ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 122
  • 906
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Къде на Плиска има ЕТЕРЕ?
За Плиска незнам ама в Скай Сити има ЕТЕРЕ! Peace

# 466
Тъй де, в Скай сити го знам и аз  Peace

# 467
В Скай сити има и "Батибалено", колко е намалението там?

# 468
В Скай сити има и "Батибалено", колко е намалението там?

20 или 30 на сто - не помня точно. Но аз не намерих нищо интересно там  Crossing Arms

# 469
В моя град е 40%, и дебна едно палто да стане 50-60%

# 470
  • around the world
В Бенетон намалението още ли е 30%?

Последно бях вчера, и в Бенетон и Сисли, все още беше 30 %.
И днес все още беше 30%. Ако някой забележи 50% да казва Hug . Не че са останали много интересни неща и размери, но все пак Rolling Eyes

# 471
До колкото разбрах към края на седмицата ще има намаление и в Мустанг.

# 472
  • around the world
Законно би било, ако пише "ЧАСТИЧНО намаление на ...... еди-колко си процента" важи от ..... до  ...... дата, и тези артикули да са наредени абсолютно отделно от другите. Също и много ясно трябва да е кое е стара цена и кое нова. И доказуемо, че артикулът се е продавал на задрасканата цена.

Точно така е, да. Ако цялата колекция в магазина е намалена на едиколко си процента, тези проценти е законно да се изпишат на витрината.
Конкретно за тях да кажа-всъщност всичко е описано-на един лист А4 с нормален шрифт сложен долу на витрината-модели, срокове, цени. Обаче съм сигурна, че портебителите ще ме подкрепят-едното е с човешки ръст , а описанието на контретните налалени неща на незабележителен лист-това според мен вече не е законно.
Спокойно. Доколкото дочух от прдавачките в един от магазините на Капаска,  много скоро започвало голямото им сезонно намаление 50% и тогава почти всичко щяло да бъде намалено. Явно хората се решили да минат само с едни рекламни пана за намаленията  ::
В Capasca от няколко дни вече всичко е -50%. Аз вече се сдобих с няколко блузки.  Embarassed Embarassed
Etam имат частично намаление до -50%. Но така и нищо не си избрах.

# 473
  • гр. София
В Дика днес пуснаха 50 %, има панталони и поли, палта имаше само два модела. Все още не са изкарали всичко, защото аз дебна един панталон, а от него имаше само един размер. Питах продавачките и казаха, че ще изкарват още. Беше голяма лудница в 12 на обяд, а в събота предполагам, че ще е страшно.

# 474
  • София
А къде е "Марикита"???
Съсъ сигурност съм го виждала, но нещо името не ми говори нищо newsm78

# 475
  • София
Вчера минах набързо през няколко магазина. В Дика беше голяма лудница и следобед, но си взех едно много хубава блузка. В Зара пък си намерих много сладко палто на супер цена- 45 лв  Shocked И панталон си харесах ама не ми стана  Close В Манго пак беше като кочина, блузата, която харесах беше мръсна и с петно  #Cussing out

# 476
  • София
Вчера минах набързо през няколко магазина. В Дика беше голяма лудница и следобед, но си взех едно много хубава блузка. В Зара пък си намерих много сладко палто на супер цена- 45 лв  Shocked И панталон си харесах ама не ми стана  Close В Манго пак беше като кочина, блузата, която харесах беше мръсна и с петно  #Cussing out
В коя Зара ходи?

# 477
  • София
МИсля, че Узунджовска се казваше улицата. И в тази на Солунска ходих ама нищо не ми хареса. Междудругото, когато бях в Дика тъкмо получаваха още неща.

# 478
Кажете откъде да си взема хубави ботуши на по нормална цена -150лв например. Ама хубави Simple Smile

# 479
Кажете откъде да си взема хубави ботуши на по нормална цена -150лв например. Ама хубави Simple Smile

Спортни,елегантни?

Общи условия

Активация на акаунт