ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 093
  • 906
  •   1
Отговори
# 510
Единия е срещу бившето кино Москва, на Ангел Кънчев и Алабин, а другия е на една от перпендикулярните преки на Витошка - като тръгнеш от Партиарха към Съдебната палата - май третата в дясно, то се вижда магазина им. Laughing
Но аз лично нищо не си харесах оттам - имаше избор за по-големшките...

# 511
А, да благодаря ти, сетих се за тоя с/у бившото кино Москва.
п.с. сега прочетох, че повече има за по-голямшките...Ние сме на 4ри-дали има нещо за него, като дебел суитшърт или яке?

# 512
  • София
Единия е срещу бившето кино Москва, на Ангел Кънчев и Алабин, а другия е на една от перпендикулярните преки на Витошка - като тръгнеш от Партиарха към Съдебната палата - май третата в дясно, то се вижда магазина им. Laughing

Ул.Парчевич - до Хъш Пъпис и срещу Саламандър.Аз също никога нищо не мога да харесам в тези магазини, особено на тези цени.

# 513
  • София
На Ангел Кънчев и Алабин Waikiki ли е или друг фирмен магазин?Защо мисля,че остана само този в пряката на Витошка  newsm78?

# 514
Днес ходих в НАЙ-НАЙ (детски обувки, бул. "Патриарх Евтимий" 25-на 30 метра от Френската гимназия) и казаха, че от 15-ти ще имат 40% намаление за зимните модели. Аз купувах бебешки домашни пантофки. Продавачките са много любезни и предложиха да ми ги заменят ако не й станат. Ще се възползвам от предложението.

# 515
Някой беше питал за ботуши. В Мола на Стамболийски в Clarks има 30% намаление. Аз се сдобих с едни много мечтани обувки  Mr. Green

# 516
В Мола на Стамболийски имаше намаление и в Бата, бях си "заплюла" едни обувки, но не мога да стигна до там. Дали още има намаление?

# 517
  • София
Къде има бата в мола на Стамболийски newsm78?

А в Маndarin още ли е 30%?

# 518
В Бата има намаление -30%  и на някои модели -50% , но в Ситито.В мола на Стамболийски не съм виждала Бата.

# 519
А, да благодаря ти, сетих се за тоя с/у бившото кино Москва.
п.с. сега прочетох, че повече има за по-голямшките...Ние сме на 4ри-дали има нещо за него, като дебел суитшърт или яке?
Има, но според мен цените и сега са прекалено високи...

# 520
Да, няма Бата в МОЛа на Стамболийски, а ние по-често там ходим и затова още съм без обувчици.

# 521
Някой беше питал за ботуши. В Мола на Стамболийски в Clarks има 30% намаление. Аз се сдобих с едни много мечтани обувки  Mr. Green

Ще ги покажеш ли? Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 12:22 от kremena

# 522

Ще го покажеш ли? Praynig Praynig Praynig
Аз питах за обувки и се присъединявам към молбата да ги покажеш

# 523
  • София
Обичам ги тия от Хъш Пъпис - добре, че ми е останал номера  Wink
Пише до 50% - но ботушите са с около 30%.
Писали сте много и ме извинете, ако повтарям някого  Hug

Приятно изненадана останах от новия аутлет в Младост.
По-конкретно магазина на Guy Laroche, ако не се лъжа  newsm78
Хлъцнах по един костюм от 700 на 250 - имаше МОЯТ достолепен номер  Wink
Ама се назландисвам за 250 лева, въпреки, че си струва  Rolling Eyes
През останалите минах на вентилатор, но ми се сториха
многообещаващи ........
Някой има ли по- конкретни наблюдения?!

Хубав уикенд на всички   bouquet

# 524
Не мога да намеря конкретна картинка  Sad
http://www.the-art-company.com/en/principal.html  отивате на catalogue и виждате колекцията. Моите са от женските, номер 681 в кафяво  Mr. Green Вчера имаше номера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт