Носи се във СЕПТЕМВРИйската ни стая детски смях и Коледна омая

• 21 368
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Честито бебче на Бори-ана! Не я познавама, но й пожелавам много радост и много глезкане с новия член на семейството.

Честито и на Кузманка! Щастливата ловоолелила се да се включи и да разкаже скоро!

Момичета, прочетох ви, но пак съм до гуша в задачи и само набързо да ви кажа - запазих клуба за 12.01.2008 г., събота от 16.00 часа. Поръчала съм торта с коледни мотиви и героите от Мечо Пух и две-три плата за хапване. Тъй като ще се съберем по-малко от предполаганото от мен, всичко излиза по 10 лева на дете, а не по 9, както ви бях казала.
Тези 10 лв. включват 5 лв. забавление и 5 лв. торта и кетъринг.
Клубът е запазен до края на вечерта, така, че и да закъснее някоя мама, ще има време за забавления достатъчно.
Казвайте сега, ако ще правим томбола с подаръци, как се организира. Аз нямам никаква идея.
Иначе, смятам да изкопирам Цвети и ще ви направя табелки с имената, и тези на децата.
Също така, ако нямате нищо против, който има възможност, нека ми изпрати парите още сега, защото съм внесла капаро.
Цвети Русимова, ще звъннеш ли на твойта фотографка да я ангажираш окончателно?

Ето момичетата, които потвърдиха, че идват:

Ави
Доника
Dennis
Щастливка
Bazel
carrigan
alexal
стес
снежка-смешка
venush
tzvetyroussimova
chochy

Ако някого съм изпуснала да казва.

# 256
Еее страхотна новина! Честито на Бори-Aна, да и е жив и здрав малкият бонбонко.

При нас нищо ново. Мартушко по цял ден обикаля и преподрежда апартамента по свой си вкус. Определено има някакви влечения към кухнята и готвенето и все ми виси по ръцете като приготвям нещо. В банята вече сам се мие с гъбата, като от време на време изпробва вкуса и качеството на сапунчето, но обикновено не го удобрява и следва усърдно миене на устата с вода  Laughing

Venush утре ще ти дадем паричките за партито. Аз съм за томболата.

# 257
Честито на Бори_анка  Hug Да и е живо и здраво детенцето  Hug
Ох така се развълнувах, много, много се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито и на Кузманка   bouquet Hug

# 258
Венуш, още веднъж благодаря за организацията! Дай моля информация на лични как да ти пратя паричките. Ако искаш дай банкова сметка с IBAN.

Томбола се прави като всяко дете донесе подарък. Определяме сума - примерно 15 лева. На место ги номерираме и всеки тегли номерче, съответстващо на даден подарък.

# 259
ехоооо

страхотни новини... да са живи и здрави малките юначета на мамите Бориана и Евка... Честито и много да се радвате едни други   bouquet Честито и на леля Кузманка, да помага много и да ни информира честичко  Grinning

венуш, чудесно е всичко, само измисли как да ти дадем паричките!

Мама Капи, видели сте се в приключение, но съм сигурна, че ще свикнете скоро и няма да ви се разделя с кучо. А за Тединка... странна работа с това зъбче наистина  newsm78

Денис, при теб много весело напоследък, браво... а кАстУма (както казва Ичи) ще си сложа на следколедното ни парти, то големия костюм де... и разбира се, ако не забравя  newsm78

фибичка, Йоанка е разкошна   bouquet

Цяло приключение си беше днешното ми вадене на гадния мъдрец. Зъболекарката ми искаше да го борим, а аз да вадим... е извадихме го! Сложи ми упойка, в която имаше някакъв процент адреналин (били кът упойките напоследък) и като се превъзбудих... въздух не мога да си взема... напръска ме, даде ми шоколадче жената, скара ми се, че не съм закусвала, а ме предупреди да го направя, но нали съм си чепато, закуската си не давам с изключение на тази сутрин  Mr. Green Та извади жената зъба, видя ме че съм добре и ме изпрати по живо по здраво... ноооо качих се аз в колата... и като ме заля отново адреналина  ooooh! и като не мога въздух да си взема... зарязах колата и като хукнах... 2 обиколки на квартала направих... можех да изтичам 10км без да се уморя ама грам  Mr. Green...  е прибрах се у дома чак в 15ч... щото вляза ли си и започвам да се задушавам, та с Бобо в количката и беж  Mr. Green Да знаете мацки, хич не им е лесно на нашите адреналинчета, които се неспират по цял ден, да не говорим след употребата на шоколадче, Денис  Mr. Green
Сега обаче мина и упойка и адреналин и ми се спиииии  ooooh!

хайде лека   love001

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 18:39 от Щастливка

# 260
Как изглежда Story Book-а?

dennis,тук може да видиш как изглежда книгата. Най-отдолу избери Watch a Photo Book demo и като свърши началното представяне избери View the demo.
Мони откакто се е родил до сега сигурно има над 2 000 снимки и поне 100 клипа, които мъжа ми грижливо записва по месеци на СD-та. Чудя се това дете дали някой ден ще седне да си ги изгледа всичките.  newsm78 Варианта с тая книжка много ми допадна и мисля да му направя една за първата годинка от живота, а после и за всяка следваща ... 
Веселка и Sesiliq, продължавайте да творите. Много са хубави идеите ви.
Щастливке, съчувствам ти за зъбоваденето.  Hug
fibi4ka, ей каква танцьорка си имаш само. Здраво друса дупето таз Йоанка.
И накрая да ви се похваля, че вчера са дали виза на майка ми. На 18.01. ще ни дойде на гости и ще се порадва на внука си за 2,5 мес.  newsm44

# 261
Честито момченце на Бори_анка!   smile3525 Честито лелинство на момчета и на Кузманка!     bouquet

И като сме започнали с мъжките поздрави, да се похваля че и нашето бебе ще е момче.   stork-boy 

Днес бяхме на преглед, всичко е наред с изследванията, видяхме бебето, чухме сърчице. Видяхме и малката дуда. Много се зарадвах на новината за мом4енце, така 6те са си другар4ета в игрите с Филип и с мом4енцата на сестра ми. Живот и здраве май месец баба и дядо 6те имат 4 внука.
smile3540 nuts  smile3538 newsm35
Другата радост е 4е утре летим за България, надявам се на безобла4но време и се моля да кацнем на време в София  Praynig

lovekiss

# 262
  • Пловдив
Честити близначета на леля Кузманка!
Чакаме я да влезе да се похвали и да покаже снимки на мъничетата!

MariaF, с 3-ма мъже вкъщи няма да ти е лесно! Hug Пожелавам ви лек път  и успешно кацане!
Каролина, много е хубаво че майката ти ще ти бъде дружинка за толкова дълго! Тук в БГ дали могат да направят такава книжка?!  newsm78
Браво на мъжа ти за грижата, с която архивира снимките на Мони!
Щастливка, какви са тия адреналинови инжекции...Мен от зъболекари ме обхваща ужас, но виж тия инжекции може да са полезни за уморени мами... Joy И чакаме снимки с костюма!
Ави, а ти как си?! Hug
fibi4ka, Стенли спокойно може да бъде партньор на Йоанка в танците!
mamaKapi ,може би трябва да дадеш на  Норико още малко време! И снимай я да я видим тази красавица! А за зъбчето - може би всичко ще си дойде на място с времето! Да кажат зъболекарите...имаме си такива... Rolling Eyes
venush ,страхотно парти се заформя! 

При нас нищо интересно, пазарувам вече подаръци, а понеже още не съм така добра като вас с фотошопа поръчах днес в едно фото календари за родата! Станаха доста сполучливи!
Утре си правим  женски предколеден купон и сигурно ще падне голям смях ....с 20 жени на едно място! Hug

Лека вечер!

# 263
  • София
Честито момченце на Бори_анка! Да са много щастливи заедно!

Честито близначета на леля Кузманка!

Пиша ви от работата набързо че в къщи нямам време. Ще се видим на партито. Венуш, накъде без нас?! Айде да се видим утре най-сетне и да ти дам паричките.

