Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 363
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
Утре сигурно и аз ще съм на линия, момичета, но може да дойда направо в заведението, което си изберете!
Тази вечер Стенли е на гости у баба и дядо и ще си правим парти вкъщи!
Понеже не съм голяма кулинарка, но пък съм голям фен на рибните вкусотии и съм поръчала вечеря за вкъщи от един гръцки ресторант! Peace

dennis, и аз като тинейджърка обожавах разходките по "главната"... Mr. Green
Радвам се, че Арен вече е добре!

# 16
steli-ssd, естествено, че можеш да дойдеш направо в ресторанта. Но като гледам как се организираме в последния момент, може и да остане за следващата неделя.

# 17
Те спонтанните работи стават най-хубави. Недейте отлага, щото накрая май няма да има среща.  smile3521
Аз обаче как давам мнение отстрани, но то е защото и на мен ми се иска да дойда, но няма да мога.  newsm45. Пловдив е от другата страна на балкана и ми е малко далеч.

# 18
Хоооп, привет
Ей момичета, днес се изпълни една моя мечта, която имам откакто Ян се роди - игри в много сняг! Ходихме на Алеко ние двамата и братовчеда-набор с неговите родители. То не беше пързаляне, лягане в снега, викане, бой с топки, разваляне на снежни човеци...и после - по чай и биричка. Е, няма сравнение тоя кеф, Яни направо се размаза. Накрая ги пускахме по дупе дребчовците от една 1.5 метрова стръмна пряспа, а те умираха от смях. Разходихме се до Лалето и малко по-натам, имаше мн ентусиасти скиори и сноубордисти. Аз не си чувствам много гърба и ръцете, но пих аспирин, а сега ви казвам наздраве с още една бира Simple Smile
Искате ли да си орагнизираме една такава снежна среща?
Чакаме си таткото да кацне след 2 часа, дано да успее, че с тези мъгли, най-много от Бургас да си го чакаме.
Пловдивски мами, да разказвате с подробности за срещичката
Денис, радвам се че тигърчо е вече Ок Simple Smile
Ирини, както винаги, страхотна уютна темичка. И браво за хубавите новини около вас!
Ави, как сте тримката Heart Eyes
Хайде целувки на всички ви

# 19
Мацки,не мога да намеря никъде Нестле Джуниор по магазините.Сега тичах до една денонощна аптека и казаха че го нямало по складовете и не можели да заредят.Дайте идея за алтернатива  Thinking

Chochy звучи върховно борбата в снега и пързалянето  Hug Страшни сте с Ян.Дано няма проблем с мъглата тази нощ и всички полети да пристигнат.

Момичета,Благодаря на всички  за всниманието към Арен Hug

# 20
Здравейте!!! Както винаги прекрасна темичка, Иринии!

ДИПЛОМИРАХ СЕ!!!!! Черпя Ви всички по този повод с най-вкусните сладки, торти и сладкишчета. Много се радвам, че точно с вас мога да споделя тази радостна новина.

Иринии - Много се радвам за теб, честит Бошидо!!! Действително много е сладък!

МарияФ - Снимките от Франция са страхотни!

Денис - много ми харесва снимчицата на края на постинга ти, откъде е?

Сладурче*2 - като видях как се катери малкото бонбонче все едно гледам Георги как се опитва да докопа нещо, което се намира на високо място.

За Коледното прати - съм съгласна с предложението на Ирини да е януари месец, когато всичко е вече поутихнало.

Как се хранят бебковците ви на обяд? Георги нещо не иска да яде зеленчуци. Набляга на стабилна закуска, следобедна закусака, а обедът ни е мъка.

Какво АМ ползвате? Виждам, че Нестле Джуниър вече са го спряли. Чудя се дали да минем на Фризо 3?

# 21
Деси - Нестле Джуниор не е спряно,а явно има някакъв проблем с доставката и се е получила дупка.Надявам се да го има.Макар,че трябва да отреагирам и да го заместя с нещо.Фризо-то не ми харесва и не искам да му го давам.По съвет на Ави май ще пробваме Нутрилиона.
Честито за дипломирането   bouquet  и продължавай да крачиш напред  Flutter
Снимката е от нета.

# 22
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  на Катетата!

Dennis, да ти пратя Nestle Junior, моя мъж вчера купи 3 кутии, че му омръзна всяка седмица да ходи за мляко.
 Desssy, честито дипломиране!
 Venush, моя индианец не поглежда  телевизор!
 Mari_anka, няма  да махаме сливицата за сега, вярвам на аудиометъра, или каквото там се казва.
 DVV, ние ще си организираме ли коледно парти!
 Като казах DVV, та се сетих, тази вечер дребосъците си говориха по skype-a и си показваха играчките един на друг, накрая си махнаха за довиждане.
 Лека нощ на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 00:01 от sladur4e*2

# 23
Здравейте мацки!

Изчетох ви на един дъх и сега да попиша малко:

Честито с много закъснение на всички Алексчета, Сашковци и Катета! Да са живи и здрави!

Благодаря на тези, които ми отговориха за ТВ.  Мойта гугутка се заглежда по рекламите и някое анимационно филмче. Включвам ТВ сутрин за около час и следобед също. В останалото време или навън, или някакви други игри измисляме. Е, "бейби Айнщайн", не се брои за телевизия. То е с образователна цел и Иги много го обича, особено "Да винчи" за частите на човешкото тяло.
В тази връзка, Базелина ти направо цял ферман си изписала този път. Неприсъщо за теб  Joy Heart Eyes Давай все в този дух.

Денис вече има "Нестле джуниър", видях тази вечер в "Кауфланд". Ако все пак не намериш, или нещо се изчерпа наистина опитай "Нутрилон 3", добро мляко е.

Честито дипломиране на Деси! Деси, ако Георги не иска да яде на обяд, пробвай да  му удължиш интервалите между храненията. Може още да не е гладен, особено ако закусва добре. Аз затова гледам да имаме около 4 часа между храненията, защото иначе не ще да яде Игличка. Даже понякога е правила и по 5, 5 и половина часа и после си изяжда всичко до дъно и пита за още.

Яничка къде се изгуби бе човек!  Hug Радвам се, че не си ни забравила и да пишеш ей!

Ирини темата е супер,   bouquet Hug! Идеята за следколедно парти през януари ми допада. Ако искате мога аз да го организирам, тамън ще си разведря душата преди тръгването ми на работа, че отсега ми е чоглаво. Ноооо, тъй като живея в Младост ще го направя някъде по към нашия район ако нямате нищо против. Ако няма други желаещи съм насреща. Тия дни ще разпитам из наште клубове и ще докладвам.

Ох, като почна и не мога да спра.. лека нощ на всички! След като догледам психарията Мълхоланд на Дейвид Линч и си лягам при моите съкровища.

# 24
DVV, ние ще си организираме ли коледно парти!

Че как инъче Flutter окаквам с нетърпение 14-ти -нали ще черпиш Joy

# 25
Привет и от мен в новата темичка! Ирини,   bouquet!

Да кажа и аз за ТВто. Аз не гледам и Сашко също. Рядко е включен телевизора, но той не проявява интерес.

АМ - Сашко пие Нутрилон 3 и му харесва.

Коледното парти - Ирини, гениална идея! Нека е през януари. Венуш, Младост, Люлин - а нам все равно, както се пееше в една песничка. Където е купонът - там сме и ние.

Чочи, надявам се че любимият е кацнал благополучно на софийското летище. Страхотен купон сте си направили в снега. Искам и аз!!! Предполагам, че ви е по-удобно в събота и неделя, но тълпите са големи и по този повод бих предпочела да отидем през седмицата. Все пак работиш, обаче - така, че ти кажи! Следващата събота и неделя ще съм без кола. Иначе съм винаги на линия.

Ирини, чудесна новина за сватбата на зълва ти! Мога да си представя най-сладкия шафер с папионка да носи пръстените в една красива табличка.

Мамичка Яничка, добре завърнала се и не изчезвай за толкова дълго.

Деси, честито дипломиране!

Хайде, дами-пловдивчанки, чакаме снимков материал от срещата!

Хубав неделен ден от нас!

# 26
Привет
Деси, честито дипломиране!
Ави, другата седмица се надявам да не сме  в Сф, но ако сме тук, ще  свиркам Heart Eyes
И аз съм  за предложението на Ирини за януарско парти, а за  мястото, Венуш, давай пълен напред Simple Smile
Сладурче, ДВВ, мн смешни тез скайп-дреобосъци!
За АМ нямам мнение,  Ян пие само кисело.
Ние сме все още без любимия,  снощи полетя малко над София,  и обратно в  Германия. Сега чакам на обяд дали  ще кацне Cry
Яни след  вчера  е  в супер еуфорично настроение, мързелуваме си вкъщи.
Весела неделя от нас

# 27
Привет и от нас,

Деси, честито дипломиране! За яденето на обяд - в 12.00 часа Стефи вече е озверяла и чака на вратата да вземем бурканчетата от кухнята и да яде - това е независимо кога е закусвала и колко. но днес ми отказа обяда   Sad
Ирини, подкрепям предложението ти за коледното парти. Определено лудницата тогава ще е по - малка, а и вече мисля че е почти невъзможно да се организираме за преди Коледа, така че...
Чочи, дано успее да кацне любимия ви, гледам слънце изпече  Hug
За телевизията, Стефи обича да гледа Animal Planet и City TV, докато отвори очи и вика "мамууу", което значи да й пусна филмче за маймуните.. разбира се и на рекламите е като хипнотизирана. общо взето гледам да не прекаляваме.
Венуш, ако се заемеш с организацията - мога да помагам - аз съм в Дианабад, но ей го къде е Младост.
Хайде Пловдив, събрахте ли се?!
Денис, понеже ти пътуваш с Арен до Пловдив, да те попитам как се държи той в автобуса, че се чудя дали да експериментирам и да отидем със Стефи с автобуса до Варна. Вярно че едно е 1,30 часа, друго 6 часа в автобуса ама все пак да попитам?

Хайде приятен неделен слънчев следбед, ние отиваме на прощъпалник на братовчедката Жана.  Hug

# 28
Привет от нашата хралупа  Hug
Благодаря много на веднага отзовалите се Ави и Цвети за АМ-то. Днес го открихме в една забутано магазинче,а сутринта се спасихме с директна закуска овесени ядки вместо обичайната бутилка АМ.Но и така става въпреки нервите и нетърпението на младия господин  Mr. Green
Чочи- дано днес е успял да кацне мъжа ти. Hug Нашият тати и тази седмица отново заминава за Македония.Не сме свикнали на подобни отсъствия,но  Rolling Eyes ще се справим.
bebe_dundi както сама каза разстоянието до Пловдив е доста кратко и в автобуса докато седнем и разлистим всички книжки и поиграем с количките сме пристигнали.Лятото пътувахме от София до Бургас с автобус в едната посока през ноща и беше ок.Арен спа от качването до слизането.На връщане пътувахме през деня.Едва оцелях.Имаше тръшкане,закачане с хората,обикаляне по пътеката,искаше да се качва и слиза по стълбите,да пипа телевизорите,да ходи при шофъора,с яденето не беше много лесно.Абе изпитание!Бих го предприела сега ако нямам избор и искам да стигна на всяка цена.Но ако имам вариант на този етап не бих тръгнала с автобуса 6ч. с Арен.Ужасно е енергичен и е сложно със стоенето на едно място,както и ако нещо иска или си е наумил няма забравяне и отказване,нито отклоняване на вниманието,но ти си познаваш детето най-добре и знаеш как би реагирало при подобни ограничения в пространството и свободата да пипа и прави каквото си реши.Особено каквато е чистота  ooooh! Обрисувах страшна картина  Wink но си знам шилето.Прецени за и против.Ако можеш с колата,пътувай с нея.Поздрави на проходилата Жана с най-изразителните очички на света  Hug
Гледането на ТВ не е от нашите приоритети,но вечер гледаме новините и разни предавания ,забелязала съм че Арен реагира на рекламите с коли и на шоколадовите зърнени храни.Това 'бебе Айнщайн" къде го дават?
за януарско парти забравих да кажа ,че и аз съм за.Много добра идея и ще ни е спокойно на всички

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 15:12 от dennis

# 29
  • гр.Русе
здравейте,сладурани!  Hug
Влизам набързо да ви "видя" как сте...
Чочи,страхотен снежен купон сте си направили и аз вече нямам търпение тук да натрупа сняг
И в Русе много трудно може да се намери Нестле Дж. днес мъжът ми цял ден обикаля магазините и аптеките
За телевизията-Крис не обръща особено внимание,но започнат ли реклами е на първа линия. А филмчетата Бебе Айнщайн са му любими,особено това за животните.Денис,тези филми са направени от психолози специално за бебета с цел изучаване на животните,частите на тялото,различни предмети и звуци.Аз ги бях теглила още докато бях бременна,но откъде не помня,дано някоя мама знае че искам да си дръпна и другите.
Целувки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт