Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 358
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, сладури и сладурчета!

Додо, честит имен ден! Да растеш здравичък и умничък, и много щастлив!

Миши 06 - честити ви ходещи крачета!  Hug Ние още не сме стигнали до там, ама се надявам да е скоро.
Денис, ако искаш мога да ти пратя една кутия Нестле Джуниър? На нас ни остана, защото сменихме млякото с Хипп 3 - про, защото получи от нещо страшен запек. Ако решиш, пиши!
Диман, аз още давам на Ники АМ, защото смятам, че малкото дете трябва да пие поне по 2 пъти на ден. И докато все още го пие, ще му го давам.  Peace
Деси, честито дипломиране и от мен и много професионални успехи!   bouquet
Цвети, да оздравяват малчовците бързо, че не искам да си представям какво ти е.  Hug Hug Hug
Мария Ф, когато дойдеш в БГ, непременно се обади, ще ми е приятно да се видим. Как се чувстваш, бебо ритка ли вече или още е рано?

Да си призная, ние с Ники, доста гледаме телевизия. Просто телевизора вкъщи е постоянно включен, може да ви прозвучи тъпо, обаче така ме кара да се чувствам по-малко самотна, пък и съм гооолям телеман.  Mr. Green
Усмихнат ден на всички!   bouquet

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 17:45 от la estrella

# 46
Здравейте, мили момичета!

ЧИД на сладкия Стенли! Желая му много здраве и нека светеца, чието име носи, да го закриля през целия му живот!

Аз малко поизостанах ама....
Щастливке, подозирам, че нашите мъже много си приличат.... И моя Димитър пази разни играчки от сантименталност...Айде, трябва да се съберем да ги сравним, пък и хем да видите Йоанка на живо. Щото да не вземете после да не я харесате и да ни я върнете с рекламация. Crossing Arms Wink
tzvety roussimova - дано по-бързо оздравяват мъниците! Това и е лошо на зимата, че настинките дебнат навсякъде.
Миши 06 - честити ви крачета, тогава. Със здраве да си ги ползвате!
diman - страшно ви завиждам на вас софиянци за Киномания. Heart Eyes Този филм изглежда наистита интересен, ще чакам да го пуснат в нет-а!
Като казах нет-а - BABY EINSTEIN го има и в Замунда - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80526
Телевизия - ние през деня с Йоанка не гледаме, но вечер - да. Естествено е фен на рекламите и докато ги дават, нищо друго не е в състояние да привлече вниманието и. Само като чуе анонса и е залепена. Имаше преди една за Коцева, дето ходила на кафенце - беше и любима. Crazy
Desssy - и от мен честито!  umnikuu
Ох - изоставям ви, че Йоничка се събуди изненадващо. Rolling Eyes
А, ето едно клипче, да видите как почти успешно се справя вече с пъзела.  Grinning http://www.vbox7.com/play:315d34e6
Чаооооо! smile3519

# 47
Честит имен ден на Стенли! Мило дете, желая ти много здраве, щастие и късмет!

Днес тук е ужасно мъгливо. Не попречи на разходката ни, но е някак сиво и депресиращо. А аз все си казвам, че зимата почти си отиде Laughing. Толкова тихо наоколо, че имам чувството, че и хората са в зимен сън. А Веселуша на пук на всичко, не иска да спи. Simple Smile Нощем се буди по безброй пъти, вече посвикнахме, ама си е зор. Иначе се поразбъбри: тати, мама, кака са нашите думички. Grinning
steli и yoana, ще се жертвате ли следващата седмица заради мен? Да си спретнем нова срещичка, а? Нас в последният момент снощи ни поканиха на Рожден ден (много близък приятел на мъжа ми) и даже не успях да ви се обадя.  Embarassed Радвам се, че вие сте си изкарали приятно.
Desssy, честито дипломиране! Grinning
Миши06, радвам се, че Миши вече ходи! Grinning
Цвети, съжалявам за тежката ви нощ! Представям си какво ви е било. Стискам палци бързо да оздравяват дечицата. Praynig
Ави, радвам се, че вече си добре. А как е мацката в коремката? Grinning
За млякото - Веси отдавна е на кисело.
Целувам ви! Hug

# 48
  • София
Ох, аман от тази мъгла Sad Толкова планове ми обърка #Cussing out
Фибичка, браво на Йоанче. Дори придобих представа, за един от подаръците на Хрици, който ми казаха, че ще му подарят Simple Smile
Мойто диване прави беля след беля. С него не сме и за по заведения-влиза зад бара, ходи по чуждите маси...Днес му се карам нещо и му махам с пръст, а той срещу мен се смее и той ми маха-е как да приеме забележката сериозно. Вчера хапваме с дядо му пържени картофи и той и Съни(пинчера) се настаниха до нас. И понеже не даваме на Съни картофи, Хриси лапа един в устата и под масата го дава на кучето...Вчера сменях нашите чаршафи отивам при него в детската и той събрал неговите...всичко имитира и вече почва леко да ми белее главата от него.
Като стана въпрос за АМ-той нали не го и поглежда-пробвах оня ден да му дам да опита прясно мляко, понеже ме гледаше как пия-такава погнуса изпита и демонстративно си запрати чашата на земята, както с АМ.
Миши06, ти в кой магазин работиш. Като си бях при нашите през октомври обиколих почти всички детски магазини по центъра на Разград?Честити ходещи крачета.
Ние с Тв-то сме мнооого зле-очертава се телеман, а на реклами е като хипнотизиран. Имам чувството, че ако можеше да говори, щеше и да ги рецитира... Sick
А и честит имен ден на Додо Simple Smile
Ето и новото му любимо място за седене...второто шкафче на скрина

# 49
Добър вечер и от нас с Дари ,
Бяхме извън града за няколко дена и като влязах във форума видях, че не само сте захванали нова тема ,ами че и активно шишете в нея.
Честит имен ден на Додо!
Тия дни се чудех дали да дам прясно мляко на Дари.Вие давали ли сте вече и ако да от коя марка.Кисело мляко ядем отдавна.
АМ –ние сме на Джуниър Нестле.Кога всъщност трябва да го спираме ?
Телевизия – и ние я гледаме често.Обожава рекламите ,както и да сменя каналите от копчетата (телевизора е на достъпно за нея ниво).
Белите – и ние нямаме равни ,каквото се сетите : вадене на мокрите кърпички една по една от пакета и разхвърляне;бутане на мръсната количка из целия апартамент ,опити да пие кафето ми крадейки си чашата,бутане на масата ,дърпане на покривката при сервирана маса (любимото и).Но да са живи и здрави палавниците  Laughing

# 50
  • Munich
Честит имен ден на Стенли! Да е все така миличко и послушно детенце и да получи много подаръци!
Цвети, и при нас нощта не беше от най-леките. Прави ми впечатление как вие, които гледате второ дете (ето и Марианка споделя подобни неща), приемате по-спокойно тези нощни серенади на малките. За мен всяка такава нощ си е малка трагедия Simple Smile
Фибичка, ей сега се вдигна вече мизата за Йоанка: не само работлива и чистница, ами и умна! Браво на нея, тези пъзели по принцип ги дават за по-късна възраст. Аз бях видяла, че си го дала на Йоанка и реших и аз да измъкна нашия, подарен от някого. Виктор оттогава усилено тренира, но има да я гони...
Доника, много сладка снимка Simple Smile голям хитрушко си имаш.
Да не забравя да честитя и голямата радост на Деси! Да ти е честита дипломата и успешна реализация в професията! Много радост и удовлетворение да ти носи работата!
За телевизията: Виктор засега не гледа, бях чела някаква статия по въпроса и съм решила да ограничавам колкото мога гледането на тв. Но и ние почти не гледаме, така че е лесно да го огранича  Wink иначе не знам как би станал номерът.
Cazo, прясно мляко съм слагала в картофеното пюре, иначе не съм давала. Вико е на това

Сега ме чака миене на задни части на Негово Бебочество, така че ме извинете. Доскоро!

# 51
Здравейте септемврийски мами
Мерси на всички за хубавите пожелания.
Доника Работя до книжарница Атлас.Магазина се казва Дребосъчета.аз не знаех,че си от Разград.

# 52
Добра ве4ер  Simple Smile в новата тема!
4естит имен ден на Додо
Деси,4естито дипломиране ! Simple Smileдано и мен да ме споходи другата година
Ми6и,4естити ходе6ти кра4ета!
За млякото - Димитърче пие Аптамил с голямо удоволствие,през 9/я месец му се мръ6те6е оба4е сега го предпо4ита.

Мисля да сменя с Милумил КП,с едни и съ6ти съставки са с еднакви грамажи ,а цените разли4ни!
За телевизията - рядко й обръ6та внимание,оби4а оба4е да се заглежда ако не6то съм пуснала на компютъра.
Доника,Димитър4е оби4а да влиза в гардероба ни Laughing ,дори го има документирано!
За белите коси те разбирам  Laughing, имам си в къ6ти Мити Белята !Това дете умора няма,не мога да го стигна да му сложа памперса да не говорим да го облека! #Crazy
Фиби4ка[/b],хем сръ4на хем умна таз Йоанка бре! Simple SmileКак върви Фото6опа,при мен време nicht, а така ми се иска да направя календари за 2008 година ,като подарък за бабите.... Thinking
За BABY EINSTEIN ,дръпнала съм го и аз от Замунда-та,но за сега не съм пускала на Димитър4е.
Цвети ,бързо оздравяване на мъниците!
Ави  и ти съ6то!
Лека и спокйна но6т!

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 00:25 от Sesiliq

# 53
Sesiliq, много задобрявам! Wink  И аз това майсторя сега .... За една седмица от абсолютен невежа, виж как съм напреднала. Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195059&photo=1

# 54
Здравейте!
Хайде и аз да сервирам веднъж кафенцето :

Фибичка, стахотна си!  Hug И аз искам да направя нещо подобно на Ники /пак за бабите/, но не знам как. Ти само с фотошопа ли ги направи тези колажи или си използвала и друга програма? Аз преди време си бях дръпнала ФотоФрейм, но беше само няколко дни безплатна и сега вече не мога да я ползвам.  Sad Ще ти бъда много благодарна, ако споделиш своя опит с невежите, като мен.  Hug

# 55
Мамчета, здравейтеи от мен и Ивана! Извиняваме се от дългото отсъствие, но за съжаление се очаква скоро пак да ни няма от сайта! Имам много да уча и не ми остава много време! Но поне водя Ивана с мен в университета и тя се разнообразява с толкова много хора около нас! И големи пространства за катерене и тичане има Simple Smile

В тази връзка искам да честитя на Деси и да и кажа, че и завиждам благородно! На мен това ми се вижда още много далечно!

Фибичка, не мога да повярвам, че си абсолютно невежа! Поздравления за резултата! А и страхотно се справяте спъзела! Поздравления, наистина сте вдигнали летвата!

На Миши да пожелаем стабилно ходене, за спокойствието на мама! Очакваме скоро и прощапулник!

На Стенли искме да пожелаем на патерици със здраве да си носи името и то надалеко да се чуе!

Искам да попитам дали имаме още кърмещи мамета и как се справяте с нощното кърмене? На мен започва вече да ми тежи, особено последния месец, когато вече махнахме бибата! И по колко пъти на ден спят малчовците?

Сигурно вече сте обсъждали, но аз да попитам за евентуалните коледни подаръци за нашите септемврийчета! Трудно се ориентирам вече!

Това е от мен, че малката извади вече всички чаршафи от шкафа! Поздрави на всички!

P.S.: Ще има ли скоро срещичка?

# 56
Fibi4ka ,браво!И ти си но6тна птица гледам,преборва6 се с фото6опа явно!
la estrella ,има доста теми за календарите във форума в раздел Хоби,а ако иска6 6те потърся Фрейм 6оу,мисля го имам на някой диск и ако иска6 пра6там!Благодаря за кафенцето,аз сега си пийвам нес кафе,оба4е май прекалявам с дозите  Laughing
Оставям ви,4е Мити се напапка и ме 4ака да мием зъбките,а после ме 4ака 4истка,4е само хойкам нагоре-надолу и тук вси4ко е наопаки.
Усмихнат ден!

# 57
ехоооо

Как сте девойки?

Честито на Именниците тези дни, много здраве и щастие   bouquet

Честито на Деси за дипломирането и на Миши за ходещите крачета   bouquet

фибичка, страшен календар ще стане, браво, много ми хареса... абе знам си аз, че ще стане работата с Йоанин тате Simple Smile А тя колко е умничка и как добре си реди пъзелчето  smile3501

У дома се гледа предимно Baby TV, споделяла съм. То си тече Боян му хвърля по някои друг поглед, но не се задържа особено пред ТВ-то. Ивайло знае всички поредици, повтаря и т.н.

дилипили, моята тайна когато ми е тежко е да си кажа, че като станат на 18 ще ги няма по цели нощи запиляли се по гаджета и пак няма да мога да спя... та сега може да не спя, но си ги гушкам поне  Hug

Аз явно съм единствена, която предпочита Коледното тържество да е преди Коледа, след няма да ми е много коледно, което не значи, че няма да участваме и забавляваме и с Януарския Дядо Коледа  Mr. Green Венуш, давай с организацията  Hug

Чочиииии, вълшебно звучи изкарването ви в планината. Аз също съм за да си направим една снежна разходка, така че Ави оправи се добре и отиваме  Party

Доникааа, кво се оплакваш, много си е оправно детето даже  Mr. Green Не пропускайте разходките, така ще го уморяваме повечко  Laughing

Цвети, да се оправяте бързо.

Искам да попитам дали имаме още кърмещи мамета и как се справяте с нощното кърмене?
Кърмим се! Не ми тежи, въпреки че сега е доста кисел с 3 наболи зъбчета и нощите ни са  ooooh! по 100 пъти...

Боян си действа по неговите задачи, малко е станал инатчия, но с брат който го пердаши на всеки ъгъл и му взима всичко от ръцете, така ще е... Иначе трудно ще го изненада нещо в компания с деца, налага ги, скубе ги, изобщо води си борбите без притеснения. Обича да е сред дечица, и то по-големи за предпочитане.

Хайде умната и   love001

# 58
  • София
Добро ютрооо!

Днес май слънцето ще ни огреее  Grinning Аз съм си направила една паница кус-кус и хоп, пред компютъра. Вики яде нейният кус-кус с баба си.
Браво на Йоаничка, как хубаво си реди пъзелчето. И на мама Фибичка за напредъка с фотошоп.
Деси, честита диплома! Много успехи!
ассита, и ние се кърмим през ноща, 2-3 пъти, зависи. Понякога и без кърмене минаваме. А зъби не са се подавали от 3-4 месеца, имаме си 8 , и това е.
За тържеството, и аз съм за януари, защото ще сме си тук, а и сме от Младост  Wink
Хайде да ходя и аз по задачки, макар, че тези дни само ми се излежава в леглото. Tired

# 59
Здавейте коледни феи Laughing
ЧЕСТИТО НИ РАЗМЪГЛЯВАНЕ - беше подтискащо и кашлящо Sick
ние т.в. избягваме да гледаме, но избирам някои и друг диск за най малките. сега сме навълна Моцарт и "рисуваме "с ръка музиката доста сполучливо. Flutter
Запека ни продължава и по-точно страх от акането Cry
Не  е лошо партито ни да е  януари-става Simple Smile
Бяхме на детски рожден ден и мн. ни се хареса игата с по-големите и клоуните.
АМ така и  не пропихме, но пък може и да се отбиваме от кърменето ако е така дано и пизабременея Praynig- едва сега се чувствам сякаш не съм раждала Thinking

Детска стая- чак сега може да я организираме и да опитаме да отделим /ако и се отбие/малчо като самостоятелен. До сега спим тримата. Някак си го усещам по-голям и разбиращ.

ооо направихме тичалника или т.н. прощапулник Party Взе кастанети-за музикант, модна блуза за дизайнер и паричка за банката. Питката спретнах във форма на краче с ноктета от сиренце, сусамена буквичка и захарни крила за да го спасяват от падане-мн се вълнувах за момчето ни и се получи сладко и уютно.

Айде цунки слдунки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт