ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 333
  • 906
  •   1
Отговори
# 135
А знаете ли кога почват в Манго намаленията?   bouquet

# 136
  • Кацнала на едно дърво.
Вчера попаднах на аутлет на "Батибалено". Намира се на "Хан Аспарух", след като пресечете "Витошка" (идвайки от "Св. Георги"). От лявата страна. Мъничко е магазинчето, цените са съвсем прилични.

# 137
  • Countryside
Вчера попаднах на аутлет на "Батибалено". Намира се на "Хан Аспарух", след като пресечете "Витошка" (идвайки от "Св. Георги"). От лявата страна. Мъничко е магазинчето, цените са съвсем прилични.
Ейй, вЕрно бе аз не съм ходила от лятото.  ooooh! Палта има ли? какви пари?

# 138
не смей да пипаш палтата, мои са

# 139
  • Countryside
не смей да пипаш палтата, мои са
Ако са като тези по магазините на батибалено в момента отстъпвам ти ги  Whistling
Мислех си за минали колекции нали е оутлет все пак, миналата година имаше по-готини палта Rolling Eyes

# 140
И като за видни БГ Мамма форумки  може и още % отстъпка да издействате   Grinning

Ние като се съберем толкова народ и отстъпка за количество ще ни направят  Mr. Green
Трябва само да се комбинираме по групи с различни размери, за да не възникнат конфликти в процеса на купуване  hahaha

# 141
  • София
За да не е запис  Laughing Laughing Laughing
мога да ви информирам за разпродажбите
на слънчеви очила  Wink

Има ли Кенсол на друго място освен Пиротска и Скай сити?!

п.с. Капаска се управлява от Хилда Савчева.
Клана Малееви имат сериозни инвестиции там  Wink

# 142
Ima strahotno koledni namaleniq po amerikanskite sitove, a i veche moje da si poruchash. Drehite sa strahotni,a i e 100% sigurno che sa originalni. vijte v tozi site www.buyusa-bg.com

# 143
  • софия
имат и естествена кожа, но са по мадамски модели. С много високи токове и остри. Не ми харесаха много, но аз си падам по по спортни

Така е - ботушите им от естествена кожа са на много високи токове, а аз също не нося такива.

това е срещу гара подуене, там се вижда болница вита и зад нея в уличката не оже да не го намерите. има предимно дрехи за новородени и деца до 1-2 годинки.

# 144
  • софия
съжалявам пак съм взела грешния цитат, ставаше въпрос за намалаениято на сладчета за бебешки дершки зад болница Вита, има 30% намаление.

# 145
  • софия
Има намаление в магазини GEOX, а някои неща за даже до 50% а има и дрешки за деца до 14 години които също за на много добри цени, но това го видях на ул.Съборна. има страхотни ватирани блузки и анцузи-около 80лв.

# 146
  • Countryside
Мдам, ни ща палто на батибалено вече, сдобих се с такова от Кенсол  Mr. Green - мнооого яко и към него ми подариха страхотен шареничък памучен шал  Flutter
Та в Кенсол намаление до 50%, моето палто конкретно обаче идва към 25%  Confused ама много ми хареса а и вече бяха поопоскали номерата  Shocked

# 147
  • София
Батибалено е марка на "Рила-стил", а "Рила- стил" много години суперуспешно се управляваше от създателката и една от собственичките на "Капаска" - най-желязната лейди в областта на производството на конфекция в България. Сигурна съм, че името и няма да ви говори нищо, /за разлика от световноНЕизвестните бълг. "дизайнерки"/, затова и не го споменавам    Peace Peace Peace
говори ни, говори ни и то много. аз лично мога само да й се възхищавам Peace

# 148
  • around the world
Ааа, в Батибалено има 30 % намаление, вчера влизах Peace
В Капаска още нямаше.
вече има намаление  Crazy
а палта има ли

В Батибалено има палта, но от модел обикновено има по един номер и никога не е твоя Sad
Едни младежи сутринта пренареждаха витрината на Капаска, явно по тоя повод Heart Eyes
леле какви сте...вече и по пререждането на витрините може да надушите наближаващото намаление. :: Laughing Laughing И аз смятам да наобикалям магазините тези дни и ще дам сигнал, ако разбера нещо.

# 149
  • София
За да не е запис  Laughing Laughing Laughing
мога да ви информирам за разпродажбите
на слънчеви очила  Wink

Има ли Кенсол на друго място освен Пиротска и Скай сити?!

п.с. Капаска се управлява от Хилда Савчева.
Клана Малееви имат сериозни инвестиции там  Wink

Туй за Малееви лично аз го го знам по-точно за Маги Малеева.
А за Кенсол има на Графа при Попа,пада се почти срещу трамвайната спирка посока тел.кула или съвсем малко по-нагоре посока Седмочисленици.

Общи условия

Активация на акаунт