Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 360
  • 286
  •   1
Отговори
СЕПТЕМВРИ 2006

СКЪПИ МОМИЧЕТА, ПРЕДВИД ЗАСИВЯЛОТО НЕБЕ, ПОНИЖЕНИТЕ ТЕМЕПЕРАТУРИ И ОЛЕСЯЛИТЕ ДЪРВЕТА, А СЪОТВЕТНО И ЕСТЕСТВЕНАТА НИ СКОЛННОСТ КЪМ ДЕПРЕСИВНИ НАСТРОЕНИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА, СИ ПОЗВОЛИХ ДА ПОСВЕТЯ ТАЗИ ТЕМА НА....НАС! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО НАСТРОЕНИЕ И ЦВЯТ В "АРТИСТИЧНАТА ДУША", МНОГО РОМАНТИКА И РЕДОВНА КОСУМАЦИЯ НА ВИНО И ЛЮБОВ!!
НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА [/glow]

са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

ПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV
ПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА  МАМА teedy 

НАШИТЕ СЕПТЕМВРИЙСКИ ДЕЧИЦА можем да виждаме освен в личните си сайтове и на сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - на лични
ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други ново
Приучаване на детето да ползва гърне ново
Когато детето плаче на раздяла с вас ново
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/ ново

ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар

ИМАМЕ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ

НИТРАТИТЕ

# 1
  • Пловдив
Изкуших се много да съм първа!
Само хубави неща да пишем в тази темичка!  bouquet

П.С. Ирини, благодаря за новата ни страхотна тема!
Приготовленията за сватби винаги са приятни!

# 2
благодаря стелиHug действително сватбите са хубаво нещо... напоследък много емоции накуп ни се събират и не можем спокойно да им се насладим, но нали и при нас каквот ои да идва е по много накуп. Как е Стенли? Възстановихте ли се напълно от стреса и болестта? Времето всъщност е само за идилични семейни дейности... Rolling Eyes
Забравих да пиша на Вениш за тв-то. Спаси обожава телевизия... общо взето у нас тв постоянно работи и той е свикнал - не г озабелязва, освен ако не е нещо интересно за него. Иначе още щом проходи съм ви разказвала, че първото нещо, което започна да носи щом отвори очички е дистанционното. Сутрин закусва на Бареков  hahaha При мен хубавото е, че когато е с гледачката - тв-то е изключено! Peace

# 3
Хайде и аз да се разпиша и в новата тема!
Ирини, благодаря ти, мила, винаги намираш време, и то да направиш страхотно местенцето, дето се срещаме виртуално! Страхотна си! Пожелавам ви да имате все така  хубави емоции и достатъчно време да им се насладите !
И отново е празник- Св.Екатерина! Пожелавам и на всички именници хубаво послещане на празника и да са здрави и щастливи!

# 4
Ето ме и мен в новата темичка,Ирини чудесно заглавие   bouquetЩе взимате ли малкия шафер с вас на сватбата в Малта? Party
За пловдивските мами,споменах,че през следобедите на  почивните дни имам възможност за срещичка,никой не възрази,така,че предлагам в неделя в 17 часа да се срещнем пред входа на Централна поща,от страната на главната,на място ще решим на кафе ли,ресторантче ли или някъде другаде ще седнем.Чакам да потвърдите дали ви е удобно newsm78
Лека и спокойна нощ на всички!  bouquet Hug  bouquet

# 5
Ей, таз вечер ме шашнахте........
Последно надникнах към 22 часа и като отворих сега - едни писания, едно нещо- рекох, че съм се объркала....
Че и нова темичка си имаме - благодарности на irinii за което!  bouquet
Аз само да честитя с леко закъснение на най-многобройните ни именници в отбора.
ДА са живи и здрави, да се веселят много в празници и делници! Hug
Лека!

# 6
Хайде и аз да се разпиша в новата, чудесно оформена темичка!

И да поднеса по кафенце за добро утро на всички

# 7
еми нека е добро урото. Със спаси спинкахме до 9.30, а преди малко ометохме една чминия с мини сандвичи - пухкава фравзелка, масълце и слайд-сиренца. Изяжда по 4-5!Сега допивам кафето.
наче днес сме самички. Сега ще се обличаме и излизаме за подарък, чесме на РД на обяд.
Йоанка, естествено, че сме с малкия шафер. Той ще е най-голямата радост за булката, пък и смерешили да си го водим с нас навсякъде  Simple Smile
Мамичка Яничка, радвам се,че се появи. Кафенцето е мммммм...

# 8
Дзак! Grinning
Благодаря на irinii за страхотното заглавие (поетична душа си ни ти Hug) и прекрасната тема!
Днес е сиво и студено, на така топло и уютно у дома. Grinning Щастлива съм с децата покрай мен. По обяд ще ходим до Пловдив, Мими е на психолог. И имам идея после двечките да се разходим малко там, а после ще се приберем с влака. Grinning Може би ще посетим любимият и Макдоналдс и някое местенце с хубав детски кът.
Момичета от Пловдив, Йоана е дала според мен едно добро предложение. Имате ли готовност да се видим утре в 17ч. пред Пощата. Без хлапетата. Предлагам да посетим някое симпатично кръчме.

# 9
  • Пловдив
Добро ви утро!

До няколко часа ще пиша дали ще мога утре от 17ч! Hug

# 10
Добър Ден на всички сладурковци!Днес е празник на Екатерините.
Моята скъпа баба и братовчедка носят това име и в тяхна чест днес ще се събираме да се видим и похапнем.
Уютна ни е темичката и това е.Особено тези две шарени пилета ме радват много.
Мъжа ми си дойде снощи по късни доби и тази сутрин Арен беше много изненадан.Гледа  Rolling Eyes баща си и не дава да го пипне.След като гушнат в мен помисли известно време и поигра на разстояние се присети кой е и започнаха закачките.
Бързам да ви кажа,че обрива изчезна точно както се и появи.И това мина  Hug
Ирини как се радвам,че има новина за сватбааа.Поздравления на бъдещата булка.Сигурна съм,че ще окажеш пълно съдействие за перфектната сватба  Hug Как пътешествие без Спаси  Naughty от него по-главен участник няма да има  bowuu
Мамичка Яничка къде се губите така ?Друго си е като пишеш.
Марианка най0много обичах петък след училище да мина по Главната и магазините и от там в Мак Доналдс с приятелки да си разгледаме покупките  Flutter
Прекрасен ден на всички   bouquet

# 11
  • София
Привет в омайната предколедна темичка!

Днес се разходихме до Панчарево, Вики падна на една кална пътека, но така се расте...малко порева, но бързо и мина.

Невероятно е как дребчовците ни копират. Ето 2 смешни за мен случая. Вече като види т. хартия, взима и почва да имитира бърсане на дупето, другото е - като вземе някой мой лосион за тяло, почва уж да си маже крачетата, защото не може да си изтиска от лосиона, но се прави все едно е наистина  Shocked направо онемях , като я видях. Кога ме е видяла и го е запомнила.

ирини, чудесна новина за сватба. Браво, че Спаси си хапва добре.
деннис, радвам се, че болестта отмина.
марианка, честита ти хористка. Grinning А баща й да не почне скоро да разпъжда кандидатите с пушка   Wink
венуш, и при нас ТВ-то е постоянно включено, но напоследък Вики нещо много се заглежда и започнах да го изключвам. Отделно гледат с баща си "Бейби Айнщайн" и "Мечо Пух"  Wink

Е, това е, желая ви приятен уикенд!

# 12
  Здравейте всички мами и бебчовци!

dennis Честит имен ден на твоите баба и братовчедка , да са живи и здрави. Пожелаваме ви  весело прекарване  на празника!
Ирини много обичам сватбите , тайничко ви завиждам за това че ще ходите Mr. Green ,защото аз не съм ходила от миналата година на сватба  Cry , та затова повеселете се и заради мен  Hug
Марианка как е Веселушка? Приятна разходка и на вас   bouquet

И ние мислим да се разходим до някой МОЛ като се събуди Габи,защото тази седмица си останахме в София и вече ми е много скучно  Sad     Хайде приятни разходки на всички и много усмивки през днешния ден!  bouquet

# 13
Тук сме, dennis, но както писах нещо не мога да се организирам, а и сме постоянно по разходки, а вечер не мога да се докопам до рс-то от нащо тате.

Честит имен ден на всички именници. Със здраве и щастие да си носят имената!!!

# 14
Добър вечер дами!   love001
Да се разпиша и аз в новата темичка.
Честит имен ден на всички Екатерини и с подобни имена. Да са живи и здрави.  Two Hearts newsm51
И на патерици да честитя вчерашния имен ден на всички именници.  Two Hearts
Хей, пловдивските мами - дано утре ви се осъществи срещата. Завиждам ви.  Mr. Green Багородно разбира се  lovekiss. Пожелавам ви приятно изкарване.
Да, и темичката ни отново е супер irinii

Общи условия

Активация на акаунт