ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 348
  • 906
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес бях в МОЛ-а.
намаления още няма почти никъде(нито MANGO,MEXX,CELIO,BENETTON,SISELY)

Утре - 08.12, отварят новият магазин SPRIDER STORES+kids на бул.България, до БИЛЛА, като от 08.12 до 10.12 ще има 25 % намаление .Смятам да се засиля натам да поогледам Peace
М/у другото до споменятият магазин видях,че подготвят отварянето и на някакъв голям детски маркет.Ще ги прослушам и ще докладвам Mr. Green

Някъде в блока на булеварда ли трябва да се намира този магазин, не съм обърнала никакво внимание  Rolling Eyes

# 91
  • в ябълковата градина
В Ринашименто на Графа има табели с "Намаление до 50%". Реално блузка от 39 беше намалена на 30.
Ще следя и аз  темата.

# 92
В Ринашименто на Графа има табели с "Намаление до 50%". Реално блузка от 39 беше намалена на 30.
Ще следя и аз  темата.

Всеки ден, на път за работа минавам покрай този магазин. Все се каня, но никога не съм влизала. Какъв тип са дрехите?

# 93
  • София
Ще следя и аз  темата.

Всеки ден, на път за работа минавам покрай този магазин. Все се каня, но никога не съм влизала. Какъв тип са дрехите?
Влизала съм няколко пъти. Като цяло лъскавки (в буквалния смисъл) и леко боклукчави ми се виждат.
Макар че миналата година си взех едно поло без ръкав, което се оказа съвсем качествено.
Така че може и да е въпрос на "уцелване". newsm78

# 94
  • София
В UB Jeans има намаление от 30 до 70%

# 95
  • Sofia
В UB Jeans има намаление от 30 до 70%
В Скай сити даже май имаше промоция Купи яке,вземи подарък дънки

# 96
  • Варна
В Теранова във Варна има разни пуловерчета по 20лв.

# 97
Здравейтена всички.
Днес посетих SPRIDER на България. Има доста интересни неща. А на входа няколко момичета дават талони за отстъпките. Но без талон на касата няма отстъпка. Но съм доволна - магазина е добре зареден и има за всеки по нещо. Точно до него са отворили и магазин JUMBO, страхотен е. Аз станах разногледа, а за дъщеря ми да не говорим. Огромен по размери. И цените на играчките са доста добри - в смисъл, че може да си ги позволи всеки. Освен всевъзможни играчки и дрънкулки за децата, на долното ниво на същия магазин има още един със същите размери. Там се продават всякакви неща за дома. Не мога да ги изброя. Адски много неща има. Отново доста приятно изненадват цените. Не искам да заблуждавам никой, има и скъпи стоки, но мисълта ми беше че може всеки да намери нещо за себе си и семейството си.
Ами .......... пожелавам ви ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

# 98
  • Sofia
JUMBO е въпросният маркет  наистина Peace

Днес надничах през затворените врати, нали ми е срещу вкъщи:) Ще проуча как е и ще докладвам.
Тук има тема за Джъмбо и там мамите са писали че днес е откриването и магазина работи,пък ти пишеш затворени врати newsm78.Сега вече незнам какво да правя мислех утре да ходя до там.

Извинявай, ако съм те объркала, аз надничах в 7.30 сутринта на 07.12, толкова рано няма как да е отоворено Grinning
Не можах да отида да видя как е, отсътвахме през уикенда, но тази вечер на прибиране видях голяма табела:"ОТВОРИХМЕ!"

# 99
Днес разглеждах сайта на ЦУМ и попаднах на страницата с информация за намаленията. Може на някой да му е от полза:
http://www.tzum.bg/bg/shops/177.html&brand=0

# 100
  • София
Коледно намаление има и в Аутлета за детски стоки на ул. Доспат. Блузките и ризките са някъде по  10 -12лв.
Къде се намира Доспат?

# 101
# 102
Доспат е предпоследната пряка вляво на "Прага" преди кръстовището на "Пенчо Славейков", т. е ако идваш от Петте кюшета по Прага отдясно е баня "Мадара", а отляво тази улица. Магазинчето е много мъничко. Тука страхотна реклама му правите! Има хубави неща, но избора не е много голям.

# 103
  • В най - голямото село
а за по - големи4ки деца (на 9 - 10 г) има ли?

# 104
Почти не

Общи условия

Активация на акаунт