Нетърпеливи сме да чуем вече, сърчицето на ЮЛСКОТО човече!

• 11 479
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Дуци и аз все това си повтарям, че има Господ и той си знае работата. Много съжалявам, неисках да разстройвам никого  Hug Аз нали съм си оптимист човек, знам че някои ден ще си имам детенце. Щом веднъж е станало, пак ще стане, въпреки ПКЯ, обърнатата ми матка и не много добра спермограма. Всъщност, когато правихме спермограмата милото беше болен, но точно тогава съм забременяла.

# 166
Яничка, на лекар сигурно си ходила, щом пиеш утрогестан. Ако се промени нещо - обади се на лекаря или най-добре в спешното на която и да е АГ боница. Стискам палци и те прегръщам силно, дано се оправи всичко...

# 167
Яничка,
 Hug Hug Hug и все пак се надявам че всичко е наред, стискам палци, главно почивай тези дни!

За начините на раждане, ще кажа че съм превърженик на всичко естествено, раждане, хранене, обличане и тн и тн

# 168
  • София
yani4ka_83, много ме натъжи това... Дано се размине, дано... Преживяла съм го и знам, че е ужасно.  Hug

# 169
здравейте, нещо ми е трудно да се ориантирам как да пускам съобщения, за пръв път влизам във форума. това ми е второто съобщение, с първото не разбрах какво стана newsm78
май съм малко тъпичка, но както и да е, ще се помъча пак.
и аз май ще съм юлска мама, но не знаем още коя седмица е. първия път за малко да го обявят за куха бременност, но слава богу има бебче. само че трябва да лежа и да гълтам хапове и това е много притеснително. на някой случило ли се е нещо подобно?

# 170
Яничка искрено се моля за теб Praynig

Честито и добре дошли на новите мами. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност.

Искам само да ви се оплача, че мен ме е налегнал ужасен мързел и нищо не ми се прави. Направо не знам как ще се дотътря утре на работа. Относно раждането не съм се замисляла много в детайли, защото ми се вижда малко раничко. Все пак си мисля, че ако всичко е наред с мен и бебо бих избрала естествено раждане...ох не знам newsm78 може и други мисли да имам до тогава Simple Smile

Хубава вечер на всички

# 171
  • София
Яничка дано нещата се оправят, но ако този път не е станало както трябва не се отчайвай. Имам няколко познати, които след аборти почти веднага забременяха, ставало по-лесно, и вече имат по едно и две дечица.

Колкото до начина на раждане мисля че естественият е най-добър, но ме е страх да не се случи нещо докато излиза бебето. Първият път моя син беше увит три пъти около врата с пъпната връв и добре, че на време ме резнаха иначе направо щеше да се задуши. Иначе аз съм от най-страхливите, така че щом аз го изтърпях всеки може да се справи не е толкова страшно. Peace

Ако слагате щъркелчета сложете ми розовичко защото мисля, че ще е момиче. Първият път си познах, въпреки че всички лекари казаха, че ще е момиче то излезе момченце. Надявам се този път да не съм познала и да е пак момче, но май не вървят на там нещата. Thinking

# 172
yani4ka_83, надявам се всичко да е наред и стискам палци, всички ние сме с теб!

Привет на новите Мами и от мен!

# 173
Яничка,  Hug Надявам се всичко да е наред Praynig Няма ли къде да отидеш някъде веднага на преглед, за да не чакаш утре Sad

# 174
Здравейте отново.

Искам да ви питам нещо. Преди малко си взех душ и забелязах, че кожата на гърдите ми се бели, даже самите зърна са малко като нацепени. Някой от вас дали има такива признаци. Дали се дължи на бременноста или е някакъв проблем... newsm78.

# 175
emzi може би просто се е изсушила от сапуна или душ гела с който се къпеш.Намажи се с лосион за тяло и сигурно ще се оправи. Иначе аз нямам подобен проблем, но вече се мажа с маслото против стрии на Икаров, нищо че смърди ужасно.Но ще си купя и още лосиони.

# 176
Яничка дано всичко да се размине Praynig
А колкото  до раждането  - всеки сам си решава как да роди /ако има избор естествено/ и си носи последствията след това.

# 177
Здравейте ,бъдещи майчета през юли HugМинавам да ви поздравя,да гушкате най-сладките летни бебоци  bouquet Hug

# 178
  • София
emzi може би просто се е изсушила от сапуна или душ гела с който се къпеш.Намажи се с лосион за тяло и сигурно ще се оправи. Иначе аз нямам подобен проблем, но вече се мажа с маслото против стрии на Икаров, нищо че смърди ужасно.Но ще си купя и още лосиони.
Мила,аз също си взех олиото на Икаров в4ера,но на него пише да се маже след 4-я месец и аз взех да се 4удя дали да из4акам или да го по4вам.. newsm78

# 179
  • София
yani4ka_83   Rolling Eyes Мого съжалявам  Sad Все пак всички ти стискаме палци за утре Hug Не се знае Peace

За раждането newsm78 много съм раздвоена Rolling Eyes Аз раждах много тежко и ако можех да върна времето, бих си го спестила Peace А това дали имаш шев отдолу или на корема е все тая Rolling Eyes Аз 10 дни не можех да стана без да викам Confused Сега  се чудя има ли смисъл да имам белег на корема като така и така имам отдолу Mr. Green хубавото на секциото е , че като е решено и така става , а нормалното до последно не се знае, може да си на магарето и да те свалят на бързо и да те резнат Crazy и така им се губи смисъла и на двете хем те е боляло, хем си с белег Crossing Arms

За клизмата говорехте  Mr. Green На мен това ми беше най- големия кеф от раждането Mr. Green толкова подута и запечена се чувствах, че след нея бях като перце  hahaha честно ви казвам с кеф я чаках  Mr. Green Много добре ми я направиха, нищо не усетих , а и бях с контракции  Crazy 100 пъти по гадно е да ти "помогнат" за разкритие Twisted Evil

За какво друго говорехте с неприязън newsm78
А да катетър Peace Сложиха ми вече към края защото от болката не можах да се отпусна да се изпишкам  Rolling Eyes и даже аз ги помолих Rolling Eyes и много ме облекчи.
Опитвам се да ви обясня, че при болките които имах всичко друго ми се видя като БОНУС  Mr. Green Та те имат и положителна страна.

А при секциото не е ли задължителен катетъра newsm78

За пола на бебо, аз имам чувството , че е  момиче  newsm78
Коколина ти ли каза , че бременноста ти е различна? По какво  newsm78 Аз съм 1:1 и само това ме съмнява Confused

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 00:44 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт