam dali oshte gledate taq tema, no vse pak mnogo vi blagodarq za poleznata informaciq koqto poluchih ot vas za tezi hapcheta   bouquet vchera si gi poruchak i gi chakam s neturpenie...   #Crazy Shte pisha pak za efekta vurhu moqta kosa! A vidqh che dosta mami pitaha moje li da se piqt ot bremeeni, momicheto koeto mi gi kupi ot tam znae perfektno nemski i mi kaza che e pozvoleno da se pii ot bremenni.. no chesno kazano az ne bih. E.... dano i az imam uspeh.  Hug

# 104

А ти откъде си ги поръча, от Интернет ли? Защото последно разбрах, че ги няма в България. Гледам, че си от Плевен...  Mr. Green
    И колко бр. на каква цена?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт