Отговори
# 240
Мерси  момичета  Hug
Страхотни сте, много ме зарадвахте Heart Eyes
Черпя!

# 241
Лорън,

един съвет от мен: избери някой известен салон (не е задължително студио 3), щото тези малките (тип квартални) даже не искам да ги коментирам  Shocked Където и да избереш обаче, задължително си направи и пробен грим  Peace
То това е ясно,ама кажете ми къде?
Бях чула за някоя в 21 век,че била добра.
Минах от там,ама не видях никъде такова чудо.
Вие чували ли сте?

# 242
Мика2006, моля те зачисти си личните съобщения, защото са препълнени и се отказва доставка на новите.

Радвам се, че се открихме. Въпрос на време е и да се запознаем.
Май няма да е днес... newsm78, с този лют вятър. То май снежна фурия се заформя.

Митбул, подкрепям те, безценна си. Наистина "позаспаличко" общество сме.
Подкрепям идеята за срещичка, но в слънчев ден, че и ние сме на естествено хранене.
И както казва тати яхвате "Мердцедес"-а /разбирай количката/ със Стоянчо и ...сме при вас.

bouquet за Роси, а мама навърши 65г. Да сте ни живи и здрави.

# 243
  • БГ
Привет и от мен, в този ветровит и снежен ден!!!    Hug   Как сте мамета и дечица? Брей, какво му стана на това време, явно зимата не ще да си ходи?! Марти от днес е на ясла след почти двуседмично отсъствие! Питам докторът сутринта, отшумяла ли е грипната вълна, а той ми отговаря ами тя още не е започналаShocked  Аз, обаче си имам едно наум и отиваме в яслата с приповдигнато настроение, там задавам същия въпрос на госпожата, а тя, много учудена ми отговаря, че други болни, освен Марти, не е имало в тяхната група!  Thinking  Еййй, така ми докривя, как така само дребен все боледува?!

Mopsy, привет и тук! Радвам се, че сте здравички и сте на линия, от днес ли тръгнахте или и миналата седмица бяхте на ясла?

Лорън, добре завърнала се! Сигурно си много заета покрай учене, подготовка за матури и кандидатстудентски изпити, а и организация за абитуриентската?! Къде ще празнувате? Съжалявам, че не мога да ти помогна с координати на гримьорка, но на мен просто не ми се е налагало да ползвам услугите на такава досега, дано скоро си намериш и да се похвалиш!

И аз съм за срещичка, наистина ще е по-добре да е в хубав слънчев ден, но кога ли ще е това?

Лек и спокоен ден на всички!

# 244
Здравейте дами!И аз да се присъединя към Хасковската темичка и да попитам някой има ли информация дали мога да намеря коминочистач в Хасково, много ми е спешно

# 245
Здравейте мами имам едно въпросче и ще съм ви благодарана за информацията.
Знаете ли коя лаборатория в Хасково може да ми направи биохимичен скрининг?
Знам че изследването се заплаща както и изследването за кръвна група, но никой не можа да ми каже къде мога да си направя бхс.

# 246
Здравейте мами имам едно въпросче и ще съм ви благодарана за информацията.
Знаете ли коя лаборатория в Хасково може да ми направи биохимичен скрининг?
Знам че изследването се заплаща както и изследването за кръвна група, но никой не можа да ми каже къде мога да си направя бхс.

Изследването за кръвна група е безплатно, т.е. се поема от здравната каса. Поне аз като бях бременна така беше, но внимавай в коя лаборатория ще отидеш. Аз уж имах установена кръвна група, но като влязох в болницата по спешност и се наложи да ми вливат плазма, се установи, че от лабораторията са ми сбъркали кръвната група  ooooh! Просто думи нямам!
БХС в Хасково не съм сигурна, че правят...но нека някой, който има по-пресен опит да каже....

# 247
  • Някъде там на юг...
Здравейте маминки!

Подкрепям идеята за срещичка, само да е малко по-топличко  Peace

Stefaniika,

на линия сме от миналата сряда. Грип в града уж още нямало  newsm78

Гига,

За БХС и аз не съм чувала  Rolling Eyes

Ivanah,

не си единственият случай с объркана кръвна група. На майка ми се случи същото  Shocked

Лек ден на всички!

# 248

Лорън, добре завърнала се! Сигурно си много заета покрай учене, подготовка за матури и кандидатстудентски изпити, а и организация за абитуриентската?! Къде ще празнувате? Съжалявам, че не мога да ти помогна с координати на гримьорка, но на мен просто не ми се е налагало да ползвам услугите на такава досега, дано скоро си намериш и да се похвалиш!
Лек и спокоен ден на всички!

Ами да,непрекъснато имам нещо на главата си.
Е не се пребивам да уча,защото съм на теорията,че,ако 5 год си седял със скръстени ръце за 5 месеца нищо не може да се направи.
А и това е изпит-нито ми е първи,нито ми е последен-формалност.
За бала обаче се подготвям лека полека.
В петък ще ходя до Асеновград(дано да е хубаво времето),косата ще е само един дифузер(не искам прическа),солариум,остана да измъдря грима,ама ми е дерт,че не мога да изнамеря нещо с акъла си в нашия град. Rolling Eyes
Ако чуете някъде-свиркайте. Mr. Green
Мерси за вниманието. Hug
Лек ден.  bouquet

# 249
Лорън аз преди няколко месеца правих сватба и на мен ми се налагаше грим и прическа, като разбира се не исках нищо традиционно! За прическата бях в атлантик при Калина и съм много доволна,защото се получи нещо нестандарто и интересно, а не букли и къдели както при всяка булка! За грим също в атлантик /извини ме комплекс "Хасково"/ в козметичното студио! Момичето не е там постоянно, но можеш да си запазиш час за пробен грим /беше 15 лв/ и да прецениш дали ти харесва!

За бхс мисля че само в София правят изследване! А иначе аз лично съм доволна от лаборатория "Европа" на гърба на ХЕИ, но за това ти си преценяваш!

# 250
  • гр.Хасково
Снеж, коминочистач и на мен ми трябва, но нямам идея къде да намеря, наскоро мъж ми и свекър ми почистиха комина, но сигурно ефектът ще е временен, свиркай ако намериш нещо.
Валя анд., можеш да ми пишеш вече на лични  Simple Smile

# 251
  • Някъде там на юг...
Маминки,

помагайте с инфо за туристическите агенции в Хаково. Аз освен за Дейзи травъл, Минитурс и Бохемия за други не се сещам  Rolling Eyes

# 252
Сърнела.

# 253
Лорън аз преди няколко месеца правих сватба и на мен ми се налагаше грим и прическа, като разбира се не исках нищо традиционно! За прическата бях в атлантик при Калина и съм много доволна,защото се получи нещо нестандарто и интересно, а не букли и къдели както при всяка булка! За грим също в атлантик /извини ме комплекс "Хасково"/ в козметичното студио! Момичето не е там постоянно, но можеш да си запазиш час за пробен грим /беше 15 лв/ и да прецениш дали ти харесва!

За бхс мисля че само в София правят изследване! А иначе аз лично съм доволна от лаборатория "Европа" на гърба на ХЕИ, но за това ти си преценяваш!
Много ти благодаря  bouquetВ петък отивам да се поинтересувам.
Калина я познавам-приятелка е на майка ми.
А може ли да те помоля да покажеш снимка на прическата си Embarassedхвана ме любопитството за нестандартност.А колко ти струваше тя?

Мога да дам координати. Peace

# 254
Здравейте, мами! Да се присъединя и аз към хасковската тема Simple Smile Е, аз съм бъдеща мама, чакаме бебче през септември.

Някой търсеше коминочистач. Има един обущар в блока, където е Пиреос банк на Раковска. Той също предлага и такива услуги. Надявам се да ви е от полза.

За туристическите агенции се сещам още за "Алма тур - БГ".

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт