Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 363
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
ееее

има-няма, пък като ви занямааа... човек една клюка не може да прочете  Mr. Green

Мама Капи, това с кучето подарък е много деликатен момент, но пък и ти деликатно можеш да го отклониш, успех  Hug

Честити ходещи крачета и на Алекс, и Ваньо   bouquet

Мацки, нали не си мислите, че съм бомбандирана с положителни емоции... ако знаете колко ме ядосват диванетата и колко нерви хвърлям по тях, нооо това го приемам като част от професията майка, провеждам делови разговор със себе си, а и с децата когато трябва  Mr. Green и продължавам  bowuu

Коледен подарък за Боян не съм измислила, Дядо Коледа на място в магазина ще гледа за идеи... а Ивайло иска Голям термометър (от къде го измисли това  ooooh! ), самолет и копител в превод компютър  Mr. Green

хайде лека  и не се скатавайте, ей smile3533

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 21:40 от Щастливка

# 76
Ехооооооо,

Щастливка е права, че нещ днес активността е изключително слаба!!!
Мама Капи, и другите момичета са ти казали, че това е наистина деликатен въпрос. Кучето си изисква грижи като всеки друг член от семейството, а то със сигурност ще се превърне в такъв. Аз например никога не бих се съгласила да гледам куче в апартамента, но вие щом сте в къща... но помисли, че винаги трябва когато пътувате някъде да мислиш кой да го гледа или дали е удачно да го вземете с вас - това е само пример. Иначе идеята е добра, н решенито си го вземи ти  Hug
Мамичка Яничка, честити ходещи крачета и на вас  Hug
Фибичка, хубав календар си спретнала, браво на теб! И аз се занимавам със същото по нощите. За момента съм отова само с картичката и с идеята как да изглежда календара, сега е ред да я осъществя.

Отдавна се каня да кача клипче с демонстрация на умението на Стефи да се храни сама, та ето го най - после. Не съм снимала от най - добрия ъгъл, ама ще ми простите:
http://www.youtube.com/watch?v=Pn2OstDQf-c

Хайде захващам се с творческата дейност, целувки за всички.
П.П. Имам една идейка за среща, но утре ще отида да проверя мястото на живо как е и после ще я споделя  Mr. Green

# 77
  • София
Честити ходещи крачета на Ваньо и Алекс!

fibi4ka, и от нас браво на Йоанчето за пъзела! Почваме да тренираме с Мария от утре пъзела с фермата...Не може то така да изоставаме. А за календара да попитам - до тук добре, ама къде ще го принтваш после?

дилИпилИ, дървена шейна ми звучи прекрасно за коледен подарък. Ще търся да купя.

bebe dundi, пътуването с влак май е по-подходящия вариант от това с автобус за щъкащите хлапета. Но ако си сама няма да можеш и до тоалетна да отидеш.

Щастливка, ще си кажем че празнуваме Коледа по стария календар през януари и настроението ще дойде. Аз лично много обичам да празнувам сръбската нова година, например.

# 78
Ох момичета, от половин час съм зациклила и не мога да прочета даже 1-та страница от темичката  Confused , която пък е много хубава както винаги  Heart Eyes за което едно голямо Благодаря на irinii  Heart Eyes
Сисо прави куп поразии и не иска да заспи. В момента ни пробива 4-тия зъб  Mr. Green и леко е спецен венеца, много плаче и е супер нервен, ама така ще е, а още колко зъбчета чакаме  ooooh!
Пуснали сте много снимки и клипчета, но ще разглеждам, като заспи или утре.
Това което успях да прочета е че irinii има ново детенце  Hug Което е старахотно, просто нямам думи, това е един много хубав подарък от твоя любим и със Спаси сигурно сте много щастливи  Hug
Видях как Йоанчето реди пъзела  Hug Браво на нея, направо е чудесна, много и се зарадвах  Heart Eyes
steli_ssd, как е сладкия Додо Надявам се да е добре и да е минало неразположението ви  Praynig
И Честит имен ден на сладура на патерица   bouquet Много гушки от нас със Сисо  Hug

Сега изчезвам, че... ooooh!

# 79
Привет красавици.
То е ясно - от нашите септемврийчета по-надарениняма  Grinning Безкрайно впечатлена съм от умениятана Йоанка /много се смях на нервнот оподритване с червения чорапогащник/ и на Стефи - толкова съсредоточена и мелас лъжичката.
Поздрави за ходещите крачета и специални адмирации за креативната мама Алфи и нейната питка-краче!
 За хрненето сами - Спаси постоянно иска да го прави, но с лъжиза не загребва от правилната страна на лъчичката и става мазало, а пък с вилицата -сесправя сравнително добре, но по-скоро хапва няколко хапки, отколкото да се нахранва сам.
За фотошопа - аз отдавна съм запалена, но не съм удовлетворена от уменията си. Харесва ми digital scrapping да си изрязвам разни фигурки и да ги "редя"... Ето една експлоатирана от нас рамка:
Диман, във всяко фото може да си поръчаш принт на снимките. Има и доста дигитални печатници в София, които се справят супер. На висококачествен принтер и подходяща хартия ти също можеш да се справиш, но пък, ако е многолистов календар - следва да му се сложи шина или да се ""бигосва... та по-добре някоя печатница да поеме случая.
Дилипили, впечатлена съм от тези боички и смятам да си поръчам от чужбина такива , а ако някой знае къде в БГ има, да свирне.
Мамо Капи, ако ТИ не искаш куче, не взимай куче. Много грижа си е, но пък дава страхотна любов и пълнота, а за децата е върха. На въпроса за директните думи - гледам да съм по-дипломатична, освен когато трябва да се отсоява категорична позиция на отказ.
Спаси е здрав. Няколко дни работих докъм 22.00ч и ми липсваше страшно. Като всички дечица и той имитира много. Устата му е пълна със зъби  и май е време да ги преброя. Последните няколко дни нещ омного се глези и инати до рев ако не получи своето - това поведение е нприсъщо за него, но го отдавам на бебеши пубертет и не задълбавам. Любопитното е, че всеки ден прави жестоки драми от отказа ми да получи гърда  Shocked как се присети за кърменето - не знам!
Коледен подарък - нали ви писах за емоцията, която му носи кученцето и голямото пространство на новия ни бъдещ дом /където срещнахме поредни спънки, но---- няма да влизам в подробности/ Иначе знам, че от баба и дядо ще получи бебешки лап-топ - нещо, което ще го направи страшно щастлив, защото постоянно иска да си цъка нещо на моя. Когато е при баба си тя му дава и той с имисли, че е нещо достъпно, и като сдойде в къщи и му откажа - нали се сещате....
Любимият ме чака да се гушнем  и заспим. Зверски сме преуморени вече... и докога ще издържим на тези темпове - не знам...

Лека нощ и бъдете здрави!
А за Стенли-Додо - честит имен ден, сладщкишче!  bouquet Heart Eyes

# 80
Здравейте, момичета!
Надявам се не е късно да честитя рождения ден на Мими на мама Капи! Да е жи ва и здрава, много да слушка и да помага на мама!

Бебе Дунди, малката Стефи се справя страхотно, поздравления! И ние се опитваме да се храним сами, но резултатът е плачебен и аз ного бързо се изнервям! Разкрий ни, моля, с какво я храниш, виждам, че е доста по-гъсто от нашите манджички!

Ивелина, това със зъбите е ужасно! На нас май кучешки ни се опитва да излезне и също се киселим и пак спряхме да се храним! Тъкмо започнах да папкаме и сега пак! Скоро ни избиха 4 кътника за една седмица и положението беше критично! Дано скоро се облекчи болчицата и на Светльо!

Диман, дървени шейни съм виждала в Хиполенд, но не мога да ти кажа цена!

Щастливке, закъсала си го с този голям термометър! Joy

Ирини, радвам се, че Спаси е здрав и това е достатъчно успокоително, когато ти липсва! Дано да имате възможност за повече време заедно, незаменимо е!

Лека нощ на всички!

P.C.: Забравих да ви се изфукам с една 6ца на семестриална контролна работа по Статика, която е доста важна и тежка! Много се гордея! А и заверих поредната част на проекта по Стоманобетон, и Ивана много ме слушка (само дето не яде) и съм много довлона!

# 81
Хей, това джудже Сиско голям сладур! Hug
Всички Йоанки сме умнички  Embarassed(минутки за реклама), а и зодия дева разбира се Mr. Green
Как е сладкият Додо,от цитрусите ли му е алергията или не разбрахте?
Честито ходещи крачета на проходилите сладури! Hug
Стефи много ме впечатли Hug

ЗА НАС,Дари е абсолютна акробатка или гимнастичка,направо Crazy,вчера докато и правя закуската я оставих в кошарата,баба ми стои там и се връщам жената пребледняла-Дария се засилила и буквално се метнала през решетката,добре че е била пред нея и я хванала във въздуха в полата и паднала ooooh!и не се е ударила.Та такива работи,иначе много смешно Дари казва-мале- мила,тя казва"маее-ми".Всичко повтарят като им кажеш и са много смешни.Ами това е от мен,спокойна нощ на всички!  bouquet

# 82
Вики 81, исках да ти покажа, какво видях тук!

http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2940

# 83
  • Пловдив
Да се разпиша на бързо и аз!!!

За Додо - ами така и не можаха да ми кажат със сигурност дали от тоалетното мляко или от портокалите е алергията... newsm78 Понеже това са 2-те нови неща - от 1 от двете е, ама от кое...боб трябва да хвърлям, май!Изписаха ни фенистил /капки/ и Стенли се поуспокои от тях /явно го дразнеше, защото беше доста нервен/! Утре ще ходим да му взимат кръв - изследвания за анемията ще ни правят....Сигурно ще луднем и двамата с Додо!
yoana77, ама какво преживяване сте имали днес... #Crazy
Assita, браво за изпитите! Все така да ти върви!
irinii , толкова е хубав този Бошидо! Дано бързо да отмине бебешкия пубертет на Спаси, а при нас това си е ежедневие! Не знам какво ме чака с тази Дева, когато дойде тинейджърския пубертете! Mr. Green
Ивче , дано на Сисо бързо му изникне зъбчето и да се успокои!
bebe_dundi, впечатляващи умения! Стенли винаги иска и той да държи лъжица, когато го храня  и даже се опитва да се уцели устата, но по-скоро неуспешно! Но пък сръчно отваря и затваря капачетата на  бурканчета - преди и след всяка хапка! И чака да му кажа Браво!
mamaKapi , кучето си е отговорност - почти като да гледаш дете!

Хайде,приятни сънища на всички!

# 84
Добро утро, салдурки! Grinning
Днес се чувствам отпочинала, заредена и съм по-усмихната от всякога! Слънчице напича, знам че топлината му през стъклото на прозореца е измамна, но е едно такова светличко... Веселушка играе около мен. Мимка вече е на градинка.
Напоследък имам все по-малко време да пиша тук. Confused Имам си нова "длъжност"! Вече съм модератор в нашенският си сайт на община Стамболийски. По този повод черпя Grinning
и по едно мохито

bebe_dundi и fibi4ka, изумена съм от уменията на вашите слънца! Grinning Браво, много им се радвам!
Мамичка Яничка, страхотно е, че Алекс ходи вече! Честитоооо! Grinning
diman, дървени шейни има почти във всички магазини за детски играчки. Цената им е около 25лв. Peace
Assita, честита ти шестица по Статистика! Grinning Отличнички сме ние септемврийските мами. А специалността на съпругът ми е Статистика.
mamaKapi, донякъде е чудесно, че си станала толкова директна. Защото аз пък имам обратния проблем и те уверявам, че е ужасно!
Пловдивски момичета, ако някой от вас реши да се запише за Коледното парти, организирано от пловдивските майчета, да знае  че аз ще съм там. Peace
Много усмивки! Hug

# 85
Здравейте и от нас, мили приятелки и малки приятелчета! Напоследък нямам много време за писане, че се опитвам да поработвам по малко, а и покрай децата и къщата, време не ми остава, пък и нещо съм хремава, но вече се оправям май. Не мога обаче да не се похваля, че имаме нов член на фамилията! Имам си малък сладък племенник и вече съм леля, което ме прави неимоверно щастлива! Черпя по този радостен повод и се моля да ни е жив и здрав!

И Яна се опитва да се храни сама, но около нея става...не ми се говори.
За кърменето ставаше дума - и ние сме още в кюпа. Е, само нощем си цока сладурката, но за сметка на това често Mr. Green
За коледен подарък още не съм мислила, ще импровизирам нещо в движение.
Мама Капи, аз пък мисля, че щом имате двор, гледането на куче няма да е никакъв проблем, даже ще ви достави удоволствие, ако, разбира се обичате животните. Е, грижа е, то е ясно, но щом е на двора, няма да ви натежи гледането. Аз лично не бих отказала. Ние вече имаме куче на двора на къщата, въпреки че още не живеем там.
Ирини, честито за сладкия Бошидо! Ще видиш как ще се привърже към Спаси и ще го пази когато реши, че детето е застрашено от нещо. Много са сладки животинките, особено когато са малки. Яна има бебешки лап топ и в началото много се занимаваше с него, после като всяка играчка й поомръзна, но пак си играе чат-пат. Дано бързо отминат неприятностите, за които споменаваш покрай къщата. Ти с какъв бизнес се захващаш /беше споменала някъде/? Ако мога да помагам с нещо, съм насреща Hug
mari_anka, честита нова длъжност! И какви са задълженията ти сега?
steli-ssd, дано по-бързи минат алергичните реакции! Така растат децата...без проблеми не може, но е гадно когато те връхлетят...Аз все се моля само да са здрави децата и по-точнода не боледуват сериозно и каквото лошо идва, бързо да минава. Praynig С всичко друго ще се справим в гледането им.

# 86
Здравейте мацки  Hug Hug Hug
Днес имам чудесен повод - моята малка-голяма принцеса Мими има рожден ден!
По този повод искам да ви почерпя по чаша бяло вино и малко торта

Днес ходих в градината , за да снимам Мимката и приятелите й , едва се сдържах да не се разплача от щастие . Моята малка кукла пораства и толкова ни радва , а децата й пожелаха страхотни неща  .
Сега ще се отдам на приготовления за довечера , макар че няма да празнуваме , понеже утре свекъра ми прави 40 дни , истинското тържество ще е в неделя . До скоро на всички .
Assita благодаря ти мила , изненада ме чудесно , запомнила си датата  newsm51

# 87
  • София
Мамо Капи, честита ти рожденичка Simple Smile Както и племенник на Кия.
Лелеле Каролина, ти направо ме разби и за пореден път се убедих колко е малък света Simple SmileА как се казват братовчевдите ти в Лозница?
ььььььььътр ьз ц тръфдрдв цццццццццфдьс3в - това е поздрав от Хриси за всички септемврийчета Simple Smile Не мога да го махна от компютъра и засега чао Sad

# 88
   Здравейте момичета, извинете ме че така потънах , но много работа изведнъж се натрупа , тичане и изпити... Мога гордо да се похваля , че по Маркетинг изкарах 5 ... много съм щастлива изпита беше много гаден  bowuu
 Лаци си е същия бандит, не сте изпуснал имного от това , че не съм писала, здрав е и само се чуди какви да ги натвори, но ми е добро детето , много ми е миличък, днес след като спа следобяда като се събуди и сам се прогна към мен да ме целуне... Crazy много ми стана мило
 Честно си признавам ,че не четох и няма да коментирам, ако се бях зачела сигурно пак няма да пише и реших да ви успокоя ако някой се е притеснил къде сме изчезнали... всичко с нас е наред, надявам се тези дни да си почина и да ви подосашдам повечко...
 Много сладки прегръдки на ужасно сладките ни приятелчета септемврийчета..  bouquet

# 89
МамаКапи, да ти е жива и здрава малката-голяма принцеса Мими! Много да ви радва и да се гордеете с нея, и много да я слушате!

За теб:

Пожелавам ви весел празник и много подаръци!

Общи условия

Активация на акаунт