ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 112
  • 906
  •   1
Отговори
# 480
А в Елизабет започна ли намалението?

# 481
Да, 50%!!!

# 482
Супер! viliko, благодаря за отговора!!! Simple Smile

# 483
  • sofia
В Бенетон още ли е 30%?

# 484
# 485
А дали в Esprit започна намалението?

# 486
  • София
В понеделник все още нямаше такова.Казаха,че в края на тази седмица или следващата,но не знаеха колко.

# 487
С нисък ток, но не спортни.По-скоро спортно елегантни
Кажете откъде да си взема хубави ботуши на по нормална цена -150лв например. Ама хубави Simple Smile

Спортни,елегантни?

# 488
  • София
В Kenvelo има 60%, днес си купих едни дънки от там и от Мango 50% един спортен панталон. Flutter Ходих сутринта, беше много спокойно и всички стоки бяха подредени. Peace

# 489
  • София
С нисък ток, но не спортни.По-скоро спортно елегантни
Кажете откъде да си взема хубави ботуши на по нормална цена -150лв например. Ама хубави Simple Smile

Спортни,елегантни?

Днес в Hush Puppies мернах, че имат 50%намаление, но не съм влизала, така че не мога да кажа конкретно за цени.

# 490
  • В Голямото село
В Kenvelo има 60%, днес си купих едни дънки от там и от Мango 50% един спортен панталон. Flutter Ходих сутринта, беше много спокойно и всички стоки бяха подредени. Peace
geleva, а на каква цена бяха дрешките, които си купи? Намаленията наистина са доста примамливи...

# 491
  • София
Панталона е 38 лв., а дънките 56 лв. Peace

# 492
  • around the world
Hot Spot- 30%.
Следобеда минах и през  Kenvelo беше ужасно разхвърляно и миришеше ужасно.
Колкото и да ми се искаше да разгледам не издържах и веднага си излязох.  ooooh!

# 493
  • софия
А къде е "Марикита"???
Съсъ сигурност съм го виждала, но нещо името не ми говори нищо newsm78
На кръстовището на Вапцаров и Черни връх (където е ресторант Кошарите). Има една висока офис сграда с бар или нещо такова на покрива, и на първия етаж е магазинът. Входът е на бул. Черни връх. Мисля, имат и на още едно място, но не знам къде. (тъпото е, че на страницата им няма адреси).

# 494
  • София
Вторият магазин на Марикита е на ул.Шишман.По-близо е до ул.Славянска.Сайтът не е май точно на собствениците на Марикита,но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт