Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 361
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Munich
Алфи, супер идея за питката! Честито прохождане на Ваньо и да мине без инциденти много километри Simple Smile
Щастливка, добра тактика! Ще гледам и аз така да мисля, когато ставам нощем полузаспала и зъзнеща Simple Smile
Асита, въпроса с подаръците наистина обсъждахме, но аз така и не бях решила нищо и затова сега се включвам по темата. Баща ми ще му подари дървена шейна, другите му баба и дядо една игра, рисува се върху една подложка с химикалка, пълна с вода и след 15ина минути всичко изчезва и пак наново Simple Smile първи стъпки в изкуството, тъй да се каже. Ето я играта

А от мен и мъжа ми някакво Лего, макар че още е малък за тези от 2 до 5 години...  Thinking Ще помисля още.
Сега отивам да стягам трапезата за една гостенка, а Виктор ви поздравява

# 61
  • Пловдив
В този слънчев следобед да се отчета и аз!

Благодаря на всички за страхотните пожелания! Много сте мили!
Днес Додо ми поднесе нова изненада - алергична реакция към един крем за тяло и /или портокали...та пак тичахме по лекари... Whistling ooooh! #Crazy
Сега той сладко спи, а аз седнах да ви прочета и да изпия едно следобедно кафе!

Деси, честито дипломиране!
алфира, миши , честити ви ходещи крачета...  bouquet
дилИпилИ, много хубав е тоя Вико! Дано по-малко те буди нощем!
Щастливка , ободряващо ми действа твоя оптимизъм... Sunglasses
Assita , ти направо Ивана може и студентка да я запишеш!
fibi4ka, страхотен календар! Браво на теб! На мен Стес ми направи няколко рамчици за Коледа - ще разпращам на приятели от тях!

ТВ-то много не го гледаме, освен любими реклами с деца и какички.. Mr. Green, но днес му свалих Бебе Айнщайн и му хареса -  10 мин радостни викове и опити за имитиране на това, което най-много го впечатли! Имаме и нова думичка в речника - нани /за спане/, казва сам когато му се приспи, но от време на време през деня ни праща и за зелен хайвер... Mr. Green

Отивам да оправя малко къщата преди Стенли се е събудил!

# 62
Благодаря за пожеланията!

Не можахме да намерим Нестле Джуниър, въпреки, че от днес е отново на пазара. Но се наложи да минем на Фризо 3. Страшно вкусно е - мирише на ванилия, а Георги го хареса и повече от другото. Изпи порция и половина вечерта.

# 63
Здравейте, момичета!

Не съм писала от цяла вечност, но днес реших да драсна 2 реда. Хванала съм се да правя календари и коледни картички за роднините в БГ. Не ги правя като Фибичка с Фотошоп, а направо на този сайт: http://www.shutterfly.com/ си качвам снимките и си ги аранжирам. Правят доставки и до България, но трябва да се плати с кредитна карта.
Алфи, честити ви ходещи крачета.  Hug В неделя и аз правих прощъпулник на Мони. Направих една страхотна питка слънце и в средата сложих отпечатък на крачето му. Значи според поверието ще става доктор. Първото нещо, което хвана беше една спринцовка. След това взе един оранжев маркер нарочен за художник и накрая помъкна клещите.
Деси, честито ти дипломиране.   bouquet Пожелавам ти успешна професионална реализация.

Момичета, изчетох ви по диагонал и затова няма да влизам в коментари по обсъжданите теми.

# 64
Честити ходещи крачета на Ваньо и Мони! Прекрасен избор и на двамата!

Фибичка, на това се казва прогрес! Ти с някой tutorial ли се учиш или просто щракваш тук или пък там? Ние ще оставим Алексал и Щастливка да водят откритата война за Йоанче, но има и други начини и средства да я спечелим!

Казо, не съм давала още прясно мляко на Сашко.

Засега ще поръчаме на дядо Коледа шейна. Днес видях 5-6 модела, но меко казано не съм очарована.

Стели, отшумя ли алергичната реакция на Додо?

Базел, кога тръгвате на гости на баба и дядо?

Асита, добре завърнала се! Цунки за Ивана!

Щастливке, много философски гледаш на живота в тази ранна възраст!  Hug

Лека нощ и целувки на всички! Болните дечковци на часа да оздравяват! Heart Eyes

# 65
Пловдивски момичета, заповядайте!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244259.0

# 66
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееее, фибичка, добраа си. Аз тоя фотошоп само го гледам умно и съм светлинни години след теб Sad Бях почнала и аз да правя клалендар, но съм до никъде. Липсва ми въображение...
Дилипили, А Хриси какъв рев надава, като му сложа халатчето....
Бейби Айнщайн и ние го гледаме, но рекламите са по-интересни Simple Smile
Миши, аз съм родена в Разград, но нашите живеят в Лозница  Wink
Опс, трябва да ставам Sad

# 67
Здравейте мацки
Фибичка страхотен календар а за реденето на пъзела нямам думи много се изненадах БРАВО!
Ние на готово - бяха ги снимали в градината и днес ни дадоха албумче с календар снимки с рамки и снимки на децата и учителките от групата. Много ми хареса и ще направим и на бабата и дядото в БГ
Днес съм почивка и заведох малкия на ясла. Той отиде при децата и седна при тях. Бяха ги събрали в нещо като физкултурен салон. Крис гледа6е батковците които търчат около него и изглежда6е много доволен. Много бе6е странно за мен да го видя така самостоятелен. Стана ми малко мъчно че вече не сме заедно по цял ден но от друга страна се радвам че се чуства така добре в градината. Аз пък от там на кафе на разходка а после на обяд с едни приятели. После успях да си отделя и малко време за вън6ния си вид.
Дилипили много имтересна тази химикалка за рисуване
За Коледа единия от подаръците ще е едни барабани които хресах тук, доста смело от на6а страна знам  Laughing ще видим после дали няма да ги крием, но мисля че ще му харесат иначе Крис много не се впечатлява от играчки
Честит имен ден на Додо с малко закъснение от здраве да не се отърве   bouquet

# 68
Момичета, тенк Ю за комплиментите за нашите умения с Йоанчица /за сега, в различни сфери на познанието  Wink/.
За Фотошопа - наистина до преди седмица-две и аз гледах, като изтребител и само цъках какви красоти правят хората, пък аз нищо не вдявах. Накрая реших, че не мой то тъй и взех един наръчник, който Димитър ми беше подарил за миналата Коледа Embarassed. С негова помощ му хванах цаката най-накрая.... останалото е въображение и удоволствие. Чета и темите в Хоби, ама те много пишат там и не мога да им смогвам.... Сега, като виждам как не е никак сложна програма, се чудя какво толкова и се назлъндисвах толкова време. Искам докато съм си вкъщи, да понауча някоя и друга програма. Време - намирам....ей го нощта е пред мен! Mr. Green
la estrella - ако решиш да се захванеш - с радост ще помагам!
дилИпилИ - наистина изглежда много интересен подаръка. Оф, има толкова страхотни творчески комплекти, но са все за над 3. Нямам търпение да порасне Йоанче - ще има да се занимаваме.....Много сладък Вико - целувчица за него!
steli-ssd - е, ще ги избягвате тогава портокалите за сега.... и повече никакви доктори!
Ави - как върви бременеенето? Все се каня да те питам - така ли е вълнуващо и сега, като първия път? Аз си мисля, че втория път няма да съм така отдадена на емоцията от самото бременеене, ами ще ми се ще по-бързо да минават тия пусти 9 месеца и да идва срещата. Wink
viki81 - и аз съм сигурна, че Йоана много бързо ще забрави за мен сред връстници, но така е много по-добре, отколкото да страдат от липсата ни.
Айййдиии, както казва Йоанчето, лека ви нощ!

# 69
Миши, аз съм родена в Разград, но нашите живеят в Лозница  Wink

Я виж ти колко е малък света. Да не се окаже, че сме играли като деца заедно.  Peace Аз имах баба и дядо в Лозница, но починаха преди 3 год. Като малка доста лета съм прекарвала при тях заедно с братовчедите. Сега единият ми вуйчо живее там със семейството си, а другият е в Разград.  Blush
fibi4ka, в предишният си пост забравих да ти похваля Йоанчето. Да знаеш, че ще е голяма умница щом от толкова малка така добре се справя с пъзела, а и колко съсредоточено го подрежда.  Party

# 70
Добро утроооо!Студено,но слънчево,ще има разходка днес,на всички усмихнат ден!

# 71
Здравйте, момичета!

Бързам да се похваля - Алекс се пусна сам да ходи и съм много щастлива Party .
До сега само правеше крачки когато аз го пусна без да се усети много, много, но днес сам се пусна Hug

С тази новина желая щастлив ден на всички

# 72
Здравейте сладурани  Hug Hug Hug
Няколко дни съм пас , но нямам какво да кажа и само ви прочитам .
Напоследък съм станала доста директна - каквото мисля го казвам , без да ме е грижа дали някой ще се засегне . Мислите ли , че е лошо , добре си служа и с иронията Embarassed
Искам да ви попитам и за мнение - кръстника на Теди се обади и исак да й подари кученце . Породата е акита ино (май така се пише ) и на мен ми е страх да не го обидя ако откажа , понеже той много ентусиазирано говори , а аз не знам как се гледа куче , страхувам се да не е прекалено трудно , макар че имам голям двор . Това куче поне не мирише , щото се ужасявам от смърдялници , били много умни кучета , а и като знам колко пари ще му коства , съвсем не искам да му прекършвам ентусиазма .
Надявам се да ме посъветвате , просто нямам мнение по въпроса . И какво да взема - мъжко или женско  newsm78
Ще погледна по-късно за съвети .Финансово можем да си позволим да глезим и куче , ама на мен какво ще ми коства

# 73
Ооо и пъзели подреждат някои?!?
поздравления  bouquet
Аз не съм пробвала, но мисля че за Иван ще е рано.Снощи опитахме да оцветяваме книжки но към драскане е по скоро Laughing та и стените напада Naughty.
Сега спокайно съм го оставила да тичка след официалното откриване на ходенето.
Благодарм за специалните поздрави за крачетата bowuu
Хубав ден с мн. слънце!

Мама Кари , ако си в апартамен кучето е огромен ангажимент за мен. за къща - супер. Мъжкото е май по-добър вариант. Успех с решението!

# 74
Мама Капи,колкото и да е ентусиазиран кръстника на Теди,все пак това куче ще се пада вие с мъжа ти да го гледате,което не е малка грижа. Детето е малко и неможе да си го гледа само.  Колкото и да искате да не го обидите-лично аз бих отказала по някакъв деликатен начин-бих благодарила,че иска да зарадва детето,но е още рано и ако е още ентусиазиран след няколко години с радост ще приемете подобен подарък Simple SmileВсе пак кучето е живо същество и иска грижи за да е щастливо и доволно  animal037
Аз предпочитам женски кучета-по-миловидни са Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт