Честито и на Кузманка! Щастливата ловоолелила се да се включи и да разкаже скоро!
Момичета, прочетох ви, но пак съм до гуша в задачи и само набързо да ви кажа - запазих клуба за 12.01.2008 г., събота от 16.00 часа. Поръчала съм торта с коледни мотиви и героите от Мечо Пух и две-три плата за хапване. Тъй като ще се съберем по-малко от предполаганото от мен, всичко излиза по 10 лева на дете, а не по 9, както ви бях казала.
Тези 10 лв. включват 5 лв. забавление и 5 лв. торта и кетъринг.
Клубът е запазен до края на вечерта, така, че и да закъснее някоя мама, ще има време за забавления достатъчно.
Казвайте сега, ако ще правим томбола с подаръци, как се организира. Аз нямам никаква идея.
Иначе, смятам да изкопирам Цвети и ще ви направя табелки с имената, и тези на децата.
Също така, ако нямате нищо против, който има възможност, нека ми изпрати парите още сега, защото съм внесла капаро.
Цвети Русимова, ще звъннеш ли на твойта фотографка да я ангажираш окончателно?
Ето момичетата, които потвърдиха, че идват:
Ави
Доника
Dennis
Щастливка
Bazel
carrigan
alexal
стес
снежка-смешка
venush
tzvetyroussimova
chochy
Ако някого съм изпуснала да казва.
Да и е живо и здраво детенцето

и като не мога въздух да си взема... зарязах колата и като хукнах... 2 обиколки на квартала направих... можех да изтичам 10км без да се уморя ама грам 
Честито лелинство на момчета и на Кузманка!

И чакаме снимки с костюма!

Радвам ви се, че имате време и желание. Аз ли нещо съм бутлива и мързелива не знам, но от грижите за малката ми дяволина не ми остава грам минута да си обърна внимание, а за фотошоп да не говорим.
Канена съм на банкет на Булгартабак (нали работя в цигарена фабрика"Слънце"