Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 368
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Да е живо и здраво момчето на Борияна...казва се Максим Heart Eyes
Кузманка и тя стана леля...днес следобед..на две момченца Heart Eyes Да са живи и здрави но повече информация от прясната леля Heart Eyes

# 241
Ех, колко хубави новини днес!
Да е жив и здрав Максим на Боряна!
Да са живи и здрави племенничетата на Кузманка!

Пожелавам им много късмет и успешен старт в живота!

Днес едната ми баба и личната ни лекарка също са рожденници! Laughing

# 242
Честито на леля Кузманка!
Да са й живи и здрави племенниците и да имат много късмет в живота.
Ей на това му се вика изненада. Уж момичета щяха да бъдат ...

# 243
Леле, леле. От няколко дни не съм влизала тук и то се напълнило с бебета и то все момчета  Joy
Да са живи и здрави и много много щастливи.   newsm30 Two Hearts Да са живи и здрави и техните мами и техните горди лели.

А пък и вие момичета как само сте украсили темичката с вашите съкровища - пу-пу да не им е уроки - големи сладурковци са всичките  Heart Eyes

При нас най-новата страст е катеренето по канапета, дивани, легла.  Цял ден се чудим от къде да паднем #Crazy Направо не знам какво да го направя. Сваля го и след една минута той пак е горе.

# 244
Кузманка, честито лелче! Да са ти живи и здрави племенниците!

# 245
  • гр.Русе
хе-хе,припомних си септември 2006 какъв бебевалеж имаше по цели дни в темичките ни.Няма нищо по хубаво от раждането на нов живот,нали?
Честито на леля Кузманка! Да са ви живи и здрави юнаците!

# 246
Честито на леля Кузманка! Много здраве и късмет в живота на юнаците  Hug Хайде лельо, включи се и разкажи за емоциите  Heart Eyes

# 247
Кузманка, да са честити на цялото ви семейство двете нови сладки мъжки попълнения! Надявам се, че Евка е добре. Сигурна съм, че с дружна помощ ще се справите! Как се чувства кака Дани? Как се казват мъниците? Цункай ги от мен!  smile3525 newsm51

# 248
Притеснявам се за irinii. Дано се включи.

# 249
Притеснявам се за irinii. Дано се включи.

Защо, да не се е случило нещо?

# 250
Здравейтееееее дружкиии!

Уаааау, ама днес бебешки дъжд валял тук...

Честито на обебилите се мами - много щастие да им носят малките им съкровища!!!

Eй, много пътувате всички....хайде връщайте се да разказвате и да празнуваме заедно празниците, че не остана. Ние също изкарахме 8-ми страхотно, повеселихме се по студентски, а кратката ни първа раздяла с малката сладурана, както се очакваше мина перфектно и за двете страни. Ние тези дни се занимаваме основно с апартамента - вече сме на финалната права. Останаха дребни довършителни работи, малко подробности и много чистене /което мислим да оставим на Йоанка  Wink Mr. Green/, но по всичко личи, че от новата година ще сме новодомци. Simple Smile
Страшно много ми харесаха всички фотошопски рамки - наистина е голямо удоволствие да се гледат, а сигурна съм и да се правят. Показвайте, показвайте - ще си направим кръжок. Аз с календара за бабите съм готова, сега правя специален за леля, че е с претенции и изкала и тя да фигурира  Sunglasses. После искам да направя малки картини с приказни мотиви, които да сложим в детската, че да и е по-весело на сладкото Йоанче. Като стана въпрос за нея и тя нещо не е много на кеф в последно време - май много я мъчат зъбите. Разходките пеш нещо хич не ни се отдават - повърви малко и иска да я нося. Rolling Eyes Днес като и отказах, почна да пълзи по земята и накрая направо си полегна - на много изморена се прави. Иначе е същата веселячка и е голяма забава да я наблюдаваш от страни. Пъзелите вече ги реди със затворени очи  Wink - ще и купуваме нови - по трудни. Туй общо взето около назе - да се отчета аз подробно, че бая поотсъствах, но като гледам не съм единствена.  Naughty
Всички бързо на отчет - под ред, начело с irinii, да не вадя биноклите!
Накрая едно предколедно поздравче от Йоанче http://www.vbox7.com/play:a227e203 и сладки сънища на всички вас!

# 251
Ето едно среднощно творение от мен:

http://images22.snimka.bg/004699378-big.jpg

# 252
Привет и от мен!
Пи6а съвсем набързо,4е гледам колко е 4аса и ми се спи доста ве4е!
Ирини,как си?
Хубави творения на фото6опки има тук  Simple Smile,сега пускам и аз не6ти4ко,но е недовър6ено:
4естито на

Бориянка да и е жив и здрав Максим!
4есито и на Кузманка!Да са ти живи и здрави племенниците!
Лека и спокойна но6т!

# 253
Добро утроооо!
Йеее,още бебета.Честито на леля Кузманка и на малката Даная за братовчедите с който ще тича и щурее  Hug
Фибичка -Няколко пъти го гледам клипа с танца на нашата Йо.Направо ще падна  Laughing уникална е!И с такава сериозност приема заниманието.И не забравя и ръцете ... Joy Бонбон и половина  Heart Eyes
Sesiliq това творение много ми хареса.Като приключиш и аз ще си поръчам един  Mr. Green
Веселкасреднощно създадените красоти стават най-добри  Flutter
Доникаи твоята е супер  Hug Шоколад въобще не мисля,че трябва да им се дава скоро на мъниците.Едно заради възможна алергичка реакция/която установихме,че Арен няма  Crazy/И второ заради свръх енергията която им дава и положението става критично понеже на този етап и без това са с неизтощаеми батерии.
Каролина браво на Мони,че и той е от приказливковците.И Арен казва звук"Р" и "ра" но за сега понеже си говори нещо измислено ,не мога да преценя в думи как ще е.Чудесно е за напредъка с гърнето,макар и досадно за теб  Laughing Как изглежда Story Book-а?
Ирини предполагам че е свръх натоварена и с работата и с домашните дела и стискам палци бързичко да се обади в добро настроение.Целувки и гушки за цялото мечо семейство  Hug
За нас нямам какво да разкажа.Освен че продължавам да посрещам пристигащи гости.Снощи открихме сезона на коледните партита ,поради което съм спала 3ч.и усещам че денят ще ми е труден.Довечера съм на театър - получих като един предколеден подарък билет за една постановка.Арен се сдоби с дървен пъзел и с удоволствие го разваля и проследява как летят парченцата от дивана към пода.Следват писъци ако някой иска да го подреди  Mr. Green И това е явно начин да се употребява  Grinning
Усмихнат ден!  bouquet

# 254
Здравейте  Hug
Най-напред честито на Bori_ana   newsm44 прекрасна новина , пожелавам й само щастливи мигове , много здраве и късмет на малкия юнак и да дари мама с най-голямото щастие на света  smile3525
Сега за нас . Имаме си вече куче , само дето не знам до кога  smile3506 , първите дни са ужасни - само пикае и вие , нали е вълча порода , вечер направо вдигаме къщата , че и съседите , чудя се кога ли ще имаме ядове  newsm12 . Ако не се справя до 10 дни ще го дам на един приятел , макар че кръсника се нацупи  Weary , ама аз ще решавам и ще го гледам , пък и той знаеше , че не съм имала куче , та няма как да преценя мога или не . Жаолко е само , че кучето е с прекрасно родословно дърво , а и го научих за 2 дни да сяда и да реагира на команда НЕ! .Теди се смее много с него , как само я ближе , макар че е почти колкото нея , но го приучавам да не се мята , че я събаря  newsm62 , а каката изпитва някакъв страх и само се крие зад мен . Много е сладка , кръстих я Норико , нали е японско - да й похожда името . Успокояват ме , че ако съм постоянна за месец най-много ще се научи да пишка само навън.
За Теди - през няколко дни вдига температури . Водиях я по лекари - здрава е , само дето едното уше е много зле , но сега го лекуваме и слагаме хомеопатични свещички за болка в ушите и от тях се успокоява . Имаме и ново 20-е . Теди има един резец повече . Поне така установих , а после и педиатърката . Възможността да е кучешки е доста малка , понеже расте перпендикулярно на резеца и е твърде близо . Може да е с един корен и 2 върха , а може и да са 2 . Как пак ми дойде това  newsm09 smile3511 . Добре че не правих тестове за генетични увреждания  newsm17 . Ще го мислим в движение и като израстне ще се съветваме със зъболекар и хирург , за да намерим решението .
Сега се махам , ще изведа кучето на двора , докато спи Тединка . Цунки от мен .

Общи условия

Активация на акаунт