Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 372
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Нъц снимка няма да има Mr. Greenподкупиха ме Whistling

# 226
Добро утро, приятелчета!
Едно кафенце?

Вече рядко някой го сервира, а пък и за компания не се намира! Sad
Ние сме добре, общо взето, Ивето ходи на градина, от сряда миналата седмица, трудна й е адаптацията, плаче сутрин, и на мен ми иде да я оставя да се наспи и да не се разстройва, при положение, че мога да си я гледам, но знам, че трябва да удържа! Тази сутрин се разплака чак на раздяла , но снощи цяла вечер повтаряше ,че не иска да ходи и колко е тъжна.
Алекс, се надявам да е на оздравяване. Пие Суметролим, отделно имуннозасилващите, продължаваме с капките Тобрин, дано отшуми вече, че трета седмица продължава!
Радвам се , като чета за толкова пътешествия и хубаво прекарване!
Ние няма да можем да мръднем където и да е по празниците, тук сме си!
Желая ви приятен и усмихнат ден! Днес ще имам среща с една приятелка, която живее в Индия и не сме се виждали 1 година и много се радвам от предстоящата среща!

# 227
Добро Утро!
Цвети,супер кафенце  Hug
Ето и кроасани за закусчица от мен
Цвети -Ивето може би трудно ходи на градинка като знае,че вие сте си у дома също.Имам много ярък спомен от моята градина и как подозирах,че баба ми си е у нас ,а ме пращат да ходя на градина.Един ден реших като ни изведат на двора да изтичам до нас и да я проверя тази работа.Така и направих и тогава нали не се заключваха вратите.Нахлувам у нас и хоп баба ми пере,и не само това а и майка ми беше в къщи.Такъв рев му дръпнах.Още го помня.Дано Алекс се оправя вече наистина много стана 3 седмици милият е болен  Heart Eyes
ей,ДВВ и Сладурче виждам тук някаква закачка и нищичко не разбрах Rolling Eyes  Joy
Стес много са ти хубави и рамките и снимките.Разгледах ти албумчето.Много е приятно .Поздравления  Hug
Мамичка Яничка твоето момче едва ли може да ти се сърди дълго.Добре че пак сте си дружки.А другото дребосъче явно те е харесало много Joy
venush  видя ли сега какви паскосници стават.А ти се притесняваше ,че не се изправя принцесата и т.н.Сега ще има готвене в кухнята hahaha
Като стана дума За пакоститевчера докато мия някой чинии и стана много тихо.Обръщам се да видя какво става.....Арен похапва шоколадови бонбони заедно със станиола и любовните късметчета вътре в тях.Ама замислен и доволен от вкуса.А по физиономията му се стича шоколад,той се опитва с ръце да си го върне обратно в устата.Освен,че го къпах и прах,бърсах и скрих всичко на секундата.Детето го удари 'хормона на щастието" все едно беше ударил 1 енергийна напитка.Всички сигурно сте виждали котките като ги обвземе лудост как тичат,катерят се и се премятат.Е и Арен така до 22ч.не спря да бърбори без да си поема въздух и да тича,кляка,лази по пода,да се катери на дивана и от едната му страна да скача на пода.....накрая се изтощи и заспа.Но 2ч беше пълна лудост.
Chochy радвам се че пишеш.И вие сте големи планинари  Laughing Възползвайте се от коледните партита.На мен са ми любими  Flutter Прегръдки за Ян.
Щастливка отшумя ли зъбобола?Имаше ли повод да си облечеш костюма който си купи  Simple Smile
Днес ще посрещаме останалата партида гости и събота е големият сватбен ден.
Усмихнат и спорен ден

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 10:40 от dennis

# 228
  • гр.Русе
Добро утро,мацки!
Момичетата,които пишат тук отдавна знаят коя е Bori-Ana
Влизам само да кажа,че нашата мила Bori-Ana е станала мама на момче!Да е жив и здрав,роден с много късмет и да носи радост на цялото си семейство!

# 229
Леле, Плами! Страхотна новина!

Невероятно се радвам за Бори-Ана и цялото семейство! Сигурно и кака Поли е страшно щастлива!

Пожелавам на малкия юнак да расте здрав, весел, игрив и да има много късмет в живота!
  newsm51

# 230
  • Пловдив
Честито бебече на Bori-Ana!!!
Да е много здраво и да расте като гъбка за радост на цялото семейство!

Чудесна новина за начало на деня! Hug

# 231
Плами ,супер новина е това  Hug
Честито малко момченце на Боряна!Нека расте здрав и силен мъж и направи цялото им цемейство много гордо и щастливо с присъствието си  Hug   bouquet

# 232
Добро утро.

bouquet   bouquet   bouquet за кафенцето  и закуската на tzvety roussimova и dennis !!!

Аз Bori-Ana не я познавам, но искрено и желая здраве и щастие за новия член на семейството и! Да и е честито малкото бебче!

dennis, той, малкия сладур беше страшна работа, даже и ме цунка 2-3 пъти  Blush , ама не искаше да се ожени  за мен, иначе щях да си го взема в Бургас  Laughing

# 233
Честито бебече на Bori-Ana!!!    bouquet

ей,ДВВ и Сладурче виждам тук някаква закачка и нищичко не разбрах Rolling Eyes  Joy

Вчера в морската Сладурче се люлееше с Ники на тези люлки дето отдвете страни трябва да има детенце.Мишо спеше и тя игра ралята на второто детенце Mr. Green А аз  smile3509 Whistlingама ме подкупиха и ще си мълча smile3505

# 234
Плами, новината ме разплака. Толкова съм щастлива и развълнувана...
Bori-ana, миличка, честито! Да ти е живо и здраво момченцето! Много щастие и любов на цялото ви семейство! Прегръщам те горещо!

# 235
Bori-ana,честито,бъдете живи и здрави и много щастливи!Това е чудесна новина,много се развълнувах! Hug Hug Hug

При нас няма нищо ново,почивните дни ходихме до Боровец,прекарахме чудесно!Въпреки че малкият мишок много ми липсваше,нямах търпение да се прибера Wink
Ави,беше попитала за думичките-ами аз ги записвам,иначе как ще ги запомня Crazy и преброя!По-интересни ,освен че казва имената на почти всички,животните ги имитира,нйо-нос,тъмъмо-тъмно Mr. Green,къй-къй-цър-цър,кукла-кукла,кола-кола,пака-шапка,бана-банан,ено-едно,гуго-друго,боклу-боклук,бако-батко,пакам-папкам,пиле-пиле, и още доста в този стил,но е много смешен!
Мен нещо се опитва да ме боли гърло,дано не се разболея,че ме е страх за малкия,хич не обичам когато е болен Cry
Подготвям се за започване на работа след Нова година,толкова много неща съм позабравила  Wink и сега наваксвам и хич не ми остава време!
Това е засега от нас,на болничките-бързо оздравяване,на пътуващите -приятно прекарване!  bouquet

# 236
Bori-ana, Честито бебче. Желая на всички ви много здраве и много щастие с новия член на семейството  Hug

# 237
 Чeестито бебче на Bori_ana. Да е живо и здраво. Страхотна новина.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:38 от sladur4e*2

# 238
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Честито бебче на Бориана  bouquet
Еееех, мамичка Яничка, сега да не те налегне любовна мъка Joy Така с лека ръка да ти отхвърлят предложението за брак...
Явно Арен ще е любител на шоколада Simple Smile И Хриси се докопа до едно парче шоколад веднъж, но за мое щастие не му хареса и го изплю. А кога може да им се дава вече?
Блазе им на всички екскурзианти и планирали екскурзия-при нас такава не се очертава.
Кузманка май вече трябва да е станала леля Simple Smile
Хайде и аз да се присъединя към любителите на фотошопа Simple Smile

# 239
Честит син на Bori-ana! Да е жив и здрав и много радост да им носи. Много се зарадвах на новината.

Доника, много ми хареса рамката ти. Казвай бързо от къде я взе? Може и на лични. Хриси изглежда страшен чаровник.
Аз също съм се запалила да правя Коледни картички и календари на родата в България. Най-новата ми идея е да направя Story Book на Мони със снимки и описание към снимките, но си изглежда като истинска книга с твърди корици. Една приятелка си е направила такава и страшно много ми хареса.

Скоро не съм писала, но от ходене по гостита, рожденни дни и молове не ми остава време. Мони също е от бърборещите. Като Минчо на alexal повтаря всичко като папагал след мен, но говори по бебешки. Като му кажа същата дума на английски забелязах, че му е по-лесно да я изговори.  Party Освен това ми прави впечатление, че буквата Р в думите просто я пропуска, но иначе самия звук Р-р-р го казва.  Crossing Arms Ходи на гърне без проблеми и от 2-3 седм. си казва като му се ходи, само че ми е вече малко досадно това сядане и ставане по 10 пъти на ден. Учи се да реди пъзели с животни, но още е далеч от постиженията на Йоанка.

Общи условия

Активация на акаунт