МарияФ, щастливо завръщане в родината. Ще се радвам да се видим ако имаш време.

Мария минава на диета от днес. Станала е 11,500 гр. Вече май каза първата дума и тя е "хляб"...

# 264
Добро утро и от мен!

За мен кафето, за вас кроасаните- трябва да си пазя фигурата Mr. Green!
Откакто Ивето ходи на градина, ставам и аз рано, събуждам я и винаги я водим заедно с татко й, не иска само с него,и колкото да не ми се става рано, обличам се и тръгвам и аз. По повод, на това, което написа Денис, за нейната случка от детската, когато се е прибрала и заварила всички в къщи, един от доводите към Ивето е, че и аз вече трябва да ходя на работа и затова тя трябва да посещава градината. Милата , още не се сеща да пита подробности, понякога се сеща Алекс кога отива в яслата, като спи, когато тя излиза, но й казвам, че яслата работи от по-късно. Но в утрешния ден и по празниците съм решила да си я оставя в къщи, иначе има сборни групи.
За партито- говорих с фотографката, тя е съгласна, цената е както преди- 50 лв за цялото снимане + 8.50 на диск. Тези, които ще идват - чакаме мнението ви дали да идва. За снимането ще се съберат малко повече от 10 лв на човек, тъй като миналия път платих 50 лв от общите пари.
Незнам дали всички ще са съгласни и на фотограф, и на томбола с подаръци! Аз нямам нищо против!
В тази връзка, Венуш, имам ти тел и се надявам другата седмица да мина да ти оставя дисковете на теб и Диман, и парите! Съжалявам, че не успях миналата седмица, когато бях обещала, но не смогнах с всичките задачки навреме!
Фибичка, много се забавлявах с танцуването на Йоанка. Моят Алекс като чуе музика или от играчка, и почва да клати глава, но още не се сеща цялото тяло да подрусва.
А така съм се смяла с разказа на Щастливка, представих си я само как обикаля квартала, и после как грабва количката с Бобо и пак на бегом Laughing
Много ми харесват фотошопските умения на всички, поздравления! и аз имам желание да се науча, но нямам времето да започна, пък и искам нов фотоапарат от дядо Коледа/обаче май няма да и се усмихне късмета/!
МарияФ-чакаме те в България, дано да успеете да кацнете в София. Ще бъдете ли тук за партито? Може преди това да си организираме една срещичка, скоро не сме се виждали!
Стели, весело изкарване довечера!
Марианка, притесни ме с твоето кратко изречение за Ирини, дано се включи скоро и отсъствието й да не е породено от нещо по-сериозно!
Ставам да правя закуска, после пак ще ви надзъртам!
Желая ви усмихнат ден, макар че е студен и мрачен!  Nature Sunny

# 265
Ехооо привет,
тук съм ако сте се притесниле че ме няма  Mr. Green но в пнеделник е първата част от последния държавен, та тече усилена подготовка.
Мария Ф, страхотна новина, ще си имаш отбор юнаци. Ак имаш време ще се радвам много да се запознаем лично  Hug Лек път и наистина ти пожелавам подходящо време, че днес е снежно тук.
Каролина, друго си е мама като е при теб, а тези 2,5 месеца ще минат толкова бързо, че няма да ги усетите, така че насладете се максимално една на друга. А идеята за Стори бука е много добра -  и на мен ми се въртеше такава идея, но сега поне я видях нагледно.
Диман, как на диета ще слагаш Мария. Стефи я мерихме вчера и е 12,280 кг, но не мисля че ми е дебело детето, така че остави я да си хапва.
Щастливка, странно как ти е подействала адреналиновата инжекция, голяма забава е било. И на мен са ми били два пъти за два дни, но ефекта не беше такъв впечатляващ  Mr. Green
Стели, ппожелавам ви страхотно парти, сигурна съм че ще е такова.
Фибичка, Йоанчето направо ми събра очите, страхотна танцьорка е. Нашият стил е по - различен,  ще трябва да пусна и аз клипче да направим обмен на стиловете  Laughing
Ави, Ирини, как сте?
За партито, аз за съжаление сигурно няма да дойда, че както споменах след Нова година сигурно ще ходя да се видя със Сладурче и ДВВ  Simple Smile

При нас - мога да се похваля с много естествено отбиване -от преди 7 дни. Стефи просто сама намали сученията, първо през нощта, после вечерта преди сън не е настоявала да суче, и накрая се отказа сама и от сутрешното кърмене. Толкова съм щастлива че стана така нормално и за двете.
Довечера за първи пъ ще излизам сама от както съм родила - ще ходя на фирмено коледно парти и едновременно съм развалнувана и притеснена как ще се оправят моите двамата сами, че ще им е за първи път, а и Стефи само плаче за мен като ме няма, може пък да съм на парти само  половин час.
А утре чакам сладката ми сестричка да ми погостува и нямам търпение вече да я видя

Аз писах учудващо много, айде приятен ден  Hug

# 266
 Честит ни 1-ви сняг!
bebe_dundi, ще спретнем едно парти и тук, специално заради Стефи! Тук имаме двама кавалера все пак !

# 267
еее, ама наистина, като не пишете, сериозно (не) го правите и това е.. Crossing Arms

Цвети, за фотото си права, нека всички кажат искат ли, защото парите, които се падат на човек стигат само за парти клуба, торта и хапване. Ако кажете пък, ще редуцирам хапването и ще успеем и за фотографката да платим от тях (е без дисковете, разбира се). Както кажете, така ще направя, тези неща могат да се променят почти до последния момент. Важното е, че запазих клуба.

За коледната томбола - аз също съм за - нека има подаръци, така в цялост се усеща атмосферата. Ави предложи 15 лева като сума. Мисля, че е добре. Аз ще се подготвя с листчета и маркер и на място ще номерираме.

Прочетох ви набързо и сега:

bebe dundiжалко, че няма да можеш да дойдеш.

tzvetyroussimova не се притеснявай, като стигнеш до Младост звънкай. Аз съм тук, няма да бягам Wink

MariaF колко време ще сте в БГ? Дали пък няма да успееш да дойдеш на нашето парти.

Момичета голямо фотошопстване, голямо чудо тук.  Peace Радвам ви се, че имате време и желание. Аз ли нещо съм бутлива и мързелива не знам, но от грижите за малката ми дяволина не ми остава грам минута да си обърна внимание, а за фотошоп да не говорим.

Щастливка
ваденето на зъба ти си е било истинско приключение. Сега поне знаеш как се чувстват скачачите на бънджи.

Отивам да се разкисна в банята докато зверюгата ми спи. Доскоро  Heart Eyes

# 268
Момичета,
влизам само да ви кажа, че след малко ще тръгвам за Хисаря  Crazy Канена съм на банкет на Булгартабак (нали работя в цигарена фабрика"Слънце"  Rolling Eyes не се сещам мисля, че съм споменавала  Rolling Eyes ) Много се радвам, защото и малко ще си почина от всичко  Grinning А така имах нжда  Wink Утре като се върна ще пусна снимки, ако не успея утре в неделя ще е  Hug
Хайде това е от мен, весел уикенд от мен  Hug Heart Eyes  bouquet

# 269
  • София
Привет мацки Simple Smile
Та честито на новите мами и да им е яка гърбината. Нос такива помощници няма как да не се справят Simple Smile
Честит мъж и на МарияФ Wink
За партито-аз лично съм против фотографката-нищо лично Embarassed Просто на миналия диск имаме 10 снимки, а и тях не сме си взели още Embarassed Но ако само аз бъркам работата-няма да се цепя от колектива Simple Smile
Бебе Дунди, сега сигурно ти е малко кофти, сега вече като не се кърмите, но децата си растат, стават самостоятелни. Весело изкарване на партито и дано се оправят тате и Стефи. Аз се чудя моите колеги дали ще се сетят за мен и да ме поканят на парти...Откакто съм си вкъщи ме забравиха всички-и колеги и приятели...
Сладурче, ми то тук се стопи снега-кога ще сефтосаме шейната... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт