Зимно математическо състезание - знаете ли кога?

• 46 768
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Някакви резултати да знаете от Коледното състезание?

# 121
Ние научихме само резултата - 41 точки. Чакаме класирането.

# 122
Според официалната информация резултатите за София ще бъдат публикувани утре (събота) на сайта им, въпреки че предварително бяха обявили, че това ще стане на 14.12.

# 123
  • софия
Ето ги резултатите за София  http://iztok-smb.hit.bg/rez.html

# 124
  • дядовата ръкавичка
Толкова приятно ми стана, че не мога да не си похваля гарждето bowuu, на мама първокласника е на първо място  Hug.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 11:07 от Айяла

# 125
Айяла, браво  Hug

# 126
Може ли накой да ми даде линк за резултатите от коледното математическо състезание за 7 клас град Дупница

# 127
Браво, Айяла, отличен старт за младежа!   bouquet

Да си похваля и аз моето гардже - първо място на Софийския математически турнир и първо място на Коледното състезание.  bowuu Резултатите така и не ги намерих в нета, но днес беше награждаването на първенците от Софийския, а онзи ден донесе грамотата от Коледния. (Малко ме хвана яд на математичката им - привикала го в коридора и с думите "Ето, вземи", му напъхала в ръцете грамотата и наградата. Е, можеше да го направи пред класа, малко да го похвали, все пак!)

# 128
  • дядовата ръкавичка
Да си похваля и аз моето гардже - първо място на Софийския математически турнир и първо място на Коледното състезание.  bowuu

Кабо Алма,  страхотен е сина ти! Браво! Всъщност, много съм впечатлена и от четирите ти деца  Laughing.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 16:17 от Айяла

# 129
Е, страхотна тема сте заформили!
Големият ми син ходи в СМГ на курсове, доволна съм, в трети клас е.
Ще следя темата, много е интересна и полезна с информацията, която давате и обсъждате.
Честито на Айяла и Кабо Алма, щастливи майки!
Да са ви живи и здрави малките математици.

# 130
  • София
И аз благодаря за темата, Дани е запален по математика, но май училището му е пасивно в участията, така, че трябва да се поразмърда мама и да размърда и училището.  Simple Smile
Айяла и Кабо Алма, честито, да са ви здрави и все така умни дечицата!

Дали някъде може да се намери инфо за задачите, давани на Кенгуру?

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 11:23 от veleva

# 131
Най - после са публикували класирането на Математически турнир "Иван Салабашев" 

http://www.math.bas.bg/salabashev/klasirane.htm -

# 132
  • София и там където не се пуши
MeryLu благодаря.

# 133
И аз благодаря!  bouquet
Този път няма с какво особено да се похвалим - 8-мо място.  Rolling Eyes

Дали някъде може да се намери инфо за задачите, давани на Кенгуру?

Пробвай тук
http://www.kangurusa.com/new/pastproblems.htm
http://www.math.bas.bg/talents/bg/math/pres_kagaroo_bul.pdf

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 19:37 от Кабо Алма

# 134
  • София и там където не се пуши
И аз благодаря!  bouquet
Този път няма с какво особено да се похвалим - 8-мо място.  Rolling Eyes

Е има спадове човек, а ние какво да кажем фатално 13-то. Но тази година е тежка с тази стачка. Не сме имали занимания по математика по време на стачката, само накрая няколко часа - при вас поне не спряха школите. След стачката месец-месец и половина и учителката им беше болна имаха заместничка, но нищо. Та като липсваща подготовка всичките дечица са се справили идеално. Казаха, че няма да ги тормозат тази година много да искат резултати, ама да видим.

А на състезанието Салабашев, пак същата майка от миналата година в момента в който вътре закачили отговорите, влязла да ги прочете. Та се получил скандал и официално оплакване, но нищо. Нали вашето беше следобяд, а нашето сутринта. Но мисля, че не е честно това, което става, а казват, че имало и други хора, които искали да погледнат задачите, ама нали други родители от СМГ не познаваме. Ама организаторите вече виня. По изискване е да почнат навсякъде по едно и също време с разлика от началния час най-много половин час. Защо разрешават това - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт