Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 941
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета Hug

Влизам за малко, защото от сутринта съм затрупана с работа.

Таталинка да ти е живо и здраво името  bouquet
Пепи  bouquet честит рожден ден, да си жива и здрава
Ани от Бс - честита ви годишнина, още много години да се обичате и уважавате  bouquet
/съжалявам че на патерица момичета/

Hug Чушчице Hug моля се за вас Praynig
Очакваме от Таталинка хубави новини за Чушка-мам.

# 31
  • Варна
Влизам на бързо да честитя рожденния ден на Пепи, именния ден на Таталинка и годишнината на Ани.
Мили момичета, пожелавам ви всичко най-хубаво, здраве, любов и сбъднати мечти!  bouquet

Моля се за всичко да е наред с Чушчицата  Praynig Кураж мила, с теб сме!

Аз от сутринта съм в къщи с Криско и с племенницата ми и вече си говоря сама. Големи са сладури, но обърнаха целия апартамент наопаки. А след малко ще е купона с обяда- Крис хапва всичко, тя пък е капризна... До после, че се скараха за играчка....

# 32
Здравейте на всички!
И аз малко късно,но да честитя на всички,които са имали повод за празнуване,Таталинка,Пепи   bouquet да сте живи и здрави и винаги да грее усмивка на лицата ви Hug  bouquet
Ани, и на вас Честитиа ви годишнина,  bouquet,да се обичате и уважвате с мъжо още мнооооооого години Heart Eyes
Анитке, при теб много весело мила,да взема да ти докарам и Тея,че поне да падне истиска бомба у вас,то където са две там са и три Joy
Ние сме малко болни с хрема и кашлица в резултат на 16-я зъб на Тея,та сега сме на хомеопатични илачи дано се разминем с тях Praynig и вече искам да излизат и последните 4 зъба,че вече аз ще се озъбя Mr. Green Отделно баткото в училище ги накъсват от тестове-входящи и всякакви там други,та по цял ден учим и вече искам да хвана оня влак,някой знае ли разписанието му newsm78
Сега да спретна една бърза анкета:Хайде споделете какви подаръци мислите да купувате на дечковците за Коледа,че аз съм в чуденка,а време много няма,хич не обичам да се блъскам по магазините последните дни,когато хората са откачили и всеки бърза.Ще се радвам 
да обменим идеи  Hug,

Praynig Praynig Praynig за добри новини от Чуш
И разбрах ,че са събрани парите за операцията на Марти,дано заминат по-бързо и този кошмар свърши Praynig Praynig Praynig

# 33
Радвам се, че паричките са събрани Peace
Чушленце - дано Бог е с вас, с малката ви душица и скоро се похвалиш с добри новини Praynig Praynig Praynig

Коте, за подарък и аз се чудя все още какво да е newsm78 Понеже все иска на РС-то да седи, бях решила един лаптоп - от тия детските, които са с мишка, но все още се двоумя, че то филм не може да се пусне там, а и екрана е много малък...и аз съм в чуденка Thinking

z_eneva - съжалявам, че не можах да звънна, но скоро ако ходим пак - няма да пропусна Hug

Аз пък да се оплача от приспиването на ШоШко - лягаме двамата и се започва едно обикаляне из стаята...по един час ooooh!...вече изморен, след толкова много време идва, пъхва ръчичка в пазвата и заспива ooooh!
Не можах  не можах да го науча като ВиКО да си заспива сам... Tired ...ето на обяд легна, обикаля, обикаля и накрая след 20м. го хванах за крачето - писка, писка - заспа и след час (даже няма и толкова се събуди и сега иска само в мен)..

...луда работа Crazy Crazy Crazy

# 34
Пепи, Честит юбилей на патерици! Пожелавам ти много радости, здраве и любов!   bouquet

Днес се възползвах от последните есенни лъчи, че дават чувствително захлаждане. След като заведохме батко на училище и Елена не пропусна да се размърда и да ме накара да отидем на любимата и площадка. Ровихме на воля в пясъка - това е любимото и занимание. Crazy По принцип заспива на връщане от училище, но днес не успя да мине номера. Непрекъснато ме изненадва с нови думи. Днес навън видя счупен орех и ми вика много изразително "орех", също и на глухарчето "луфарче". Тя никога не е виждала орех на живо, колкото и смешно да звучи. Направо щях да припадна и звъннах на мъжа ми. После каза на един мъж чичо, а ние имаме  в града малко познати и скоро тази дума не е влизала в употреба. И така му досадих на мъжа ми 3 пъти докато бяхме навън да му съобщавам изцепките на Ели. Иначе на училището не знам защо не иска да проумее, че не е банка, колкото и да и повтарям. Laughing  Луда работа!:crazy:

Котето беше питала за водата - аз използвам от кана Брита и отдавна не преварявам. Иначе по цял ден пие сок от ябълка. Това е любимото и питие.
Ние ще се местим на 15-ти декември в другото жилище и не знам какво коледно настроение ще имам на Коледа, но подаръците ги купихме вече още миналата седмица. На Елена взехме - кукла бебе, която може да издава 12 звука и е в дрехи и с биберон. Елена отдавна имаше привличане към куклите бебета и реших това да и е основният подарък. Взехме и други дреболии за нея , на които не можах да устоя, не че са кой знае какво - мини риболовен комплект, чанта с детски сервиз, магьосническа светеща и пееща пръчка.

Чушчице, дано да се оправят нещата при нероденото ти бебче!!! Praynig Прегръщам те силно!

Повече нямам време. Извинявам се, че не мога да обърна внимание на всички теми!

# 35
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile

Денят е малко потискащ, тъмен и мокър... Надявам се всички да сте здрави.
Благодаря още веднъж за хубавите пожелания  Hug

Чушчица още е в болница, днес са я гледали двама специалисти. Остава на системи, добавили са и антибиотик. Засега водите били достатъчно. Бебето е момиченце и било добре. Душица малка, дано има шанс  Praynig Всичко е Божа работа, мехура трябва да се затвори от самосебе си. Моля се за това!

Коте, за подаръците - още сме в процес на мислене. Искам да й вземем нещо, което наистина ще й задържа вниманието за повече от пет минути. Ама сложна работа. Девойката предпочита нашите "играчки", вместо своите   ooooh!  Искам да й вземем сервиз от детските, че като бяхме на гости на едно момиченце доста се заигра с него, но да видим какъв ще е ефекта, когато е неин. Мисля си и за някакъв детски музикален инструмент - китара или барабан. С интерес ще следя идеите и на другите мацки Simple Smile

Дидко, при вас заспиването е наистина приключение. Дано скоро намериш рецепта!  Hug

Ананасче, много приказлива твоята мома, браво Simple Smile Ени хич я няма по приказките. А коледното настроение зависи от вас, тъй че не унивай, а заредете и новия дом с хубави емоции  Peace

Ето линк към темата за организиране на коледното парти: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244005.msg5686312#msg5686312  Всички са поканени!!! Колкото повече, толкова повече  Party

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 00:01 от Tatalina

# 36
Здравейте момичета Simple Smile

Ние вчера се върнахме и чак сега успявам да ви прочета Simple Smile Бяхме на почивка на Сапарева баня и си изкарахме много готино, но за съжаление няма снимки, тъй като апарата е много скъп и тати не дава да го разнасям Sad На почивката бяхме 4 поколения (баба ми, майка ми, аз и Иванна). Беше много весело и всички много се радваха на Иванна, много подаръци и внимание и сега се приспособяваме към старата обстановка и старите навици Simple Smile

Много ви благодаря за милите думи за Иванна от "страшната снимка"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Като гледам и ние сме от чистотниците, бършем, метем, мием чинии и всичко останало, а снимките на дечицата са страхотни. Много миличко ми стана докато ги гледах...
Иве, много силни прегръдки то нас с Иванна  Praynig А двете ти дечица са невероятни.
Вили, мила, много сте ми готини с Илиянката и много ми липсвате  Hug Hug Hug
Елисирче, много се радвам, че се появи, а юнака е супер, да ти е жив и здрав.
Таталинка, и аз подкрепям идеята за коледно парти Simple SmileSimple SmileSimple Smile  За идея мога да дам да има Дядо Коледа, джудже или Снежанка нещо свързано с празника, даже ако сте съгласни може всеки да си купи подарък за детенцето и да им бъде даден в клубчето. За клубче мисля, че е най- подходящо онова дето празнувахме на Ени рождения ден ( най- ми допадна като обстановка и хора), балони, елха, игри и забавления за децата.
Чушчице, много силно те прегръщам и ти пожелава от сърце всичко да мине и скоро да ни пишеш във форума  Hug Hug Hug

Пожелава ви лека и спокойна вечер   bouquet

# 37
  • Варна
Здравейте и от нас с Дари!
Използвам момента, в който тя спи,за да попиша спокойно.

Да честитя на патерица на Таталина, Пепи, Ани - много здраве и щастие милички!

