Зимно математическо състезание - знаете ли кога?

• 46 833
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Amelia благодаря! Hug
Резултата го видях не като проценти,а като точки-21.Синът ми каза,че това бил максимума.
Името му го имаше в два списъка и явно единия е бил на тези,които отиват на следващ кръг.
Питам понеже в училище винаги им  съобщават последната седмица преди състезанието.
А защо са две датите?

# 226
знаете ли да  ли има сайт с класиране за варна

# 227
Ме4тателка, Браво на детето Peace и за 5ти клас макс. е 21  Peace
а датите са две, защото графика е правен в началото на уч.година и най-вероятно са предвидили за тази седмица, а допълнително ще уточнят 19 или 20.

alisiq petrova , за кое състезание?

# 228
Децата ви подготвят ли се предварително за тези с-я newsm78Решават ли зада4и от сборници или госпожите да ги насо4ват ThinkingКака е при вас?Моя син на Кенгуруто отиде без подготовка и оказа влияние Tired Confused

# 229
  • София
Виктория не се подготвя. Понякога едва в петък вечер разбирам за състезанието - пита ме дали ще я закарам или да си прави сметка да излезе по-рано, че да стигне с градския транспорт. Дори не държа да знам резултатите от състезанията. По-важно е да добие рутина в това да се концентрира в състезателна обстановка.

# 230
 ThinkingАми знам ли,моя е мн.разсеян и мн.бърза,също така пише направо отговорите Rolling EyesФакт е ,4е Кенгуруто му беше най-слабото представяне Crossing Arms

# 231
  • София
Дори не знам как се е представила на Кенгуруто. Има ли вече изнесени резултати?

# 232
Не знам за резултати,но той си донесе още веднага 1 лист със зада4ите newsm78 ,нещо като 4ернова,при вас имаше ли такива?

# 233
  • София
Не знам. Виктория след състезанието беше на репетиция на театралния клуб, а аз водих Габа на две тренировки, после на детски рожден ден и се прибрахме късно. На другата сутрин състезанието вече беше "история". Ще я питам дали са им казали резултати.

# 234
Shoni , ами да ти кажа аз моя в къщи не съм го видяла да отвори и да реши нещо по-различно от домашната  Rolling Eyes което аз лично не разбирам
Иначе аз купувам сборници....ходя си ги подбирам  Thinking

а за Кенгуруто трябва да има вече резултати
днес в "нашето" училище са ги награждавали даже

само не било още ясно кой минава за Национален кръг

# 235
Shoni , ами да ти кажа аз моя в къщи не съм го видяла да отвори и да реши нещо по-различно от домашната  Rolling Eyes което аз лично не разбирам
Иначе аз купувам сборници....ходя си ги подбирам  Thinking

а за Кенгуруто трябва да има вече резултати
днес в "нашето" училище са ги награждавали даже
само не било още ясно кой минава за Национален кръг

newsm78а в нашето,наградата била поощрение Crazy Close

# 236
Резултатите от Кенгуруто поне във Варна вчера бяха качени на сайта на МГ. За съжаление на моят син, който мислехме че се е преставил много добре се оказа, че с 95 точки е много назад в класирането. Просто явно тази година децата са с много голяма подготовка, говоря за 4 клас.

# 237
Мойто кенгурче сподели, че е доскачало до второ място. Би трябвало да минава на следващ кръг.

# 238
Давайте информация за Великденското, моля!
В кои градове ще се организира? Има ли вече някъде публикации, тъй като аз не открих изчерпателно посочване на местата на провеждане.
От нашето Кенгуру ще раздават наградите май следващата седмица по училища, тогава ще си я вземем и нашата грамотичка.

# 239
  • София и там където не се пуши
Джуди от кой град беше ти - ако си от София мисля, ама само мисля  Joy Joy Joy, че се провежда пак в 119 и 125 както Коледното, та подсещам да погледнете в сайтовете на училищата - нас вчера ни събраха на родителска среща и ни казаха, че само малките евентуално ще ги водят.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 09:49 от dorothy

Общи условия

Активация на акаунт