ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 093
  • 906
  •   1
Отговори
# 495
Много ви завиждам за Hot Spot и Hush Puppies  Sad В Пловдив има  Hot Spot ,но няма нищо общо с вашите. Сложила са 5 чифта обувки и обикновено нямат номера та трябва да се чака да ти ги дотавят от някьде. Лятото бях в бургаския-ами всичко почити ми хареса Sad

# 496
  • Countryside
Като заговорихме за Hush Puppies в аутлета на графа дали има намаление? Бях харесала едни ботушки за 150лв, но понеже вече имам 3 чифта не ми се дават толкова пари  Blush А в редовния Hush Puppies на графа и в мола намалението само за ботуши и обувки ли е или и за чанти??

# 497
  • Sofia
Мацки,интересува ме намаление на мъжко къде има вече,че събота ми предстои шопинг тур с мъж ми Crazy

# 498
Разходете се по Витошка - от Съдебната Палата до Патриарха има поне 20 магазина - мъжки с намаления!!! Мъжа ми си взе дънки за 36! вместо за 59 и един костюм намален от 190 лв на 110 - но наистина си заслужава парите, много фин и приятен е.

# 499
  • София
Мацки,интересува ме намаление на мъжко къде има вече,че събота ми предстои шопинг тур с мъж ми Crazy
Браво,че се е навил!

А някой знае ли в Маркс&Спенсър кога започва намалението?

# 500
  • Sofia
За навиването той е по магазините повече от мен Mr. Green Дай му цял ден ден това да прави,но е много капризен и в случая аз повече се изнервям Confused

# 501

Etam имат частично намаление до -50%. Но така и нищо не си избрах.

А на какво точно има намаления - на по-финното бельо или на памучните неща?

# 502
  • around the world

Etam имат частично намаление до -50%. Но така и нищо не си избрах.

А на какво точно има намаления - на по-финното бельо или на памучните неща?
частично на  памучно и финно бельо, пижамки, халати и тн.

# 503
В Палмерс също има - до 30%!

# 504
Знаете ли дали в Андрюс все още има намаление?

# 505
  • Countryside
Знаете ли дали в Андрюс все още има намаление?
В скай сити има некво мижаво 20% или 30% ама нищо интересно  ooooh!
Ох и аз се интересувам - миналата година 3 ризи за 49лв беше мноооого добра оферта, дано и тази има  Praynig

# 506
Аз разбрах, че на Том Тейлър от другата седмица ще им е намалението - към 20-30 % или нещо такова.

# 507
  • Countryside
Аз разбрах, че на Том Тейлър от другата седмица ще им е намалението - към 20-30 % или нещо такова.
Пфууу, винаги са си били скръндзи, ще кажеш че са голямата работа  Crossing Arms

# 508
В Waikiki всичко е намалено, защото спират вноса в БГ на марката. Има хубави зимни якета между 60-90лв. Купих страхотно на големия младеж. Също си заслужават ватираните блузи и суичери. Има дънки, панталоти и ризи  за 30-40лв.
Минах отново през Бенетон - почти всичко, което ми харесваше е свършило. Съдейки по надписа на входа, намалението 30% ще продължи до края на месеца. Така че ако някой чака 50% да си прави сметка, защото дотогава надали ще остане нещо свястно.

# 509
Къде се намира  Waikiki ?

Общи условия

Активация на акаунт