Вили1, дано скоро отмине това, което преживяваш и повече да не се връща. Hug

Дано Чушчицата се включи скоро с хубави новини за нея и мъничкото момиченце в нея!

Таталина, масажа ми носи страхотно отпускане и ме зарежда със страшно много енергия. Важно е да се отпуснеш, да прогониш всички (абсолютно всички) мисли от главата си и да се наслаждаваш. Аз съм ходила на класически и точков масаж. Определено ефекта е поразителен. А за СПА процедурите: все още не съм пробвала, но смятам да пробвам, тъй като в хотела, в който работих са открили спа център и вероятно ще отида там. Поне обстановката ми е позната. А и съм в процес на уговаряне на мъжа ми да направя поне един скок от Аспаруховия мост. Голяма тръпка ми е!!!

Анелиз, ми да доведа и Дари при вашата весела компания...ми където са 3 (Крис, племенницата ти и Тея) там са и 4  Laughing Hug Пък после с Котето ще помагаме при чистенето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А в този ред на мисли време за мислене не остана. Коте, ходи ли в "Портокал" да видиш обстановката? Става ли за Коледна срещичка? Heart Eyes

Ох, Дидка, и аз търся формулата на заспиването сама. На обяд слагам Дари в кошарата, но тя иска да съм до нея и да си играем с играчките и така до безкрай. Накрая й казвам, че баба Меца идва да й вземе играчките и набързо ги гушка и заспива. А така ми се иска да я оставя, да изляза от стаята и да се върна да я завия вече заспала  Embarassed Но май не винаги става така както искаме.

Момичета, споделете как приспивате дечковците на обяд!!!   bouquet
Ананасче, целувки на малката бърборана Елена   love001 И дано в новия дом си създадете много Коледно настроение  Heart Eyes Hug  bouquet

А за подаръци на Дари все още обмисляме с мъжа ми. Имаме си нахвърляни няколко неща и може би това ще остане. По-късно ще пиша пак за списъка с подаръците, защото вече се събудихме и отивам да направим едно дългоооо гуш с Дари.

И така до скоро!!!

# 38
  • Варна
Коте, Саси, давайте насам малките сладуранки. Бели ще има, но пък и веселбата ще е голяма  Grinning За събирането в клуб "Портокал" май съм пропуснала, ако става съм ЗА.

Ананасче, браво на Ели! Толкова много неща знае, от сърце й се възхищавам. Дано ви мине леко преместването и да си имате чудесна Коледа в новия дом.

Дидко, и ние бяхме така с приспиването, но малко по малко успях да го свикна поне вечер да си заспива в кошарата. Случи се така, че няколко вечери го приспивахме по-късно от обичайното и много му се спеше. Слагам го в кошарата, надвесвам се (направо съм наполовина вътре), галя го по главата и тихичко пея. С обедното още се гушкаме на спалнята и за сега само правя опити- слагам го в кошарата, ако се заинати го вземам. Ще му дойде времето все някога и на Миши, сигурна съм  Peace

Табби, радвам се за хубавата ви почивка, и най-вече че ти сигурно добре си си починала с помагачките наоколо.

Дано всичко се оправи с Чушчицата и малкото и момиченце  Praynig

За глезотийките гледам си говорите- не съм опитвала СПА процедури, може и аз да си направя подарък. Иначе гледам по веднъж седмично да отделям време за себе си- фризьор, козметик или маникюр. Моя мъж още от както бяхме гаджета съм го свикнала да си ходя по такива места от време на време, няма сега да разваляме дисциплината. Днес с една приятелка си записахме часове за петък в един салон наблизо, осигурихме бабите, сега остава и мъжете да обработим за парички  Mr. Green Дано само не вали, че и на няколко магазина сме се заканили...

# 39
Добро утро на всички!  bouquet
Ето по едно кафенце от мен  food010 kaffeetrmker_2 Coffee,закуска не предлагам,че съм на диета, Blushхаресала съм си една секси рокля за Нова година и трябва да сваля 2-3кг за да изглеждам добре в нея Peace
Анитка, другия път ще заповядам на гостито Wink,а за Портокала,трябва да намеря време да отида тези дни да видя дали има терен за игра на децата,иначе обстановката била хубава,ако НЕ може да съберем в Гранд хотела Peace И сватя  Hug за времето ,което крадваш за себе си,добре си научила мъжа си,аз мога само да ти завиждам ,защото при мен тепърва се установява подобен ред и е малко трудно,но няма да се давам Wink
Аз пак имам питанка-Още ли перете дрешките на бебоците с бебешки прах newsm78 Аз да,но вече мисля да минавам на нашия/т.е Тайд/но се чудя дали е удачно и да не и направя накоя алергия,и дали да ползвам омекотител newsm78 С баткото доста късно го включих ,та се чудя newsm78
Таби, Hug жалко че няма снимки да видим,но съм сигурна,че сте изкарали чудна почивка и сте били 3 жени Wink/ако съм разбрала правилно/женски купон Joy
Саси,Дидка, моята мома заспива почти винаги сама Peace,така е от бебе.Понякога ,вечер иска да се поглези и се налага да постоя малко до кошарата,но после си заспива сама,никога не съм я приспивала на спалнята или някъде другаде,за мен това е закон Naughty,опарих се с баткото с преспиване на ръце,затова с Тея не повторих грешката Peace
Ананасче, Hug за Ели многознайницата
А сега по повод преспиването да ви разкажа смешка,вчера слагам Тея да спи вечерта,тя си изпи млякото и вместо да заспи я чувам по бебефона-Мамиииии,Мамииииии,отивам аз и и викам-Бързо да лягаш да спиш,а тя ми вика -НЯМА, #Crazy #Crazy,аз пак -бързо да наниш,тя-НЯМА, И ТАКА НЯКОЛКО ПЪТИ ДОКАТО ЗАСПИ.А днес и казвам да каже НЯМА И ТЯ ВИКА-МАЙКА Shocked е,ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАКВО МИ КАЗВАШЕ СНОЩИ.
сЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ  bouquet
 Praynig Praynig PraynigЗА чУШ и малкото и момиченце!

# 40
Моля се за Чуш и нейната бебка. Имам голяма надежда и вяра, че ще се възстанови отново  Praynig Hug

съжалявам, че честитя със закъснение по ред

Таталина-Катерина, честит имен ден! Носи със здраве хубавото си име! Нека то ти носи много късмет!

Пепи, честит празник, честит юбилей! Бъди здрава! Нека новата "тройка" в живота ти, ти носи само положителни промени!

Ани, честита годишнина! Обичайте се много, преоткривайте се и бъдете здрави!

виртуално роза за всички ви

следобяда продължавам, сега вече съм "на разположение"  Simple Smile

# 41
...благодаря за споделеното за приспиването   bouquet
Аз в кошара и да го сложа - не става, защото преди повече от месец накарах МирО да удреже две летви, защото един път едва не падна с главата напред и реших така да направим Peace и той влиза и излиза, когато си поиска в кошарката...
Много ми е тъпо с това приспиване, но хайде...когато сме двамцата става - 1 час - добре Peace но сега и ВикО като е тук и положението е стаховито Joy "говорят" си от едната в другата стая Crazy и така...

Иска ми се вече да сме готови с нашия етаж и да приложа режим, но....кой знай колко време има още ooooh!

Котенце
, много отдавна не пера дрешките на МиХО с детски прах Wink

...моето Шоши много говори - вече на всичко знае имената, но когато трябва да повтаря - само първите срички повтаря Mr. Green

ЦелуФки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 42
Дидке,то аз май съм сбъркана дето още пера с бебшки прах,ще взема да приключа вече с бебешкия период Thinking
А за приспиването, стискам палци скоро да се похвалиш,че малкия разбойник заспива самичък,но те разбирам напълно като казваш че е мисия невъзможна да заспи когато са двамата с брат си,при нас е същото ,ако батко и влезе при нея  в стаята ,такава игра пада,че забрави някой от двамата да заспи,затова съм забранила на Крис да влиза докато Тея не заспи Naughty
Ето една снимка ,да видите къде обичаме да си подремваме Joy
http://images20.snimka.bg/004592387.jpg

# 43

Ето една снимка ,да видите къде обичаме да си подремваме Joy
http://images20.snimka.bg/004592387.jpg

....скица Hug
Ама за приспиването - ако го няма баткото - заспива за 1 час ooooh! а ако е с нас - 2 часа Tired
Снощи до 23.30 ей не заспаха....татко им хъркаше, а те..ниц Wink

# 44
Варненски мами,токущо разбрах от приятелката ми ,че клуб Портокал има място за игра на децата и аниматори. Дори те вече са се организирали да празнуват там на 11.12,но техните бебета са на по3м.Та очаквам да се включите и да заявите желание за присъствие,за да може да се запази дата и да уточним каква ще е организацията.Аз ако мога ще мина тези дни да видя за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт