Отговори
# 120
Хеййй народеее  newsm53
Къде сте,къде се загубихте smile3506
Да не запивате още? Thinking
Гледам от много време никой нищо не е писал.
Та да дръпна малко темичката,а и бива да се обадите де. newsm53
Хайде дайте снимки да видим кой как е прекарал на нова година.
Нещо интересно през новата година,то е рано още де,но все пак.  jumpuu

Айде   love001
И да пишете ейййй smile3523

# 121
  • Някъде там на юг...
За много години маминки!

Как сте? Как прекарахте празниците?

Аз нямам с какво да се похваля  Sad Всички в къщи сме болни  Sad

# 122
Честита нова година момичета   ura

Желая ви здраве и много късмет  Hug

Аз бях на гости при мама и прекарахме чудесно Laughing

И едно въпросче към мамите празнували рожден ден в детската градина - освен торта, нат.сок, бонбони - какво друго носите newsm78

макар и късно на нас ни предстои празника в ДГ и съм притеснена  ooooh!

Mopsy, какво стана да не сте хванали някой гаден грип  ooooh!

# 123
Честита нова година Flutter
Бихте  ли ми препоръчали добър лекар-гинеколог  за проследяване на бременост . Grinning

# 124
  • Някъде там на юг...
Roshalche,

не е грип. Бронхит е. Вече сме по-добре  Rolling Eyes

Daila,

темата с гинеколозите сме я разнищвали многократно  Rolling Eyes Лично аз не бих се доверила на никой тук за проследяване на бременност  Naughty

# 125
Аз от Стоев съм доволна, внимателен е, той ми направи и секциото, наблюдаваше ме докато се възстановя. Струва ми се, че си разбира от работата   Peace
Да се похваля  Blush аз получих страхотен подарък още в началото на тази година - моя бонбон вече направи първите си крачки сам, сега по цял ден щъка насам-натам...спиране няма  Mr. Green Много съм щастлива...
Mopsy , бързо оздравяване!

# 126
Roshalche,

Daila,

темата с гинеколозите сме я разнищвали многократно  Rolling Eyes Лично аз не бих се доверила на никой тук за проследяване на бременност  Naughty

На същото мнение съм !
А точно Стоев ми направи големи и непростими поразии. Иначе като отношение нямам забележки.

# 127
  • под шипковия храст
Бихте  ли ми препоръчали добър лекар-гинеколог  за проследяване на бременост . Grinning
Недко Петров има добър апарат и работи с касата, аз съм доволна от него! не си давай парите за частно проследяване, момичетата вече са го казали...
ivanah е, сега започна купона при теб! моя е луд за връзване и колкото и  да си мислех, че ще мина без проходилка, не ми се мисли какво щях да правя без нея! Crazy
Roshalche ще ти ги приберем паричките, нямаш грижи  Joy от вторник слагам касичката при цветарките във Феерия!!! който иска, отива и пуска, отчет давам на всяко първо число от месеца  Flutter утре ще ходя за новогодишните памперси...
Mopsy оздравяхте ли?
ние от утре сме на градина.
а моя милост преоткри мартинито! черешките в този град се оказаха голям дефицит!!! Thinking

# 128
Недко Петров има добър апарат и работи с касата, аз съм доволна от него! не си давай парите за частно проследяване, момичетата вече са го казали...

А някакви координати и телефон можеш ли да ми дадеш Grinning

# 129
  • под шипковия храст
daila кабинетът му е във втора поликлиника, имам някакво разписание : пон/четв 13,30-18,30; вт/петък 9,00-13,30; през сряда - цял ден, телефона му ще ти пратя на лични

а, да...и

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!!! ivanah     baloni cheers smile3525 baloni

# 130
  • Някъде там на юг...
Честито на именниците днес!

Живи и здрави   bouquet

Ами пооздравяхме, но тази седмица мисля да си останем в къщи. Искам да се възстановим напълно и тогава на ясла  Tired

# 131
Мерси, момичета  bowuu Чудесни сте  Hug

# 132
  • France
Ще си позволя да коментирам д-р Стоев: имах спешна нужда от гинеколог и отидох при първия срещнат. Той не можа да отличи шева от секциото и ме попита дали това е от апендисит  #Crazy  Причината, поради която ми се наложи да отида, беше спукана киста на яичника, аз знаех, че е това, но исках да съм сигурна. Той ми постави др диагноза и поиска да ме оперират......  Повече не коментирам.

# 133
За много години маминки!

Как сте? Как прекарахте празниците?

Аз нямам с какво да се похваля  Sad Всички в къщи сме болни  Sad
Ей това щях да напиша и аз.

Аз от Стоев съм изключително доволна.И двете деца ми ги следи той и ме изражда той.

# 134
Здравейте!Досега не съм се включвала в този форум,но от сега нататък се надявам да се чуваме/виждаме/пишем по-често.Аз имам две деца момиче на 9год. и момченце на 4 месеца.Зимата се оказа по-тежка от очакванията ми,че затова имам малко и все телефонни контакти с външния свят.Надявам се да обменяме опит,радости и тревоги,които несъмнено ни съпътстват при отглеждането на децата ни.Още не съм много в час с тези тем Partyички и се надявам да ме изтърпите.ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПОСЛУЧАЙ НОВАТА ГОДИНА,МЛАДОСТТА НА ЕЛИТЕ,ДЪЛГОЛЕТИЕТО НА ОРЛИТЕ,ЗДРАВЕТО НА СКАЛИТЕ И НА ВСИЧКИ БАНКИ ПАРИТЕ! ::

Общи условия

Активация на акаунт